119

До Димич

преди 11 години

A дали това е заради цигарите или заради некадърното управление? Не забравяй че има криза и хората нямат пари, а и "управители" които искат да си купят бентли за 2 месеца в България има колкото искаш. Сигурно копуваш вино меча кръв за 1,20 2 литра и продаваш каничка 500 мл. (350мл след "удрянето" на клиента) за 4,50. Е как мислиш че ще стъпи някой пак, пък бил пушач или не!

118

нели

преди 11 години

"Що за здравен министър иска връщане на пушенето?" Как така какъв - ТАКЪВ НА КОЙТО ПАРТИЯТЯ И ПРАВИТЕЛСТВОТО ПОВЕЛЯВА!!!! Нали си спомняте едно време как беше - каквото каже партията - туй става! На това му се казва комунистическо поведение!!!!!!

117

Анонимен

преди 11 години

Не ни трябва такава министърка!!!

116

Димич

преди 11 години

Аз имам малко заведение, теглих кредит за да изпълня изискванията на зали за пушачи и непушачи. И хоп след тва забраната стана пълна. Отдавна не мога да си позволя да имам персонал както беше преди 4 години и да наема хора на работа. На врата трябва да виси портрет на Бойко тиквата иначе ще ми затворят кафето. Надявам се този мутренски рекет да спре и Бойко мутрата и оня *** Цветанов да влязат в пандиза където им е мястото.

115

човек

преди 11 години

и без друго в повече от заведенията не се спазва забраната за тютюнопушене . а в нощен бар без цигара ... ще кажете - децата , децата след 22 часа трябва да са в къщи , но ...

114

Анонимен

преди 11 години

От толкова приятели пушачи как за цялото това време дори един не ми каза "Не, не ми се излиза тази вечер, защото няма да мога да пуша"

113

Иван

преди 11 години

До Гюро Михайлов първиАми пуши си у вас като е полезно!!

112

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен - мисли за онези отрудени, бедни хора дето нямат препитание, садят и копаят тютюн! Останалата част от коментара Ви е извън темата!!!

111

Виктори

преди 11 години

До Тони След като непушачите стремглаво растат, защо да не си откриеш кръчма за тях. Не получавам отговор на основния си въпрос : ЗАЩО НЕ ИЗКОРЕНИМ ТЮТЮНА .Или обратно - защо нте отглеждаме ммарихуана. Продаваме я с надпис ""Марихуаната убива", пушим си я вкъщи и си умираме от каквото си изберем. Защо бизнесът на производителите и търговците се запазва, а кръчмарите се унищожават.

110

QUQU

преди 11 години

До Тони - Сам си го казвате - така е - КОЙ НОРМАЛЕН ЩЕ НАПРАВИ КРЪЧМА ЗА НЕПУШАЧ !!! Кръчмите са за ядене, пиене и купон, а не за Tea time ! :) Чай си пийте с приятелите където искате и както искате - кеф ви със захар, кеф ви - не :) ААААААААААААААА АМА ЗАХАРТА СЪЩО Е "ОТРОВА" - НЕ НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ! АЗ ИСКАМ ДА ЗАБРАНЯТ ЗАХАРТА В ЧАЯ, А ЗАЩО НЕ И ИЗОБЩО ;)!!! ДА СЕ ЗАБРАНИ !!! :) Между другото съм непушач! Просто смятам за налудничаво да се забранява на хората и да се ограничават !!!

109

Анонимен

преди 11 години

За кой бизнес мисли новото правителство.Първо за големия монопол Булгартабак и после за кръчмите.Това ли е най-важното.Този биснес ли тегли държавата напред?Първо облекчете административно бизнеса,после му връщайте ДДС навреме,дайте му стимули да наема млади хора на работа.Доста плоско още от начало тръгват да защитават една малка групичка.

108

moli

преди 11 години

Такъв здравен злобен министър с изкривено от злоба лице още от първия ден на Парламента не бях виждала.Сигурно Шейново е дало банкет,че се е махнала.Та тя не може спокойно да говори без да се озъби.Още вчера се оправда в телевизия БТВ ,че имала едни намерения пък то се оказало друго.Така е госпожо-какво като сте лекар с 12годишен стаж.Хората са лекари по 40 години и не парадират.Поклон пред лекарската и човешка култура на Д-р Константинов.А тази е усойница!!!!!

107

...

преди 11 години

Всичката ни е наред,че се занимаваме с цигарите.

106

Тони

преди 11 години

До ВикториВиж, Вики,Никой нормален бизнесмен няма да направи кръчма за непушачи. Освен туй ако се събере смесена компания, къде ще отидат, мислиш? В кръчма за пушачи. Щото пушачите са абсолютни егоисти и смятат, че хората са длъжни да се съобразяват с техния вреден навик. Затуй трябва да е забранено да се пуши на закрито. Да се спре тоя егоизъм и това нахалство.

105

Анонимен

преди 11 години

РЕФЕРЕНДУМ

104

коко

преди 11 години

ееее,пак много време изкарахме без цигарен дим.В Европа никъде не се пуши на закрито и в заведения,но пък ние нямаме нищо общо с Европа,така че защо да не пушим...ние сме си малко варвари и стремително вървим към нивото на третия свят,към бушмените....това е България,избрахме си поредните мафиоти в парламента...Честито да ни е...

103

Бивш пушач

преди 11 години

За съжаление поредните недоразумения и недорасли хора, които трябва да бъдат лицето и примера за морал и мъдрост, ще управляват държавата ни. Но всъщност ние вече се нагледахме на измамници, които на втория ден от управлението си за почват да говорят точно обратното на това заради което народа ги е избрал.

102

Волен

преди 11 години

Оставка!Таня Андреева незабавно да си ходи!нямаме нужда от такъв здравен министър!Вместо за здравето на хората,тя прокарва лобистки интереси!Вън!Оставка!

101

коментар

преди 11 години

забраната на тютюнопушенето в закрити помещения беше крачка напред, извоювана доста трудно. . здравното министерство и всички лекари би т/о да бъдат на предния фронт с/у тютюнопушенето, широко да разясняват вредното му влияние в/у здравето на нацията. изявленията на новата здравна министърка са направо безотговорни.

100

Виктори

преди 11 години

До предложение Защо вместо да скачате по министърката, не скочите срещу производството на тютюн ? Нали с вашите пари се субсидира производството на отрова. Мазните *** дето го сеят и нижат да ***. След това ще трябва да спрем и транспорта и да яхнем магарета. Защото и от бензинови пари се мре! Какво ти пречат цигарите, ако има кръчма за пушачи и за непушачи.