328

ФАС

преди 11 години

ВОЛЕН ТИ СИ БИЛ МНОГО БОЛЕН,ВЗЕ ЛИ СИ ХАПЧЕТАТА?

327

Анонимен

преди 11 години

Браво! Волен се превърна наистина в държавен мъж и истински националноотговорен политик! Отвори пътя да се изкоренява плевелът ГЕРБ на всички нива!

326

омерзен

преди 11 години

Затова, че е предател не се изненадах, но за това, че се държи като долно пробна *** съм отвратен. Този мерзавец предаде доверието на своите избиратели. Явно, че си е направил добре сметката, че ако има други избори, с тава свое неадекватно поведение не може да вземе и 1% от гласовете на народа. Ето защо, ако знаеш Болене какво значи достойнство, етика, почтеност напусни парламента и отиди сам на бунището на историята или още по-добре в Анадола. Там ще си получиш заслуженото. Позор!!!!

325

избирател

преди 11 години

Много мъдър ход, който дава възможност на Волен да се докаже пред избирателите си за в бъдеще.Браво!Недейте да избързвате да го съдите, а изчакайте.Това беше единствения му шанс да влезе в ролята на коректив в интерес на държавата.

324

до sopol-325

преди 11 години

Не гласувах за никоя партия,няма за кого. Очаквах,че Сидеров няма да подкрепи ДПС.По конституция е незаконна.А кой ни управлявал и управлява в снимков материал е показано в статията"22 години ционистки апартейд и окупацииия ,на все по бивша България"като се добавят ,турчеещите се и *** с над 300 организации,на ученията на турски ,израелски и американски самолети над Българско небе .Учението им щяло да продължи дълго ,и че за външен министър избран пак евреин,то е ясно,че сме под чужда власт

323

Анонимен

преди 11 години

Ти си/беше лидер на АТАКА и като такъв трябваше да действаш, а не като отговорен човек

322

мадафака

преди 11 години

Айде честито на всички атакисти-***. Абсолютно прав е шефа на Скат като ви нарича ***.

321

заце

преди 11 години

Не го разбирам тоя човек! Защо си даде гласа за кворум?Та нали в случаи на нови избори, можеше да вземе още по-голям процент гласове!Смърдиш Волене!

320

kokoboko

преди 11 години

Волен Сидеров e поредната политическа ****ва

319

Българин

преди 11 години

До ЗлопаметнаГ-жо, май Никнейма не Ви е случаен! Точно това и аз исках да Ви кажа. Че не трябва платена и предварително режисирана революция, а ИСТИНСКИ отпор на улицата. Не желая повече да ме управляват комунисти и турци. А *** да са с преоритет пред българите. На Вас като Ви харесва - живейте си така, приятно!

318

Злопаметна

преди 11 години

До БългаринИ какво спечели нация/държавата от февруарските подмени на протеста? Я да чуя? Потрошарски барабар с руснака Станишев? Мнннннннноооооооооооого спечели, ама се обогати чак.

317

Българин

преди 11 години

До ЗлопаметнаСпокойно госпожо /прочетох, че сте жена/. Няма кой да го направи. Днешните българи са само "ербап" драскачи в интернет. Вече започвам да използвам новите "български" думички. Големите "спонтанни" протести преди няколко месеца бяха платени от БСП и ДПС. Сега няма кой да плати за нови /пък и не им трябват - на платилите вече/. А от едно "такова нещо" както го наричате Вие не печели човек - печели нация, държава.

316

tsuri_mitev

преди 11 години

хора ,СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА !!!не ме интересува с кого ще си поделя вечерята,турчин ,*** или *** !те също живеят в България и /надявам се/ също искат нормален живот ,нормални доходи и нормални условия!не желая зло на никому ,но тези "отговорните 240 ....вън от парламента.....ВЪН....!!!!!!

315

Алекс

преди 11 години

Волен е най-голямата пу*ка в политическия живот. За разлика от нормалните грабители които се опитват да те убедят че са честни, тоя шизофреник крещи че го предават и когато се продава.

314

До 357

преди 11 години

Не се обаждай неподготвен. Мандатът се дава 3 пъти - веднъж на партията с най-много депутати, после на тази втора по численост и трети път на някоя от останалите парламентарно представени партии.

313

Анонимен

преди 11 години

Не сам превърженик на Сидеров, но той постъпи правилно като национално отговорен политик.Няма място за сръдни.

312

Анонимен

преди 11 години

Предател!! Българите, *** ли са?! Извини се веднага!!! Извини се на Българският народ и на избирателите си!!

311

avramov.e

преди 11 години

Волен е виновникът. Ако беше си мълчал днес, утре пак щеше да има заседание, на което да се повтори историята и БСП са длъжни да дадат мандата на ДПС. И техния кабинет нямаше да мине и мандата отиваше в Атака. Те не могат да направят нищо, понеже имат подкрепа само от себе си, но връщайки и техния мандат на президента, работата отиваше на предсрочни избори, на които избирателната активност може да удари и тавана. Ама това е то, по-голям *** от политиката няма.

310

Злопаметна

преди 11 години

До БългаринВ никакъв случай!!!!!!!! Само това не, ще настане сеч, не предизвиквайте подзобно нещо. Щом сте го преживял значи си давате ясната сметка че обикновен човек от такова нещо не печели. НИКОГА!

309

Анонимен

преди 11 години

Предател! Извини се веднага! Българите, *** ли са??! Извини се на българският народ и на избирателите ти!