83

mario.fu.90

преди 11 години

Смисълът на живота се изразява в неговото материално екзистенциално и диалектическо измерение. Като се абстрахираш от всички ориентири и капани на мисълта и текста.

82

mario.fu.90

преди 11 години

Това ли е смисъла на живота ,да си оставиш семето? По-безсмислено от това - здраве му кажи. Значи животът на ромите е много смислен! Аз пък оценявам смисъла на живота по друг начин - екзистенцията,т.е. съществуването,борбата,опознаването,отрицанието. Много опростенически е да се твърди че смисълът е в размножаването.

81

mario.fu.90

преди 11 години

Обяснявай си каквото искаш,никога няма да съм като вас,няма да ме сложите в измисленият калъп на "нормалността",наричай ме *** - хубаво,защото живея по мои правила ,а не по задължение и предписание. Както се пее в една песен: "Не търся упреците ваши и мъдрите съвеги- живот на заем никога не взех. "

80

mario.fu.90

преди 11 години

Първо, аз съм на 18. Второ - няма как всички да станат гейове,процентно е под 10%. Смисълът на живота никой не е доказал какъв е - всеки го намира по различен начин,много бездетни и несемейни хора също са щастливи -кариеристи,професионалисти,хора на изкуството. Всеки да е щастлив както намери за добре,без да се съобразява със схващанията за нормалност и щастие на другите. Който е щастлив да отглежда деца-хубаво,аз съм щастлив по мой си начин и не дължа обяснение за това,че не се вмествам в рамка

79

Bat Joro ot TRG

преди 11 години

Ако всички станем гейове, какво ще стане с света, и по-конкретно с България? Ти си 23 годишен ***, който не мисли какво ще стане след години - а при вас е тежко - както казах, няма да има кой да ви зарови - ще си умрете и ще се питате - "Абе защо не си оправих живота" но тогава ще е късно - е това е тъжното. Нали това е смисъла на живота - да си щастлив, да имаш деца, да дадеш нещо на света и да си отидеш. Но и колкото да ти обяснявам, ти ще си останеш *** гей, който говори глупости!

78

mario.fu.90

преди 11 години

Да живее различността,разнообразието - опозиция на скучното,еднообразното,сивото,твърдолинейното,ограниченото и догматичното! Светът трябва да е цветен! Аз съм до мозъка на костите си бунтар и презирам старата културна парадигма. С хъса на Ницше се стремя да унищожа догмите на религията,ценностите на християнството и патриархалното семейство. Аз съм материалист и екзистенциалист! Моята борба е моето съществуване! Долу бог,няма бог,аз съм бог! Нормално? Просто дума,която подлежи на десктрукция.

77

mario.fu.90

преди 11 години

"В процеса на борбата с истината, заблуждението само се разобличава." - Карл Хайнрих Маркс.

76

mario.fu.90

преди 11 години

"В процеса на борбата с истината, заблуждението самò се разобличава." - Карл Хайнрих Маркс.

75

mario.fu.90

преди 11 години

Моля, предайте ми основните принципи на възпитанието в нормалност? Как се постига това? Не би имало значение,ако човекът бе убит за друго,а не заради хомосексуалността му.

74

Bat Joro ot TRG

преди 11 години

"Тялото на ГЕЙ мъж от южния руски град Волгоград" - до къде я докарахме. Какво значение има какъв е? Има, има - нали за да се облъчват хората постоянно с хомосексуализъм. За расизма(всички видове), ще кажа: там където има различни, има расизъм, където няма, няма и расизъм - така че това е изкуствено създаден проблем. Всички колкото се може трябва да бъдат еднакви. Наистина е много крайно да убиеш, човек но такива извращения не може да се търпят!

73

Bat Joro ot TRG

преди 11 години

Не говоря хомофобско семейство-говоря да те научат да бъдеш нормален! Пази Боже, да ми се роди такъв син - както казах имам 3, и мисля, че никога няма да станат такива, колкото и да ви се иска всички да бъдат обратни. Като казах преди 100 имах предвид, начина на мислене - не може това да се превръща в главна тема, и постоянно хората да бъдат облъчвани. А на малките деца, да им се набива на малките кратуни, че това е нормално. Ти като станеш на 70 години, няма да има кой да те зарови....

72

mario.fu.90

преди 11 години

Нещо да кажат хомофобчетата за това:"Тялото на гей мъж от южния руски град Волгоград, починал след тежки изтезания, бе открито в петък сутринта от руските власти.Тялото на 23-годишния мъж е намерено в двора на жилищна сграда, съобщава Агенция Франс Прес. Според полицията, смъртта е настъпила вследствие на множество травми, включително по гениталиите на жертвата, които били изкормени. Момчето е било и изнасилено с бирени бутилки."УБИЙЦИ! А УЖ НЕ ИМ СЕ ПРЕЧЕЛО НА ГЕЙОВЕТЕ! ЛЪЖЦИ! СМЪРТ!

71

mario.fu.90

преди 11 години

И какви проблеми са се дискутирали преди 10 години. Признахте си най-накра,искате да живеете в провинцията преди 100 години сред кравите и да спите на рогозки! Ами сторете го,има премного опустели села,заселете се в някое ,за да докажете на дела,а не само на думи колко консервативен и нормален сте! пп.Компютъра е гейско изобретение - справка Алън Тюринг. Джон Атанасов,нищо че е българин,няма никаква заслуга!

70

mario.fu.90

преди 11 години

Хах, наивнико,не зависи от възпитанието. И аз израснах в хомофобско семейство,в което не се говореше за хомосексуализъм,дори не бях чувал тази дума. Преди да знам думи като гей и хомосексуалист ,вече знаех какво ме влече ,даже бях убеден. Повтарял съм го хиляди пъти,който иска да разбира - да разбира. Това е моят живот и аз знам най-добре как стоят нещата в него! Като не ви се вярва - ваш проблем! Не ми се слушат теории на конспирацията,измислени от жалки импотентни комплексари.

69

Bat Joro ot TRG

преди 11 години

До господин/госпожа/госпожица МариоПри правилно възпитание, това няма да стане. Аз имам трима сина и съм ги възпитал както трябва -тази тема за обратните изобщо не съм я повдигал. Тази тема като цяло, трябва да бъде затворена в цялата държава, защото има по-важни проблеми - както е било преди 100 години. В училище ги карат да се обличат с дрехи на противоположния пол, има някакъв ден на розовата фланелка - не знам дали знаете за тези неща. Гей паради - това просто е изключено

68

mario.fu.90

преди 11 години

Да, гей съм и не се срамувам! Това не ви засяга! Пръснете се от яд,но съм си гей и такъв ще си остана! Първо погледнете себе си,преди да оправяте другите държави от "гнилия запад". Като толкова ви харесва в Грузия - марште там, стига да сте задоволени със 150 евра заплата.

67

mario.fu.90

преди 11 години

До Иран. Като толкова ти харесва там,свободен си да се заселиш! Само да те информирам че в прекрасната ти страна са забранени алкохолът,музиката,извънбрачният секс,порното и Мадона!

66

mario.fu.90

преди 11 години

до 54След виждането на този коментар,трябва да се прекрати внсякакъв спор,защото спор се води с хора и разумни същества,а не с животни. Що за "нормален" човек ще смята,че е нормално да убиеш синът си или когото и да било,само защото е гей или различен?Много жалко,много жалко че такъв изродски коментар е получил 20 плюса.България изчезва,горко и с такъв матриал! Само да ви информирам че убийството по всички параграфи е престъпление,дори и според любимото ви християнство,което тачите само на думи

65

Анонимен

преди 11 години

Не разбирам ,като си гей си бъди такъв ,за какво са ви тези гей паради .

64

Бай боец

преди 11 години

Абе нали един известен нашенски ****ал- бившият ни премиер Филип Димитров сега се подвизава там като посланник на ЕС в Грузия?Той бил ли е на парада? Поне като европеец правозащитник на европейските ценности- или страхливо се е покрил и е оставил сподвижниците си?Ей затова американците мъдро не допускат ****али във войската- не са надеждни другари:-)))