53

Анонимен

преди 11 години

До ДаниелНека ги чистят, тъкмо по-малко гадове в България

52

dam

преди 11 години

тея за малумни ли ни имат :ДД

51

Анонимен

преди 11 години

Оо другарката Мая била и конспираторка.

50

pileto

преди 11 години

лъжа след лъжа

49

Анонимен

преди 11 години

Тази започна да се оплита като пате в кълчища. Сега и нея ще в сготвят като Дончева.

48

ЛЕЛЕ-МАЛЕ

преди 11 години

Обадиха ми се за маркирани бюлетини във Враца, които са били раздавани предварително. Те са имали печат и е било вече гласувано в тях , изясни тя и добави, че и за този сигнал ще сезира властите. :)))) ЗАЩО НЕ И СЕ ОБАДИХА В ИЗБОРНИЯ ДЕН ОЩЕ???

47

анонимен

преди 11 години

Мили боже, министър на правосъдието !!!!!! ***, която като Дончева ще иде в девета глуха. И като Клара Маринова и като *** Нинова - лаят лаят и хайде довиждане. Така прави майката-столетница!

46

Me

преди 11 години

Повръща ми се от теб, Майче. Повръща ми се и от Сергейчо, и от Бойко. Да не говорим за ДПС отгоре до долу и от долу нагоре. Сигурно сме голяма *** да си изберем манипулативни лъжци, които по-гледат да натаковат ББ с лек садизъм, а не да направят нещо за изтрадалия народ.Сега чакам да отпечне големият харч за Белене, цигарите в заведенията, по-високи данъци, за елита на нацията, по-големи социални осигуровки за ***, необразованите, мързаливите /е, и някоя и друга читава майка между тях/

45

ремарке

преди 11 години

И тракторът не е знаел...............

44

Анонимен

преди 11 години

Селския тарикат пак ги прецака. Страхотен ход. Задниците лъснаха. Колкото и да го увърта Волен факта си е факт -за да *** ще подкрепи правителството на комунисти и ТУРЦИ. А НФСБ това и чака. Сега денонощно ще обяснява по СКАТ как националистите се целуват с етническа партия.

43

ЛЕЛЕ-МАЛЕ

преди 11 години

До Анонимен 39КЪРТИЦАТА СПОРЕД МЕН НЕ САМО Е ДАЛА СИГНАЛ, А И Е НАПЕЧАТИЛА ТЕЗИ БЮЛЕТИНИ!( И ПАК КАЗВАМ ЗА УВАЖАЕМИТЕ БСП НЕ СЪМ ГЕРБЕР, ПРОСТО МИСЛЯ )

42

Анонимен

преди 11 години

на следващата пресконференция ще ни кажат , че Мая е казала на Сергей, но той не чул и затова не знаел нищо по случая.........

41

Анонимен

преди 11 години

*** е другарката Мая та затова я харесват цръвените простаци! :)И това ги мотивира да гласуват за БКП.Има голяма УСТА, като другарката *** и другарката Дончева :)Ама, нали знаете кво се случи с другарката Дончева! Употребиха я и шут у дупето. Последва квичене, но кво от това.Същото очаквам да се случи и с тая от снимката! Повярва си много и взе да се оплита в лъжите си, а хитреца до нея стои и мълчи :)

40

Симо

преди 11 години

За обикновения гражданин развоя на събитията от тук нататък са незначителни,защото съдбата му ще е същата. Но цирка който се разиграва е първата стъпка към отваряне очите на нвацията.Дано най после хората се усетят ,че досега вече 23 години са въртени като сенджирче около пръста на панаирджия. Оставете БСП нека ръководят. До 1 година усирането им е гарантирано.

39

малеее

преди 11 години

Червените кхмери са полудяли от злоба, пак бяха набити за 8 път..За мен няма значение кой, важното е че тези гробокопачи пак ядоха дървото..:)))4-ри години няма лапане, това направо ги подлудява и верното им куче ДПС..:)))Палачите (тези дето сменяха имената) се гушнаха и прегърнаха с жертвите..Какъв е този електорат на ДПС, слепи ли са, толкова ли са покорни, такива превити главици ли са?:))

38

Анонимен

преди 11 години

И тази *** ми я гласят за правосъден министър???? Бррррррррррррррррррр

37

Анонимен

преди 11 години

Другари бъдете доблестни комунисти и си кажете открито,че от "къртица" в ГЕРБ научихте за свръх количеството напечатани бюлетини ,бързичко се ориентирахте в ситуацията и решихте да се възползвате по възможно най-изгодния за вас начин.Независимо,чесе нарушаваше закона в деня за размисъл.А "героят" Дудук Бареков успя да заработи няколко сребърника от "патроните"си както се изразяват от този етнос

36

Анонимен

преди 11 години

Не е казала, да. На такива като нея им казват в криминалния жаргон "бушони".За по-непросветените: за да не изгори Донът, изгаря бушонът, който твърди винаги, че Донът не е замесен.

35

Гого

преди 11 години

Проскубаната кокошка е едно на ръка. аз се учудвам как нашият уж умен народ 24 години не се осъзна ,че тази партия ни е гробокопач. Оставете го бойко има и по-умни хора,които ще ни поднесат пица с поне една троха сиренце,БСП обаче е ***. Присъствал съм на инструктажи през 89 г. Как ще премине прехода, и се отдръпнах от политиката като попарен,защото народа ни не заслужава такава участ,за съжаление малцина постъпиха като мен, а народа вярва ли вярва..................................

34

Анонимен

преди 11 години

Другарката Мая мекефи!Пак ще гласувам за БСП,защото тя ми харесва!