17

хиха до 20

преди 11 години

хихихи

16

@

преди 11 години

Разкошна статия. Описва идеалната любовница и съм съгласна с всеки ред от нея. Идеалната любовница е киборг. Това е пътя на човечеството.... пс - колкото по-малко емоции вкарваш в каквото и да е толкова по-добре. Контрол по всякакви граници. Манипулиране, осъзнаване, режисьор си на театрото. Разкошна статия.Някакви емоционални кълбета коментират...за любов и влюбване... ВЛЮБЕНИ ЛИ СТЕ в момента? Ама честно!

15

ВИНЕТУ

преди 11 години

Не съм се къпал от осем дена и във това топло време мандарините ми миришат на овча кожа.

14

Нели

преди 11 години

Това са най-големите глупости, които могат да се напишат. Жената е склонна да е влюбена в мъжа, с който има сексуални отношения, просто това е нейната природа. Иначе, знам го от личен опит, да си с някой без да го обичаш, не чувстваш нищо, сексът е като сандич със сирене и после се чувстваш по-зле, отколкото когато си наранена. Емоционалните рани ни правят по-силни.

13

ilko

преди 11 години

започвате да се мислите за интересен и разчупен сайт с тези *** (меко казано) статии ли?!Концентрирайте се върху новините, останалите неща не ви се отдават.Авторката, горката, ако пише от личен опит - нямам думи :D

12

лудата

преди 11 години

Пак избихте ***!

11

хиха

преди 11 години

"Изберете мъж, който да ви кара да се чувствате добре, който да ви разсмива, който е добър в леглото..."С две думи клоун нинджа.........мухахахахаха

10

Ди

преди 11 години

Перфектна статия

9

Анонимен

преди 11 години

Ха-ха,,статута на любовница осигурява хубав секс и уважение",горката авторка!Жал ми е за нея. Мило момиче,тези работи ги получаваш с мъжът,когото обичаш,няма как да е иначе. И пак не е за всеки,а за който има мозък в главата. Нищо не идва на готово и любовта и уважението и обожанието,особенно когато нищо не даваш. Но ти пробвай...

8

смях

преди 11 години

Такива мъже и жени ИМАШЕ по времето на Мопасан или "По следите на ИЗГУБЕНОТО време".За такава връзка трябва и двамата или поне единият да е БОГАТ и да не работи.НЯМА такива сега.И по-добре.Айде, чао, да ходя до плод-зеленчука.Има ли нещо ефтино.

7

???

преди 11 години

И за какво ми е любовница, която да не се влюби в мен, както и аз в нея? Тогава по-добре да си плащам на някоя магистралка ...

6

Анонимен

преди 11 години

Мнного,полезна статия,браво!Ще е от полза особенно на младите момичета,които тепърва се учат на уважение и как да градят истински,пълноценни отношения,семейство с ценности ... Но тези неща са ,,демоде''доколкото става ясно. По-ценното е да сме перфектни любовници,пък като му дойде времето и се сбръчкаме и дойде ,,новата реколта" ще му мислим:),няма да перем чорапи,Я!

5

Обективен

преди 11 години

Хм, според тези правила идеалната любовница е проститутката

4

!

преди 11 години

"Изберете мъж, който да ви кара да се чувствате добре, който да ви разсмива, който е добър в леглото, но не и в който да се влюбите"-ако мъжът прави това абсурд жената да не се влюби!

3

pooh

преди 11 години

"Изберете мъж, който да ви кара да се чувствате добре, който да ви разсмива, който е добър в леглото..."Моля, а какво трябва да е онова му качество, което ни възпира да се влюбим, щом ние го избираме по всички тези перфектни критерии...Смешна статия пълна с противоречия. :)

2

Анонимен

преди 11 години

Тази статия е леко побутване към жените да изневеряват или...?!

1

Анонимен

преди 11 години

Няма начин да не се влюбиш!