132

до Иван

преди 11 години

Като е писал учебници, защо се опитаха да "приватизират" сребърния фонд, похарчиха резерва и взеха заеми??? Пълен провал е Дянков, където е минал, трева не никне!!!

131

Анонимен

преди 11 години

152,Именно нещо такова очаквам. Може да не е с мандата на ДПС, но някакви приказки за програмно правителство на нац. обединение, за да се замаже отговорността.

130

Анонимен

преди 11 години

Бойчо не иска да управлява щото знае, че хазната е празна

129

до 143

преди 11 години

Ти какво предлагаш? Да върнем провалилия се Дянков? Имаш ли предложение за този пост на достоен човек? Сподели го? Само с гол нихилизъм, няма как да стане. Проблема е с контрола върху управляващите. Засега в тази държава имаме само потърпевши, виновни няма!

128

Анонимен

преди 11 години

148, да допуснем, но в ситуация на криза има опция да се разкарат и тези, които вече са били тук. А пък аз лично мисля, че не печелим, не заради данъка, а защото ако си нормален човек с бизнес и искаш да се делокализираш, ще търсиш някакво уредено място. Не само да е ниска ставката, но и все пак да разчиташ на някаква последователност и сигурност.Но всъщност аз не се изказах много правилно - мисълта ми беше за облагането на физическите лица, нали БСП искат да правят подоходно облагане.

127

Ал

преди 11 години

А на кого ще бъде правителството ,ако не на БСП.Що за глупости говори Бисеров , естествено съгласно Конституцията правителството е на партията мандатоносител. Или някои си мислят да повтовят варианта "Беров" от 1993 г. Е ,тоя път няма да стане , Орешарски е номиниран за премиер от БСП и БСП ще си носи политическата отговорност за това.

126

българина

преди 11 години

Кабинета който се лансира по медиите ми прилича на някаква уродлива форма на Тройната Колалиция. Както е казал народа със стари ку.ви нов бардак не се прави

125

Иван

преди 11 години

До АнонименПалето Дянков е писал учебници как се вади държава от крицата. МВФ зачитат мнението му и се допитват до него. А палето Орешарски с какво може да с епохвали?

124

анонимен

преди 11 години

на дпс не трябва да се дават министерства с европари това на земеделието иекологията никакви субсидии повече за тютюн хората в родопите да се преориентираткъм нещо друго тук е мястото на хилядите професори в българия да кажат какво можеда се отглежда в родопите като почва и вода

123

до 135

преди 11 години

Точно плоският данък ни е.ава майката! Държавата не може да бъде офшорна зона, защото печалбите се изнасят! Щели да се регистрират чужди фирми, бягащи от данъчното законодателство другаде.... И в парично изражение колко печелим? В пъти по малко, отколкото губим! Този данък си е чиста проба корупция, но държавна.

122

Анонимен

преди 11 години

Бай Тошо може да се каже че за 20 години построи България от нулата. А сега за 20 години разрушихме всичко добре работещо което имаше.

121

Анонимен

преди 11 години

edni i sashti boklyci sa pak otnovo i otnovo ,otkade moje da siu kypia edin a.......

120

Анонимен

преди 11 години

141 мисля че не си прав. Все пак да не забравяме че БКП направи и много добри неща. Каква индустрия имаше, колко много работа, колко много деца се раждаха. Колко жилища се строяха и се раздаваха. Просто времената бяха такива. Такъв беше строя. Има неща които не са правилни като атентата в църквата, това е кощунство, но имаше и много, много неща които се направиха и бяха и добри и ако ги бяхме запазили нямаше да сме в тази разруха.

119

ДО 131

преди 11 години

"Добре, във всички случай Пламен Орешарски не е палето Дянков." - каза *** No131!Пламен Орешарски-личния счетоводител на черепа. Ще легне като Матросов на амбразурата, но няма да позволи да се пипнат данъците в хазарта. Както го направи като министър

118

Анонимен

преди 11 години

137, това е вярно, но част от тези хора са станали (или им предстои да станат) пенсионери сега и не подкрепят БСП. Вече не всички пенсионери са комунисти, просто защото част от тях вече не гласува, тъй като си е отишла.А както ти мислиш, че трябва да има възрастов ценз и дискриминация спрямо мястото на живеене, така аз мисля, че трябва да има образователен такъв. Защото масата хора, гласуващи за БСП са ниско образовани (сигурно има и изключения). Същото важи и за етническия вот.

117

Анонимен

преди 11 години

Дянков беше СЕКСПЕРТ !

116

Анонимен

преди 11 години

Пламен Орешарски е един много добър икономист. Може да се каже че той е най-добрият финансов министър на България, при него ръста на икономиката беше много висок, фискалния резерв стигна най-високите си нива и темпа на нарастване на доходите изпреварваше ръста на цените. Мисля че той е доста по добър от Дянков, доколкото Дянков въобще може да бъде наречен икономист, тъй като неговото разбиране за реформа е само съкращаване и ограничения, а това вкарва страната в рецесия. дайте време на Орешарски

115

Анонимен

преди 11 години

На страшното е че България застарява и пенсионерите стават все по голям процент от населението! А както всичко знаем пенсионери са доста глупави и наивни, и имат склонност да вярват на псевдосоциалисти и псевдонационалисти! В едни момент ще се окаже че пенсионерите и бедняците са мнозинство и определят бъдещето на България, а това е трагедия. Трябва да се забрани на пенсионерите да гласуват! Право на глас трябва да имат само хора от 18 до 60г. живеещи на територията на България.

114

Десен

преди 11 години

Къде са сега атакистите да ни говорят за великия патриот Волен, и неговият план.Ако не беше всичко за наша сметка щеше да е много забавно.Осъзнавате ли че вашият Волен ще се гушне с Доган, после пак гласувайте за него.

113

Анонимен

преди 11 години

С какво да се нагърби, това ще е псевдо социално правителство - ще събира данъци, за да запушва дупки. И ще обвиняват предишните, както Боко го прави последните 4 г. Какви мерки? Най-много да премахнат плоския данък, което ще бъде върха на дестабилизирането на икономиката.