201

Декадент

преди 11 години

До 241 и 238 ! Ще си изгниете в помията! Сами си я направихте, оправяйте се! Утре като ви дават по Discovery Channel в гетата как *** ви опъват, и ревете и се чудите как стана така, да знаете! А вашия идол Боко и неговия месия Цецо ще си харчат милиардите с приятелчетата си Пашата, Галевите и т.н. някаде на топло! Не мога да разбера как може тоя ***, който и за овчар не става да му се кланяте! Ясно до каде го е докарал българския народ - пълни зомбита!

200

испания

преди 11 години

Само Герббббббббббб

199

Пешо

преди 11 години

Значи след два месеца народа ще го изрита с песничета!Което не става с избори става със съгласие,няма ли съгласие ще играят песничета!

198

мария

преди 11 години

Стига вече комунизъм - от 1989 г. само комунисти на власт - Луканов, Попов, Беров, Жан Виденов, Симеон, Станишев - не ви е срам - наглост до безкрай. 23 г. бъркотии забъркани от Вас с цел лично облагодетелстване. Всички манипулации и спекулации са точно от комунистите - не подбират методи и средства! Няма образование, здравеопазване, няма съдебна система, няма държава, благодарение на Вас!!Къде е прокуратурата за Рум. Овч. Масларова, Моника и пр. и пр.

197

иван

преди 11 години

до 233 стой си в Германия, някой да те е канил??????????

196

Анонимен

преди 11 години

Ne iskame poveche demokrazia, iskame red.Zatova ste glasuvam za Ataka.

195

ХОРА ЛИ СТЕ?

преди 11 години

ХОРА ВДИГАЙЪ=ТЕ СЕ ГЕРБ ПЕЧЕЛИ /ИЛИ ПО СКОРО ФАЛШИФИЦИРА/ ЦЯЛА ЕВРОПА ГО ВИДЯ.НИЕ СМЕ САМОУБИИЦИ АКО ГИ ОСТАВИМ

194

Анонимен

преди 11 години

Защо като ?

193

sram i pozor

преди 11 години

evala, gerb i ataka koaliciq, sram i pozor...nai-nenormalnite

192

Декадент

преди 11 години

Аз също не мога да разбера как 90 % от коментарите са против тоя *** и пак ще му гледаме самодоволната мутра довечера как ще обяснява че народа го е избрал... ПАК!!! Живея в Германия от 9 години и ако това стане се отказвам от българското си гражданство! Аз този цирк повече не мога да го гледам! 100 Км патувах да си дам вота

191

Анонимен

преди 11 години

Tikvata izglezda kato *** na tazi snimka.

190

иван

преди 11 години

Много си умен Али, много Ви е кеф - добре ще спечели БСП и автоматично отварят АЕЦ Белене / закачат 22 млн. на гърба на всички българи и си "цоцат комисионните/ - това беше целта на всички манипулации и внушения, с главна роля Бареков - чалгаджията в журналистиката!!

189

123

преди 11 години

Защото щяха да ни отведат в Банкя..хахахаах

188

Анонимен

преди 11 години

Тези дето не гласуват обричат другите -отивайте да гласувате!

187

али

преди 11 години

За ГЕРБ има новина.Казват, че била добра.И в софийския затворима футболен отбор.Бойко ще е капитан,Цецко също ще е там.Миро Мършата вратар,той на плонжове е цар.Лъчко Мозъка е съдия,ще я свири със уста.Дянков май ще е защита,та да брани тази свита.Леля Цецка с очилатавлачи кофата с метлата.А Фидоска ще е мажоретка...Абе, просто супер гледка!

186

12

преди 11 години

Буда,като кадър на ДС и един от най-видните представители на милиционерщината във държавата ни владее/за негово съжаление не перфектно като Гьобелс/ пропагандата и манипулацията доста добре,на което естествено кълват последователите му.Абдикира като министър-председател за да спаси себе си и жалката си клика от народния гняв но не престава да натрапва как всички се обединили с/у него,как видите ли е единствения ,,борец за правда,, и пр. манипулации.4г лъже,измива си ръцете,пропагандира и манипулира народа ни-стига му толкова....

185

Анонимен

преди 11 години

Пазете чувалите с вота на народа!

184

Пешо

преди 11 години

Те сега ще вдигне кръвно като разбере резултата!

183

Анонимен

преди 11 години

Сложил вратовръзка, но не закопчал последното копче. Ей, Борисов, голям си *** бе ...

182

Анонимен

преди 11 години

Другари, вече е време да имигрираме. Майка Русия ни чака!