103

Венелин

преди 11 години

Както беше писал един преди време - дано само Григор Димитров да не се превърне във Валери Божинов на тениса! Че вместо да се готви за мача с Вавринка, той си прави чики-рики с Маша.Логично - не можа да изкара и до края на втори сет...

102

стоян петров

преди 11 години

до 112 Защо смяташ, че обещанието ми да му напъхам нещо е заплаха и агресия? И ти откъде знаеш, че това не е хубаво? Не исках да го казвам, но момчето до което пиша е минало под дъгата. Така, че уважаема госпожице не се месете в мъжките работи. Не ги разбите тези работи(а и няма как да ги разберете).

101

Оня

преди 11 години

Давай Стояне, кажи си всичко ;) излей си душата :) още можеш ощеее :) не знам какво ти пречат *** .. ти си имаш всичко за което може да се мечтае ;) биричка, жена, тапети на цветя, ново казанче в тоалетната, чехли адидас... трипластова тоалетна хартия даже .. гъзаар ;) акаунт у фейса ... абе рай

100

стоян петров

преди 11 години

И ДА ДОБАВЯ САМО БСП!!!!!!!!!!!!!!!АКО ИСКАТЕ *** ДА СТАНЕ НОМЕР 1, НЕ ЧЕ МИ ПУКА..САМО БСП-ТО ПРАВИ МНОГО ЗА СПОРТА

99

Оня

преди 11 години

Замлъкна Стоянчо ;) чак ми залипсва малоумщината му :D ееех :D дано да не ме търси че... жална ми майка хахах

98

Цеца Втория Кръг

преди 11 години

Искам и мен да намачкаш,Гришо ! :(((((

97

стоян петров

преди 11 години

Да бе да, ще се занимаваме със спорт, култура, кино, балет, опера, театър, наука, деца индиго, биологични храни, фън-шуй, ин и ян и . А когато се срещнем ще се питаме, ама що така *** ни изяждат. Отговора е елементарен-защото не им пука за Гришо.

96

Анонимен

преди 11 години

Григор Димитров е най-добрият български тенесист в момента!Поклон момче!Благодаря за радостта ,която ни носиш!Бъди здрав и знай,че ще имаш още много ,много успехи на корта!Голям си...един от най-големите!

95

Анонимен

преди 11 години

Gledah , Gregor nemache sili da igrae.Naverno Charapova go e rabotila zela nost. Um nema tova momche, inache e talantliv.Moje bi nekoga ste poumnee.

94

брррр

преди 11 години

До 106 Искаш ли да те намеря, да напъхам IQ-то си на определено място у теб и да променя мнението ти на 180 бградуса............Ама г-не защо е тази агресия?:)))Изказахте едно негативно мнение за Григор (наречен ***), а когато към вас така се отнесат и вече почвате със заплахите..:))Щом си позволявате да обиждате, следва да приемете факта, че и към вас ще има ответни обиди..Понимаеш молодец?:)))

93

Анонимен

преди 11 години

108, сори

92

до 106

преди 11 години

Минус по грешка. С простаци и радио не се спори, остави го сам да се излага. Поста му под 106 , стоян петров /нарочно с малки букви/ е показателен за първосигнално мислене.

91

Oня

преди 11 години

до Стоян ПетровЛеле рядко се среща такава ограниченост :) доста сериозни капаци имаш на мирогледа :) гледай си биричката и *** и всяка вечер си лягай с първа програма. Хората които имаме и други потребности ще си губим времето със спорт и театър и кино и концерти.. нищо че само ни обогатяват душевно ;) ще го преживеем... ***!

90

стоян петров

преди 11 години

До 106 Искаш ли да те намеря, да напъхам IQ-то си на определено място у теб и да променя мнението ти на 180 бградуса.

89

:)))

преди 11 години

деята ми беше, че за вас важните сте Вие и Вашите семеиства. Вие обаче държите на ***. Съжалявам, че се опитах да ви убедя в собствената Ви значимост, а не в Дришовата. А в света от спорт никой не се интересува. Явно кравите в Швейцария са по-важни от хората в България. Там не разрешиха на Шумахер да ..........Спри да пишеш бе човек!:))Още повече затъваш, още по-големи тъпизми ръсиш, разбрахме че си с много ниско IQ, ама няма нужда да го показваш постоянно..:))

88

Българин

преди 11 години

Аз пък, ако ги срещна двамата със Шарапова ще ги поря като риби(и двамата са симпатяги). Обещавам.

87

стоян петров

преди 11 години

Идеята ми беше, че за вас важните сте Вие и Вашите семеиства. Вие обаче държите на ***. Съжалявам, че се опитах да ви убедя в собствената Ви значимост, а не в Дришовата. А в света от спорт никой не се интересува. Явно кравите в Швейцария са по-важни от хората в България. Там не разрешиха на Шумахер да направи писта за малък самолет, защото ще смущава кравите на съседа си, които са на пасището. Като толкова го харесвате, пуснете му. Аз не желая.

86

успокойте топката!

преди 11 години

Явно доста еничъри, разни със сини венци и други малцинствени елементи са налазили тук..:)))Не ми пука, кеф ми е..злобата никога не може да е водеща за мен, паднал от 15 в света и какво?Това е спорта...Важното е, че расте и ни носи радост и гордост...Всяка победа е положителен знак за света, че дори и загуба, ако е достойна и зрелищна..Какво да слушат само за *** ни, дето почнали да крадат жици от гарите ли?И новините им да започват-заловиха 10 български граждани (добрия вариант) или 10 бъ

85

s2000

преди 11 години

Маша го е изморила и се издъни...гледа и той от футболистите и ше си пропилее таланта момчето ако тръгне по к#рви

84

:)))

преди 11 години

Всички чуждестранни коментатори говорят за Гришо като за сензацията на сезона, заедно с японеца. На някои хора им плащат, за да плюят по безспорния успех на нашето момче. Целта е да имаме ниско самочувствие, да нямаме национална гордост, за да може по лесно да се кланяме на чужди "авторитети". Всеки, който мачка националното ми самочувствие, не ми мисли доброто!.........Абсолютно точен коментар!!!