140

Танев

преди 11 години

А "Миро", Дянков, Трайчо и Лилито бяха "отличниците" на кабинета. Според един важен човек. Сега един от "отличниците" иска охрана да се пази от своите! Докъде я докара "демократична" България?!

139

~~~

преди 11 години

Господин *** не ви е нужна лична охрана, няма кой да ви застреля!

138

Анонимен

преди 11 години

ДОХрани Куче да те лае!!!Ми те му спряха дажбата и ще лае....няма само той да опира пишкира я.

137

Анонимен

преди 11 години

Бойко и Цветанов са много, много предпазливи да не направят погрешен, незаконен ход. Което е добре. Но понякога им се дразня, че дори прекаляват с тази си предпазливост, особено когато се отнася за интересите на хората и държавата. Така, че едва ли са си позволили незаконни подслушвания.

136

Анонимен

преди 11 години

Храни Куче да те лае!!!

135

Анонимен

преди 11 години

Задача 1 е да се състави веднага правителство и да се вземат спешни мерки за доходите, за да няма доход под социалния минимум, условия поне за дребен бизнес , за икономика в бърз ход, за намаляване на безработицата. Другото е бъркотия.

134

ив

преди 11 години

На тоя кравар за какво му е лична охрана???? Да не го бият някъде ли хахахахаха гузен не гонен бяга

133

Анонимен

преди 11 години

От кой да го пазят? Та той отдавна е бита карта.Ама доста е откраднал щом си е изпратил цялото семейство да живее в чужбина. ДОЛНИ КРАДЦИ!

132

Анонимен

преди 11 години

Много се радвам че се разсмърдя,дано сега слепите да успеят да помиришат фекалиите...

131

Анонимен

преди 11 години

ВЕТЕРИНАРЯ НАЙДЕНОВ ПАК ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВРЪЩА ПРИ ГОВЕДАТА

130

Pich

преди 11 години

Zdraveite forumci,Istinata e, che podslushvaneto ne e izpolzvano za da se vnasyat signali do prokuraturata, a za da se pprerazpredelyat biznesi, da se reketirat biznesmeni I da vlizat pari v chernata kaasa na GERB. Gerb unishtojiha malkia I sreden biznes. Spryaha plashtaniata kum firmite pechelili durjavni turgove. Neshtata sa navurzani I rezultata e viden - bednost, mizeria,glad I strah...Vsichko tova ne bez podkrepata na platen medii, podlogi I chujdopoklonnici.Garantirano ot GERB!

129

Анонимен

преди 11 години

От кой да го пазят ? От бившият вътрешен министър или от мафията или те са едно и също ?

128

Хари

преди 11 години

Хайде бе неможе една личност, която през годините е преминала през всяка една партия (дори е искал да стане член на ДПС) и всеки път като бъде отлъчен тръгва срещу тези които са го хранили ! Абсолютен лъжец!

127

Анонимен

преди 11 години

където е силата на ГЕРБ там е и нейната слабост!Бойко Борисов е харизматичен, човек народен с твърда ръка, но за жалост е невеж в мн сфери(области) и някой/колко по умен от него лекичко му дърпа конците без да усети.Според мене де:)

126

ДО172

преди 11 години

Недей да пишеш ЕДИН БЪЛГАРИН ами си напиши ЕДИН ПЛАТЕН ДРАСКАЧ.

125

Анонимен

преди 11 години

ПОЛИТИКА!след няма и месец два ще ги видите тия същите как ще се прегръщат и целуват, поздравявайки се... (говоря за политиците)сигурно ще си сформират коалиция ГЕРБ, България на гражданите, Атака.БСП (Евророма), ДПС ... а и тия студентската орг.Всичко е изчислено и сега се точат едни пари от партиите и чакат да се сформира парламент да си възвърнат и да почнат да мислят за следващите...

124

ttt

преди 11 години

ако написаното е вярно .И НАЙДЕНОВ се издъни та нали и той е ял хляб от ГЕРБ тази постъпка е много грозна .

123

До 174

преди 11 години

До йорданСложих ти един минус.Не защото не съм съгласен с теб, че Найденов е ***, а защото ще гласува пак за ГЕРБ :)

122

йордан

преди 11 години

Какво от това чевени ***,аз ще гласувам за ГЕРБ.Найденов се оказа един никаквец.

121

Анонимен

преди 11 години

Аз си спомням преди няколко години, 1, 2, 3 като си говорехме по телефона, говорехме в множествено число и пращахме поздрави(дочуване и на Цецо).И сега голямата истерия айде подслушвали, ами аре малко шит, прокуратурата и след това Съдебната система. Много време им предоставяме на тези ла.на, то не бяха избори, цял ден ми надуват главата...Според мен вниманието на медиите трябва да е насочено в това да се покачи стандарта на живот!!! но не може да го очакваме от тях, защо ли? вие си отговорете