8

Пасам

преди 11 години

Това е БСП:престъпници, лицемери, измамници.Кой представляват и защо?!Тикат пред себе си, 'социално слаби', 'хора в неравностойно положение', безработни, пенсионери, етнически малцинства!Особено отблъскващотото е че точно тази партийна шайка отдавна е ограбила парите на някои от тези прослойки и сега.. се натиска да ги представлява!?Нужен е всеки глас! Нали така, другарки и другари?

7

Анонимен

преди 11 години

ПРЕДИ 4 г. ЗАЩО НЕ БЯХТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ ?ТЕ СЕГА ЛИ СЕ ПОЯВИХА - ПОСЛЕДНИТЕ 4 г. ? ЛИЦЕМЕРИ !

6

Мария

преди 11 години

За хората в неравностойно положение нищо не се правеше през последните години. Тези кандидати са ги изслушали и са чули проблемите им, а какво правят от ГЕРБ- нищо! Дори не са показали уважение да отидат на подобно място, могат само да организират концерти и да подслушват- това е срам!!!!

5

teofil1964

преди 11 години

Подигравка с болните хора.Комунистите никога не са имали милост и хоманно отношение към тези хора.Сега ако ги пресламчат за изборите ,заедно с *** ще имат голям електорат.Само така могат да си вземат власта и да го погубят за една година.****ТИ.

4

с мед да ги намажем

преди 11 години

те наистина ще ги представляват .... както правеха преди.....далече от очите на хората,като ги натикат в коптори и запокитят на край града...или някое село

3

Мони

преди 11 години

На мен пък повече ми е жал за хората в неравностойно положение, за които в последния мандат буквално забравиха. Нито им индексираха доходите, нито могат да се движат по улиците!Поздравявам тези кандидати , че са приели тази кауза, другото е срам за България!

2

Анонимен

преди 11 години

Жал ми е за хората сега лъжат и мажат да се докопат до власта,а след това ще забравят.

1

КУРУМБАШЕВ&КАДИЕ

преди 11 години

ТОЗИ РЕКВИЕМ ЗА НАИВНИЦИ В НЯКОЛКО ТОМА СМЕ ГО ПРЕПРОЧИТАЛИ МНОГОКРАТНО ОТ АПРИЛСКИЯ ПЛЕНУМ НА КОМУНИСТИТЕ ПРЕЗ ДАЛЕЧНАТА 1956 ГОДИНА ТА ДО ДНЕШНИЯ ДЕН!!!