355

jojo

преди 11 години

Е голяма новина честно,човека , който съсипа държавността да дава коментари за това и онова.Няма ли капка срам... той вместо да се скрие някъде...

354

българка

преди 11 години

браво на Костов какво ме интересува дали ме подслушва някои че дума дупка не прави ама гладен стомах краде ,убива и затрива всичко хубаво и добро ,бедния, гладния ,необразования човек е наи опасен за обществото и за себе си ,като гледа своите невръсни деца да ровят по кофите ,да не могат да си купят хляб и мляко за децата си стават безчовечни и страшни,,,ето защо света е озлобен,жесток ,хората са безсъвестни ,алчни и способни на всичко за паари

353

Анонимен

преди 11 години

Костов се хвали,но за тези 4 години продаде държава за 100 милиарда,които позволиха да се имитира благополучие.А насреща се получиха 2-3.Къде са другите?И сега на какъв се прави?А помните ли хилядите безработни на улицата след приватизация за жълти стотинки и нарязване на скрап на цели заводи

352

OMG_Lucker

преди 11 години

Да г-н Костуф, бедността мъчи българина, не подслушванията. Ама парите за подслушване са адски много и съвсем спокойно биха могли да се преразпределят някъде другаде! А ефект от подслушването никакъв. Или всъщност може и да има някакъв, но той не е да се уличат и затворят "лошите", а да се използва информацията за рекет, вкл. политически.Айде със здраве г-н Костуф и си мислете с какво ще се занимавате като останете този път вън от парламента. Не че ще ви мислим де- парички сте откраднали бол...

351

Rado

преди 11 години

Костов, *** такъв и ти имаш огромна заслуга за разпорадването на България. Продаде фабрики и хората няма какво да работят за да имат заплати. Един от най-големите крадци в историята на България си именно ти!

350

шквал

преди 11 години

докога тоз антибългарскки *** ще продължава да се оригва публично

349

Кейн

преди 11 години

Не мога да повярвам,че го пиша,но Иван Костов е прав,за първи път тоя единствен от цялата политическа шатра да заговори нормално и точно,май има някакво изтичане от Козлодуй,обаче колкото до спомена от неговото управление...помним,помним г-н Костов и колкото повече помним толкова повече- не,благодаря!

348

Анонимен

преди 11 години

ми, точно изказване. кво да си крива душата. бедността мъчи много българи. на тях не им дреме, че ги подслушват или някои се подслушват и ослушват и вслушват.начи в един български град.(не си измислям, нито си съчинявам). някои се радват и на 10 стотинки.(не се бъзикам).

347

П.Петров

преди 11 години

До Анонимен 397, Костов съвсем не е безгрешен, нито е идеален, но е най-доброто, което имаме и сме имали в близката ни история. Най-големият недостатък на управлението му беше, че доведе до твърде голяма централизация държавата и че пренебрегна човешкия фактор в икономическите уравнения.

346

Анонимен

преди 11 години

397 "Склонност към анализиране и осмисляне" имат много хора и съвсем не всички от тях харесват Костов. Начинът по който го правят и решенията, които смятат за правилни ги различават. Симпатизантите на Костов определено смятат, че не държавата-майка, а човекът-личност движи икономиката напред. Това е дясната идеология. За съжаление повечето родни политици ни предлагат или силна държава, или европейски помощи.

345

П.Петров

преди 11 години

До ВЪЗМУТЕН, Как и кой да го вкара, като няма защо. а и на зима пак ще ни трябва, да ни извади от ла*ната, в които сами сме си избрали да ни вкарат БСП и ГЕРБ.

344

Анонимен

преди 11 години

Нямах това предвид, но нейсе. Едва ли ще разбереш. Костов е прав, дори когато греши, нали така? Други благоговеят пред Б. Борисов. Трети са заклети БСП-ари. И всички смятат, че имат "склонност към анализиране и осмисляне".Щеше да е смешно, ако не беше толкова тъжно.

343

ВЪЗМУТЕН

преди 11 години

КОГА НАЙ-ПОСЛЕ ТОЗИ МАМАЛИГАРЕН,ЩЕ ГО ВКАРАТ,НА ТОПЛО....ТОЙ ОПРОПАСТИ БЪЛГАРИЯ!ДО ТОЗИ МОМЕНТ,НЯМА ЕДИН ОТ ТЕЗИ,КОИТО НИ ПРОДАДОХА В ЗАТВОРА....КОЛКО ...ГОДИНИ ВЕЧЕ....ТАКА,ЧЕ НАРОДА,ТРЯБВА,ДА ВЗЕМЕ НЕЩАТА В СВОИ РЪЦЕ!!!

342

Анонимен

преди 11 години

391 Ако под "радиация" имаш предвид склонност към анализиране и осмисляне прав си:)

341

Анонимен

преди 11 години

Хах, тук се е събрало цялото Костово войнство - един файтон поддръжници. Пак ще го напиша: Костовизмът е като радиация. Пораженията са завинаги.

340

Анонимен

преди 11 години

388 Мислиш ли, че който и да беше по времето на Татарчев и Филчев, на лицата в съдебната система и онези в собствената ми партия, можеше да "предприеме действия срещу безобразията на БСП"? Не го ли "отстраниха" от властта когато се видя, че ще предприеме такива действия?

339

Луцифер

преди 11 години

Нито един политик от високите нива в България не може да се мери с Иван Костов! Колко от тях имат висше икономическо и математическо образование? Колко са били финансови министри в различни правителства? Колко са извадили страната от реална, тежка пост-комунистическа криза и са проявили мъжество и далновидност да откажат на Русия и САЩ в критичен, много опасен момент за балканите? Колко биха издържали 12 години на на непрекъснатите гнусни атаки на целокупната червена пасмина? Нито един! Мислете!

338

Анонимен

преди 11 години

Костов беше в подходящия момент на подходящото място. Сключи сделка с БСП да не ги закача, а те от своя страна го оставиха да си играе на опозиция, спечелила властта. БСП беше много компрометирана тогава - и в България, и пред света - и предпочете да се оттегли временно. Впоследствие властта му укрепна, стана предпочитан партньор на Запада най-вече по идеологически причини, но никога не забрави откъде тръгна и никога не предприе действия срещу безобразията на БСП. Толкова за великия Костов.

337

Анонимен

преди 11 години

384 Не мога да кажа как е създаден Костов. Може би ще трябва да попитаме майка му:), но мога да твърдя с голяма доза убеденост, че той се оказа големия ТРЪН в очите на родното задкулисие, което и до днес изтръпва при мисълта, че може да се върне на власт.

336

Анонимен

преди 11 години

Костов е създаден по нужда от Бсп. И след като отмина необходимостта също толкова лесно беше унищожен.