261

boicho.boichev.7

преди 11 години

Всяка година от България се изнасят-легално и нелегално-15 милиарда долара.И Америка да беше, или Кувейт, пак щеше да обеднее.

260

СТОЯН

преди 11 години

КАКВО ИМАШ НАПРЕДИТ МАРИКОН

259

стоян

преди 11 години

и другото много важно целия свят ви казват е този борисов е голям мафиот от всякъде че още куп мафиотски неща е правил тои пак се гласи и ако този път наистина направи самостоятелно правителство значи този нарот нее добре този същия борисов как ги лъже *** маниполира обижда материалът бил кофти а в съшност този материал го вози в реисови до софия речи им чете НЯМАШЕ ЛИ ЕДИН ДА СТАНЕ И ДА МУ КАЖЕ НА ТОЗИ МАФИОТ ЕИ СТИГА ДА СМЕ ХУБАВИ КАТО НАБЛИЖАТ ИЗБОРИ АМИ ТОВА ИСКАМ ДА ВИ КАЖА

258

sss

преди 11 години

vajnoto e 4e sme nai gordite!!

257

Анонимен

преди 11 години

Румънците бяха в пъти по-бедни от нас, както и албанците. Бях дете, когато видях как румънка влезе и припадна в наш универсален магазин при вида на многото стоки (а тo едни стоки..:). Бедни ни направиха инатите на Виденов, разпродажбите на Костов, кражбите на Симеон, шуро-баджанащината на Станишев и Доган и мутризацията на Борисов. Последните 2 правителства определено бяха най-зле - от грандоманията на бсп затънахме в дългове, а герб посегнаха на най-святото-доходите на хората.

256

бай Ганьо

преди 11 години

до 380Стояне, поограмоти се малко бе, хаирсъзино. Много си плосък.

255

стоян

преди 11 години

ти не миказваи ас дали съм беден или богат това ассам ще го разбера отговори ми ти за какво си там като и на теп ти са малко тези пари защо зае това министерство че не си икрасива не ставаш за нищови вие и тези преди вас сте едни големи НАФИОЗИ това е

254

Анонимен

преди 11 години

Да хванат и да ги викнат кандидатите в някоя медия - да дадат 2 мин на всеки да си каже ( и то като е сам в студиото) - краткосрочни цели-........; дългосрочни цели -........ До сега това не се е случвало. Няма медия, която да е питала конкретно за конкретните краткосрочни и дългосрочни цели и то индивидуално всеки лидер. Това ще покаже кой какво прави в края на мандата му.

253

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 304: за това България е най-бедната в Европа и БКП и ДПС и ГРОБ и Кунева и Костофф са един дол дренки - ***.

252

Анонимен

преди 11 години

До Vesso ако 2000 лв не ти стигат,то причината си е само във теб .......

251

Анонимен

преди 11 години

До Избягал: Заради такива като тебе, дето са оставили страната на Азис сме на това дередже. Разбирам те, че некадърно управление на страната кара хората да бягат от тук, но вместо да се хванем и да им счупим кофите на тия политици, вие бягате... Дърво без корени, да ти е ставало мъчно за България - сигурно не...

250

Хаджибеломорски

преди 11 години

България вече 1300 години е най-бедната държава в Европа. Матряла е калпав - факт!

249

д-р

преди 11 години

Знаем, че не е нищо ново, а защо Бойко Борисов и Симеон Дянков казаха, че сме най-богати в Европа и ще настигнем Германия? --Ти май никога не изтрезняваш! Те никога не са казвали подобна дивотия!

248

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 350: Да хващаме самолета - няма да ти е много по-леко в чужбина и ще оставиш България на престъпниците. За какво са се борили хората, за които сме чели в учебниците - борците за свобода? Всичко напразно ли е? Зависи от нас. Дърво без корени няма да ставам.

247

макето

преди 11 години

до 367 абе голем умник си ного плямпаш сигур и да кръкаш моеш на мен 2000лв от овчарлъкп ми стигат и харизват чак щот у магазин съм влизал миналата есен некем им европейските *** ай наздраве

246

Ставри

преди 11 години

От г-жата лъха смирение и примиреност от факта ,че сме най-бедната държава. Ако тя има странични доходи и стандарта и е висок, то 99% от българите са в друго финансово измерение. Така,че болшинството не ни удовлетворява икономическото ни състояние и без съмнение стачките ще продължат.до 367Да се стегнем да работим - правилно, но къде и при какви условия ? С метлата в ръката или с лопатата ? Застоят ни върна твърде много назад.

245

Vesso

преди 11 години

До АнонименНе умнико.А да си стегнем задниците и вместо да броим на германците парите,да работим на повече от едно място,повече от осем часа и по качествено.А до другия умник с родители работели 40 години.И моите са работили толкова,но за 3месеца имат 900лв.спестявания от пенсиите си.При това са купили 2 малки прасета и са платили на арендаторирите да им дадат обработена земя за лично ползване.Да,парите никога не стигат.Преди три години 400лв.не ми стигаха.Сега 2хил.лв.пак не ми стигат.

244

асеврдерд

преди 11 години

И сме с най-тъпите и корумпирани министри,та затова сме и най-бедните

243

Анонимен

преди 11 години

Та викаш да се примириме.......

242

Анонимен

преди 11 години

На тая дано й се наложи да живее не с едната, ами с двете пенсии на родителите ми с по 40 години стаж, да я видя тогава!