78

76

преди 11 години

Всичко случващо се в България е замислено от враждебни на българските интереси сили и е изпълнявано стриктно от всяко ''българско'' правителство от 1989г до сега...без каквито и да е пропуски...Венелин Ненчевbgsviat.narod.ru/България, която изгубихме Преди 20 г. България беше средно развита европейска държава със силна икономика и армия и завидни социални условия.Днес всичко това е унищожено по план, а ето го и него Планът за разорение на България Проектът "Ран-Ът"1990 г.

77

ванката

преди 11 години

Жунарлята са виновни! Да спрат да пишат и дават гласност за подобни деяния, и ще спрат да си драскат клечката

76

Анонимен

преди 11 години

Ако си подпаля само чорапите, ще стана ли и азе известен???

75

Анонимен

преди 11 години

И аз искам да давам интервюта, ама не може ли без да се паля?

74

123

преди 11 години

23 години кражби в огромни размеристолица приличаща на кенев имаща претенций държава за цивилизована еропейска държаманарода докаран до пълна безизходицанарастващо неграмотно диво населениеБЪЛГАРИ ОПОМНЕТЕ СЕВИЖТЕ КАК ЖИВЕЯТ ХОРАТА ОТ ТАКА НАРЕЧЕНИЯ 3 СВЯТ Посмотрите следующие видео " Лима,столица Перу в Латинской Америке.2011"

73

бай Тъпчо

преди 11 години

Днеска как си играхме с Киро табла и идва булката и вика-Тапчо бе,ти хич не ми обращаш никво внимание и отивам на чаршията да са паля,нема ли поне довиждане да ми кажеш бе...па яз такмо бех хварлил епеци на гюлбарата и запушвах Киро отвсекаде и само и рекох-ми ти кат гледам си зела дамаджана с нафтата на трактора,та наистина ша са видим пак ***...па тя са фръцна и отиде та седна да си гледа сереалите...абе на таз жена нещо и става от време на време ама сигурно ша е от егинето бе...

72

Дуду

преди 11 години

До ХасмуТи не се ли запали бе?

71

ЛОВЕЦА

преди 11 години

До Анонимен74АБЕ,НЕГРАМОТНИКО НИМА БУДИСТИТЕ В ТИБЕТ СЕ САМОЗАПАЛВАТ ЗАЩОТО САТЕГЛИЛИ КРЕДИТИ!САМОУБИЙСТВОТО ПРЕД ИНСТИТУЦИИТЕ Е ПРОТЕСТ СРЕЩУ НАЧИНА НА УПРАВЛЕНИЕ!ИСКА СЕ ДУПЕ!И ДА ГИ ЗАПАЛИМ, НЕ ДА СЕ ПАЛИМ!

70

Anonymous

преди 11 години

До протестиращНикога не бива да се самоубива човек. Това е страшен грях, за който ще отговаря пред Създателя си.Писано е: Определено е на човеците веднъж да умрат, а след това настава съд.Начина да се оправим не е като се палим, а като застанем на молитва пред Господа, Който има властта да накаже и преобърне дадена ситуация.Когато разберем че трябва да потърсим Него за изход, тогава ще го получим.

69

Хасму

преди 11 години

До Дуду - каАми то, нашия, никнейма говори достатъчно, нямам какво да добавя.

68

55

преди 11 години

Живота не е филм който да пропилееш с едно щракване на запалката!

67

Дуду

преди 11 години

Хасму, самоубий се! Ще ти олекне!

66

Хасму

преди 11 години

Тъпата мутра от Банкя трябва да бъде съдена за склоняване към самоубийство!!!

65

Анонимен

преди 11 години

Аз подкрепям самозапалванията! Държавата спестява от помощи.

64

Анонимен

преди 11 години

Бъдещето не е за факлите! Срам за роднините им.

63

Анонимен

преди 11 години

83 стиска запалката...

62

До 83

преди 11 години

Ти първи трябва да се запалиш че си вреден за обществото.

61

До 66

преди 11 години

Ти ще се палиш на 13 май нали?

60

Анонимен

преди 11 години

Тука някой изперка с тия овце!Дано не го прочетем във вестника утре!

59

протестиращ

преди 11 години

На българският народ вече всичко му е отнето от алчните мутри, отнети му са и средствата да се защити отграбителите-останаха му две средства за борба-безполезните улични протести и най ефективното ,от което се страхуватподтисниците-самоубийствата чрез бесене и самозапалването,Защо се стрхуват,защото това е самажертва в името на идея и това оставав бъдещето и се отбелязва с вечни знаци, Поклон, Митко,