71

Анонимен

преди 11 години

То пък някой се натиска да е другарче с лудото фюрерче?!

70

Частна фирма СКАТ

преди 11 години

Най-лош то ффсички е Сидеров.Той си присвои национализъма,който започва от нас.Призоваваме Сидеров,да закрие веднага партията си,за да може ффсички националисти да гласуват за...нас и ние да ффкараме в Парламента 2 файтона хора,за да съборим статуквото.Напред СКАТаджии,слагайте шнорхелите и да се...гмуркаме за рапани.(платена реклама)

69

Анонимен

преди 11 години

Волен премиер!!!

68

Волен Сидеров

преди 11 години

Браво на Волен ,преди време не си мислех, че ще гласувам за него, но тоя път съм твърдо зад позицията му е ще гласувам за Атака . Просто друг избор не ми оставят тия главорези ГЕРБ и БСП.

67

petrova

преди 11 години

GLASUVAITE ZA GERB

66

Анонимен

преди 11 години

СИДЕРОВ - НАЙ-ДОБРИЯТ ПРИЯТЕЛ НА ДПС И БСП. СБИВАНЕТО ПРЕД ДЖАМИЯТА БЕШЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО УГОВОРЕНО МЕЖДУ МЛАДЕЖИТЕ НА ДПС И АТАКА.

65

Четете философите

преди 11 години

Ах, как мечтая да се върне "мизерията" от времето на БКП /до 1989г./! Тук пишещите явно не са били родени тогава, но се изказват много "компетентно". 23 годишното промиване на мозъци е дало своите плодове. Разберете, няма в света дясно управление, което да е добро за народа си. То е добро само за тези, които са във властта и за тези, на които те служат. Но, българският народ не е глупав, въпреки умишленото разбиване на образователния модел и негативното въздействие върху ценностната система.

64

ДО 81

преди 11 години

АТАКА НИКОГА НЕ СА БИЛИ НА ВЛАСТ. ТОВА ЧЕ ОТНАЧАЛО ПОДКРЕПЯХА ГЕРБ НИЩО НЕ ОЗНАЧАВА. ОТНАЧАЛО ВСИЧКИ ВЯРВАХМЕ НА ГЕРБ, ЧЕ НАИСТИНА ЩЕ ПРОМЕНЯТ НЕЩО, ВСИЧКИ БЯХМЕ ЗАБЛУДЕНИ. СЛЕД КАТО ГИ ВИДЯХА КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ И ЧЕ СЛУГУВАТ НА КОЛОНИЗАТОРИТЕ ОТ ЕС АТАКА СИ ДРЪПНАХА ПОДКРЕПАТА.

63

Анонимен

преди 11 години

Ако Волен и тиквата излязат на диспут, Будата ще бъде буквално сгънат на две

62

Българин

преди 11 години

"напълно съм убеден,че човек,който има да каже нещо важно,ще бъде чут ако го казва достатъчно често!"Марк Твен

61

sharky09

преди 11 години

До Георги Ламбуровмалко статистика и от мен1990-пълна мизерия1991-купони-пълна мизерия1993- почнахме да взимаме по 7000 лв нищо не можеш да купиш1997-най-голямата и тежка криза в БГ2008- някой обясняваше (ГЕЙ) че няма криза, сега същия казва , че е имало!!!Всички управления на БКП/ДПС са докарвали страната до пълна мизерия!!!!!Справка : уикипедияДа не го забравяме!!!!!!!!

60

Симптом ли е

преди 11 години

Явно Сидеров еволюира - от крайно дясно до крайно ляво. Дано само това лутане да не е симптом на неопределеност и желание на всяка цена да е във властта. Иначе исторически е доказано, че политиката има нужда от някой и друг луд от време на време.

59

1133

преди 11 години

ТУРЦИТЕ РАЗБРАХА ЧЕ ТРЯБВА ДАСЕ ГЛАСУВА ЗА СИДЕРИВ А ПРОСТИТЕ ДЕМОКРАТИ НЕМОЖАХА ХАХАААА

58

RAD

преди 11 години

Сидеров е типичен популистЛиквидиране на безработицата,Пускане на 3-ти и 4-ти блок,заплати по 1000 лв. и нагоре, държавна банка за евтино кредитиране- все красиви лозунги за "светлото бъдеще". Някой наясно ли е как и дали може да стане това ? НЕ Е ДОСТАТЪЧНО ДА СЕ ЗАПОЧНЕ Г-Н СИДЕРОВ! ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ И КАКВО ЩЕ СТАНЕ, АКО ЗАПОЧНЕШ !-Държавна банка може да ползва само фискалния резерв или да вземе пари от хората. Нали се сещате,ако Сидеров спечели кой ще вземе евтините кредити и кой ще плаща

57

аибоу

преди 11 години

До 67. БСП къде ги слагаш,тия са зли колкото и тиквите

56

IavO

преди 11 години

Ей, тоя Волен е верно, ама много долен!

55

Анонимен

преди 11 години

Много са се активирали агитките на БСП и ГЕРБ срещу Волен. По полека бе шушляци ще получите ортикария от напъване да плюете. Вие се радвайте, че народа е *** и не осъзнава как го пързаляте и се радвайте ако не се усети и да гласува масово за АТАКА, че е тогава ви се е. мамата майцепродавническа.

54

Дано се случи

преди 11 години

Политиката на ГЕРБ в момента е да не се допусне коалиция между Атака, ВМРО и БСП. Правят всякакви интриги, защото усещат, че това случи ли се, ще изпаднат в забвение заедно със СДС, ДПС, НДСВ и всички други работещи срещу българския народ партии. Национализъм значи патриотизъм и е това чувство, което ни е съхранило през вековете, заедно с религията.

53

аибоу

преди 11 години

Искаме модела на Боко:Глад.мизерия и студ.

52

Анонимен

преди 11 години

До 37 :)Ако това да му е кахъра, кой не ходи по жени? Това ли е големия компромат? За това ли да го съдим, понеже всички сме свещеници и сме нация на свещеници? "Който е без грях, първи да хвърли камъка". Човека има ясни идеи, заявява ги и дава факти от каде ще се опита да ги осъществи. Лесно няма да е ама никой здравомислещ човек не би си мислил так. Ще отнеме толкова колкото е нужно, но като се види, че се работи ще получи 2ри мандад, ако успее да покаже, че нещата, който прави са в тази нас