Волен Сидеров Снимка: архив, Булфото

Нито  Бойко Борисов, нито Сергей Станишев са били обект на истински нападки. Те не знаят какво е битка. Това заяви пред Нова телевизия лидерът на „Атака” Волен Сидеров.

„Те си мислят, че са политически лидери, които са минали през какво ли не, но напротив. Борисов тепърва го очакват сериозни сблъсъци - той не знае какво е да си нападан, да бъдеш под тоталната канонада на медиите. Той беше свикнал медиите да бъдат към него супер хвалебствени. Станишев също не знае какво е битка. Пожелавам им да опознаят страданието, защото само тогава може да изградиш мъжки характер”, обясни Сидеров. 

Лидерът на националистите бе категоричен, че няма да участва в коалиции с други политически партии, понеже не вижда „нито в БСП, нито в ГЕРБ намерение да променят колониалния модел на България". 

„В БСП има някакво размърдане по отношение на доходите, казаха, че вече не харесват плоския данък, макар че те го въведоха. Не чувам от ГЕРБ това желание да излезем от колониалните релси, нито от БСП, от сини или други, наредили се на пистата”, посочи Сидеров.

В предизборната си програма „Атака” се обявява за пускане на 3 и 4 блок на АЕЦ „Козлодуй”, държавна банка за бързо и евтино кредитиране на малкия и среден бизнес, генерално пренасочване на българската икономика към Китай, Индия, Русия, ликвидиране на безработицата. 

Запитан колко време си дава да изпълни тази програма лидерът на „Атака”, Волен Сидеров отговори: „Колкото е нужно, въпросът е да се започне веднага“.  „Атака” може да състави кабинет при подкрепа в парламента и този кабинет ще покаже как България ще излезе от колониалното робство”, отсече Сидеров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase