91

справедлив

преди 11 години

Но Г-н Борисов знае какво е Управление........за разлика от всички останали!!

90

Анонимен

преди 11 години

...ОТ ЛИЧЕН ОПИТ,ЗНАЯ,ЧЕ Е МОШЕНИК...

89

Анонимен

преди 11 години

Волен никога не е имал думата в парламента и никога не е можел да промени каквото и да било,понеже не е имал повече от 20 депутата.Защо някои хора говорят,че той бил измамник и трябвало да го разстреляме при положение,че никога не е управлявал и нищо не е зависело от него?Дайте му шанс пък ако наистина е лъжец и измамник го сваляме като Боко мутрата и си избираме нов,ама вие знаете само да плямпате и да ругаете,хареса ви да ви дънкат *** и милиционери,ослади ви се ПРОСТАЦИ!

88

Анонимен

преди 11 години

Целта на Атака е не да управлява , а групичката около Волен да влезе на топло в парламента за 4 години!А после далавери , далавери , ..., екскурзийки до Париж , ...Балами ще се намерят да гласуват!

87

преди 11 години

Че е ЛУД тоя, всички знаем, но ПО-ЛУДИ са тези, които гласуват за него!!!

86

Анонимен

преди 11 години

""СЕЙШЕЛСКИЯ ПАТРИОТ" ВОЛЕН И ДУША ДАВА ЗА СВОБОДА.НО НЕ СВОЯТА ДУША БРАТЯ ,А ДУШАТА НА НАРОДА ДАВА....

85

112

преди 11 години

Петльо герест -златоперест знае що е битка.Бие се със собствените си кошмари и съновидения.Колко години вече се бие горкия а болното му съзнание ражда все нови и нови ужасии.Като например това че никога няма да се види премиер .Жалко човече.

84

kutilov

преди 11 години

Parvanov,Stanishev,Kostov,Dugan,Borisov,Siderov-ako tezi hora ne badat publichno razstreliani,i naroda prestane da bade ovchedushen-s govedarsko mislene-hrisim sgushvaikise v cherupkata si-nikoga ama zapomnete nikoga niama dase opravi tazi mizerna strana-kazvavigo balgarin koito e napusnal Balgariia-1990 g.Vsichki tezi izmislenite lideri na partii podigravaikise-24 godini sas zaspaliia narod triabva da si poluchat vazmezdieto

83

do 85

преди 11 години

само че тази заблуда с която се оправдавате се нарича ПРЕДАТЕЛСТВО а за предателите народа няма да гласува нали не мислиш че паметта на народа е къса а мошенико и драскачи от лъже-националистическия труп Атака.

82

God

преди 11 години

В момента имаме огромен излишък от ток. Защо ще се пускат още 2 реактора от Сидеров? Той знае ли, че АЕЦ-а не може да се пуска и спира като ТЕЦ, ВЕЦ или някое ВЕИ по всяко време? Той прави ли разлика между износ на златна руда и злато? Колко е съдържанието на злато в нашата руда? Ако имахме толкова злато, дали комунистите на времето нямаше да изровят цялата планина, за да го извадят и откраднат? Хора, мислете!!!

81

реалист

преди 11 години

Сидеров има много трески за дялане, държи се необуздано, крещи, съблича се, прави изцепки из самолети, НО за разлика от другите не е крал и не е управлявал. може да е от някакъв си Ямбол, но не е селянин от Банкя, нито украинец, нито испано-немец. Аз лично много започнах да се замислям защо го наричат популист, при положение, че ВСЯКА официална западна медия казваше 'популстът борисов' и видхяме резултатите, за 250.000 работни места на бсп и 800 дни на царя да не говорим .

80

Анонимен

преди 11 години

По време на управлението на герб Волен също ги подкрепяше по време на внесения вот на недоверие и сега пак ще се извърти.

79

Колев

преди 11 години

До АнонименЛЪЖЕЦ

78

Колев

преди 11 години

АТАКА-ПОБЕДА

77

Анонимен

преди 11 години

Само този предлага някаква платформа за спасение на страната и за измъкване от катастрофалното положение! Какво правят останалите, питам? Не съм му симпатизирал до сега, но на тези избори ще гласувам за него

76

ЧОБАН ИВАН

преди 11 години

ПОСМАЛИ *** НИКАКЪВ *** ОТ ТЕБ НЕ СТАВА

75

Банкеръ

преди 11 години

За едно Сидеров е прав,че ако заплатата не стане 1000 лева Българи в България няма да останат факт неоспорим.От родените тази година деца 80 процента са *** и турци също факт неоспорим.Това трябва да се знае от всеки дето се има за патриот.Интересно ми е какво ще заговори Сидеров ако *** го подкрепят,защото и те искат 1000 лева и ще работят,като животни поне докато ги вземат после не зная.

74

kms_07

преди 11 години

До Анонимен Ей анонимния, *** до един ще гласуват за ГЕРБ, и този път безплатно, защото *** продават контрабандните цигари на Тиквата и компания и си докарват по 100 кинта на ден! Един *** ми вика-бате, тоа път ние ше ви даваме по едно зелено, да избереме пак бате Бойко, че откак е на влас, аир видееме!...Това става на плевенския пазар, е отиди да ги видиш как не им пука от нищо, пият по цял ден и нагъват кебапи на капанчетата...

73

вервайте ми

преди 11 години

Вярвате ли на този ямболски тарикат? Ако да сте серизоно заблудени, човек, който ще се коалира и с ГРОБ ис БСП/ДПС само с цел докопване до властта!

72

Анонимен

преди 11 години

Единствено Волен говори за спасение на България!! Защо да гласувам пак за Бойко, при положение че вчера той защити въведения от БСП плосък данък? Уж е антипод на БСП, а подкрепя един абсолютно социално несправедлив данък въведен от тях. Защо да подкрепям БСП, които 3 пъти за 20 години банкрутираха държавата? Или да подкрепям другаря, назначен за опозиционер Костов, който я разпродаде?? Наричайте го луд, слушайте разни слави трифоновци как ви промиват мозъците, но аз ще гласувам за Волен!!