172

Алов

преди 11 години

Не мога да разбера как въобще някоя жена може да си легне със Станишев , а било то и пастърма като тази.

171

Мария

преди 11 години

Много жалки депутати от ГЕРБ. Въпрос без повишена трудност е, дали Росен Карадимов е завел дело за клевета срещу въпросното лице известно като Пепи Пу

170

Анонимен

преди 11 години

На тая булка работата е "гузен негонен бяга". Впрочем няма нищио чудно че тези пари са откраднати по напълно законен начин. Личи си класата на комунистите - умни хора със замах. Значт как да откраднат и да не оставят никаква възможност да ги осъдят. Също както и Доган с консултанския договор.

169

лобист

преди 11 години

С тая умрела физиономия...егати и лобистката,жалка картинка

168

Анонимен

преди 11 години

Е сега го разбирам Станишеф. С тая ако трябва да си лягам вечер и аз може да обърна резбата.

167

Анонимен

преди 11 години

вие с нищо не се справихте това е трагедията на вашето управление!

166

Анонимен

преди 11 години

Герберасти, не разбрахте ли, че ще ядете нещо голямо и твърдо на изборите? Цецко вече си слага червилото, а Бойко си пудри *** и се кръсти.

165

муспи

преди 11 години

БСП обявява междуполовите бракове за аморални. Няма да допусне старомодното, буржоазно клатене да се възтанови отново. Това е въпрос на класова борба, и Партията знае как! Мир, труд, капитализъм! Другари, революцията просължава - ако видите някъде да се чукат хетеро - докладвайте където трябва!

164

Анонимен

преди 11 години

Тя е мъж, а той жена! Що за смешка е това! Само БСП може да сътвори такова обратно семейство!

163

муспи

преди 11 години

Тя е мъж.

162

Крадливата Моника

преди 11 години

Уникално мазен и нагъл е ЗЪБЧО ! Направо ме кефи това мазни момче без български документ за самоличност изучило се на гърба на такива като нас.Та покажат договорите на Моника Люински - със СВИНСКИТЕ И ХОНОРАРИ ! И седнал зъбчо да ми говори че обеднявал народа и че социална политика щял да води, след като изгората му прибира МРЗ тата на бедните хорица и *** !

161

"Жълта "кн

преди 11 години

Като гледам снимката разбирам колко много е закъсал Станишев.С тая уста ръсеща всекидневни глупости явно че не само при жените няма успех.Вече и на нас ни втръснаха всекидневните му словоизлияния.Та да му е честито-ако се не лъжа тъзи и при Станишев има деца от някакъв Иосивов.Действително Б.С.П.е сполучило с лидер - "Рибата се вмерисва от главата" господа и другари.Нахалство в случая Станишев да се опитва да ни поучава-да си оправи неговите работи.

160

МАЛКО МАТЕМАТИКА

преди 11 години

Случи на жена Станишев.Не гледайте снимката-гледайте джоба-все по СТАНИ-ШЕФСКИ всичкото е нагласено.Та тя била гений по голям от Айнщаин,след като получава по 50000 лв.на месец-давате ли си сметка как е работила:1/20 дни х 8 ч.= 160 часа.2/ 50000:160= 315 лв/час или приблизително 5 лв/минута.СЕГА ЯСНО ЛИ ВИ Е КАК СЕ РАЗПРЕДЕЛЯТ ПАРИТЕ ОТ СМЕТКИТЕ ВИ ЗА ТОК-АКО СЕ "ПООГЛЕДАТЕ" И "ПООСЛУШАТЕ" ЩЕ ВИДИТЕ ДРУГИ "КАЛИНКИ" И "КАЛИНЧОВЦИ" РАЗПРЕДЕЛЯЩИ СИ ПАРИ ОТ ТАКСА СГРАДНА ИНСТАЛАЦИЯ.Да Ви е "сладко

159

Гунчо

преди 11 години

По добре гербер,отколкото крадлив комунист

158

Mартин

преди 11 години

До 166: То и мъжът й не е особена хубост, даже си е цвете пред него. Само дето онзи има гадна нагла физиономия.. а нейната има нещо, което те кара да я съжаляваш... А Станишев вече ми е най-противния политик. Уникално нагъл!!!!!! След някоя друга година и пенсионерите ще го отритнат този..

157

detelina

преди 11 години

Г-н Главчев-говори си,не ми пречиш!!!Късно е-мандалото,хлопна!Вие май,си живеете в някакъв измислен свят?!Вашето управление ще остане в историята,с това ,че имахте най-тъпите и неграмотни министри!Както,го е казал народа-РИБАТА СЕ ВМИРИСВА ОТ КЪМ ГЛАВАТА!

156

умерен

преди 11 години

Че Моника е за прокурор то е ясно и то главен. Само от ЧЕЗ влачеше по 50 хиляди на месец....ГЕРБ какви са да се занимават с нея

155

Smurf

преди 11 години

Герб : Абе имахме грешки , какво да се лъжем осрахме се и хората се палят от отчаяние , но това можем да го оправим в бъдеще, демек хората ще спрат да се палят но за сметка на това ще почнат да се давят

154

Светна ми

преди 11 години

Абе,Дария и тя била Йосифова, явно носи фамилията на истинския си баща. Той е доста старичък, но явно доста е по-мъж от Сергея. Сега и второ направил. Машаала дедо Йосифов.Дай боже всеки му.

153

Анонимен

преди 11 години

На няколко ракий съм но като гледам снимката на Моника се плаша...