30

Аз

преди 11 години

34, ще те разочаровам, но аз проблем нямам. От 10 години съм семейна, с мъж до себе си, който няма проблем с мен, нито аз с него, с две деца и така нататък. Аз съм открила своя мъж и той е открил мен. Останалите не ми представляват интерес, така че хич не ме е еня ставам ли за тях или не. Генерализирам, съдейки по повечето коментари тук.

29

Анонимен

преди 11 години

Когато смяташ, че всички мъже са ти криви обикновено проблема е в тебе.

28

Анонимен

преди 11 години

До 32: Търси проблема в себе си не в мъжете. Явно си била зарязвана често и сега генерализираш за всички мъже. Ако не ставаш проблема, не е в противоположния пол.

27

Пантелей Пътник

преди 11 години

Какво си мислел петела, когато гонел кокошката? "Ако не я хвана, ще погна приятелката и".Какво си мислела кокошката, когато бягала от петела? "Аз дали не бягам много бързо?"Така е и в живота: петела винаги ще има кокошка, след която да тича (без значение каква и дали е уместно вече или не, това са теми на друг разговор), но по-често кокошката е тази, която тича, но да няма кой да я гони. Така че без значение кой какъв бил, някои хора от тези, които се познаха в статията, бива да се замислят.

26

Аз

преди 11 години

Хах, за пореден път се убеждавам, че болшинството бг мъже не знаят какво искат, нито могат да оценят която и да е жена. Ако жената е зависима, неоправна, слаба и хленчеща, била меркантилна и си търси паралия. Ако е успяла, независима, непукистка, опора във връзката наравно с него, пак не ставала, щот не може да я разиграва. Аз пък знам, че самоуверен и наистина силен мъж без комплекси няма да има проблем с такава жена.

25

селчо

преди 11 години

Алфа ли е, бета ли е, теглим им на всички по един игрек и неам ядове.

24

РАзВиГОР

преди 11 години

Георге, т'ва е друга тема пич!

23

Гошо

преди 11 години

РАзВиГОРе, недей така, защото ако знаеш какви точно такива "обрати на съдбата" съм виждал...

22

РАзВиГОР

преди 11 години

Имайте наум едно нещо - човек, който не си пада по вас, няма да си пада и след като ви срещне два месеца по-късно. И просто ще стане още по-дистанциран, защото е видял тъпия номер

21

Пияницата

преди 11 години

Поредните глупости. Алфа жени, тао на любовта или как всяка да е в краката ви. Ето има г опсано в новата ми книга, 70 долара е.И действа безотказно.Ама наистина безотказно. Тайната откриха хиляди хора по света.Станете единствен и вие :)))

20

Анонимен

преди 11 години

едно време такива ги наричаха себични ***, сега съобразно изискванията на европейския съюз се въвежда нова терминология

19

Анонимен

преди 11 години

Абсолютни глупости. Да не говорим, че алфа жените са си мъже! :D Ужасни са!!! Остайте тея алфа жени, кажете как да покорим Алфа Кентавър!!!

18

Боби

преди 11 години

какви глупости само ;?)

17

Иван Симеонов

преди 11 години

Не мога да повярвам как така се случва, че от време на време успявате да слагате такива статии на страницата ... Ама наистинса !

16

К

преди 11 години

Значи съвременните к**ви вече се наричат Алфа-жени. Бих могъл да допълня - такива жени или нямат деца или имат само едно.. и т.н. Аз обаче такива не ги наричам жени, защото женствеността, мекотата и слабостта са отличителни четри на жената, които я правят привлекателна и грижовна. А тези са такива, който го таковат отвсякъде.Интересно, какви ли ще са омега-жените?

15

Кратос

преди 11 години

Ми не знам как да покоря алфа жената...Аз съм бета мъж версия 0.256,чакам новия ъпдейт до тогава нямам съвместимост с алфа версии на разни програми.Следвайте белия заек...

14

амонимама

преди 11 години

следващ въпрос??? хахахахаааа.....

13

анонимама

преди 11 години

да бе излезте с нея дайте всичко от себе си о после я потърсете след два месеца тя ще бъде като кученце ....хахахахахаха тия стари методи на такова жени не се прилагат ,само 15 годишни лапета биха се вързали,останалите не са толкоз прости,сменете малко номерата този е от 100 години толкова ли сте тъпие друго не може да измислите??!

12

А

преди 11 години

Излезте с нея един път и дайте най-доброто от себе си (без да я).Внимание, комплименти, подарьци.След това я отрежете и не я търсете 2 месеца.На вторият месец ще бяга след вас като малко кученце.Следващ въпрос?

11

Дрън-дрън

преди 11 години

Да, сигурно. Познавам толкова "алфа" жени, че не е истина. Всичките са над 30-годишни и гледат на к*р по цял ден. Аман от простотии...