63

ФАС

преди 11 години

Те нека си растат но първо помислете за заплатите , пенсиите защото като гледам нещо НАРОДЪТ НЕЩО СЕ СЪБУДИ И ЩЕ ВИ НАПРАВИ ЛУДИ.

62

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 97 Точно това ще направим! Ти притесняваш ли се за тези мошеници?

61

Анонимен

преди 11 години

Абе то и цените на жилищата се утроиха, ама после па паднаха.

60

Анонимен

преди 11 години

Не може, защото не си човека, който разваля договори и не си в позиция да диктуваш условия.И второ, защото само *** се отмятат от подписани договори.А *** винаги подлежат на санкции. Като развалиш договор, ще ти излезе през носа.Но ти си го знаеш, нали си от тези, дето потриват ръце как руснаците ще ни осъдят заради Белене...

59

До 99

преди 11 години

До абвСигурно когато пуснат нов вид бонбони по магазините то първо ги пускат на завишена цена докато се изплатят вложенията ? И къде си учил такъв вид икономика ?

58

Анонимен

преди 11 години

ядрената енергетика била опасна ? Ми тея вятърни централи където бръмчат и прогонват обитателите на дадена местност (нарушават миграциите и популациите на животинските видове) . А тея със слънчевите панели , където ги строят се в равнини и плодородни местности и пр. Тея перки и панели , който правят тая зелена енергия нямат положителен ефект ОСВЕН за СОБСТВЕНИЦИТЕ на тези соларни и вятърни централи.

57

абв

преди 11 години

Всяка нова инвестиция в генериращи мощности допълнително увеличава цените, защото трябва да се изплатят капиталовите разходи, отчитат експертите. Това важи и за АЕЦ Белене.

56

Анонимен

преди 11 години

И никаква национализация не може да има, защото тези компании са подписали дългосрочни договори и са платили стотици милиони на държавата, за да оперират тук. Национализация може да има ако си купите ЕРП-тата обратно.

55

вале-каро

преди 11 години

Интересувам се,какво е мнението на тези подръжници на екологичните източници на енергия,какво им е мнението за най екологичният източник,между впрочем и най -мощен-електрическите разряди в атмосферата/казано простичко мълнии/Защо не протестират ,че не се отпускат повече средства за овладяването им,вместо развитието на ядрената енергетика?

54

Анонимен

преди 11 години

89 може да има само и единствено 10% чифликчии и 90% ратаи. Никога не може да е обратното колкото и да си способен и трудолюбив, понеже няма да има кой да работи.Приказките на Буров и подобните немо си ги запази за комсомолското събрание по капитализъм. Аз лично съм се ориентирал по скандинавски прикрит социализъм. По ми харесва некак си. Там не цитират Буров. Не го знаят кой е и въобще не им пука.

53

Анонимен

преди 11 години

Това да се строи АЕЦ и да се рискува животът на хората заради някакви ***, дето искали евтин ток, няма да стане.Ще бачкате повече и ще пестите за зелен ток.Никой не е длъжен да поема рискове и да тръпа ядрен ***.

52

СС

преди 11 години

Хайдеее...отново ни подготвят за високи сметки!Е няма оправия !!

51

Анонимен

преди 11 години

Сами си го набутахме с великата радостна идея, че всички ще станем капиталисти-милионери. Никой не се замисли, че за да има милионери, то трябва да има множество от бедняци. За да стане капитализъм трябва да има начално натрупан капитал. Откъде ? Ами чрез крадене от мнозинството. Няма откъде другаде да дойде. Не пада от Космоса. Честито на печелившите.

50

До 77

преди 11 години

Така е, обаче за да доживеем до утре трябва някак си да можем да живеем днес

49

До 72

преди 11 години

Ввекидневните домашни нужди нямат нищо общо с далечното бъдеще. Не можеш да скръстиш ръце и да чакаш докато НАСА или МАСА открият и приложат каквото и да е. Викате да заспим летаргичен сън докато някой открие нов източник на енергия ?Разбира се разхищението е съвсем друг въпрос. То е нужно да притежаваш и култура някаква, съвест, съзнание и други подобни глупости.

48

Анонимен

преди 11 години

Соларни инсталации в орбита и зелени енергии--- тинтири минтири. 2 АЕЦ-а и има ток завинаги.Белите хора са го измислили преди 50 години.Обаче ние щот сме много умни ще достигнем до това което са измислили белите хора след 5 века. Накратко тва е разликата.А така наречените "цивилизовани" европейсци са толкова стиснати,че не им се инвестира в развитието на ядрените технологии.Предпочитат да реват колко са опасни старовремските им реактори от 50-те.И така.Останалото са зелени лобита.

47

Анонимен

преди 11 години

от тея сметки за тока имат полза : ЧЕЗ ,ЕОН ,ЕВН( те просто прибират немъчени пари .....е дават една част на определени депутати под масата), тея или тази която пройзвежда ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ защото нейната цена е по-скъпа от всички дуги .

46

Анонимен

преди 11 години

Аз мисля, че основната причина е липсата на икономика. Както се вижда само със сервитьори и *** държавата не може да функционира.

45

рим

преди 11 години

бях на гости в рим з,когато получиха сметките си за:метан 60 евро,ел енергия-40 евро вода 35 евро-апартамент 55кв.м -живущи 3 души,женато получава по 8 евро на час-за чистине,гладене,гледане на болен човек през различно време,цена на наземна железница и метро -1 евро за пътуване 70 мин. та така

44

Анонимен

преди 11 години

Тежат далаверите на управляващите. Тежи некомпетентността на правителството. Тежи монопола. Тежат безумните договори. Тежат измамите. Тежат *** чиито сметки плащаме. Край няма...