18

Анонимен

преди 11 години

Кои изрови трупа на тоя проект ???

17

Анонимен

преди 11 години

Колко болни хора има в тоя форум! Проблем не в Русия, проблем в Български *** маймуни!

16

Анонимен

преди 11 години

На хората по южното черноморие ще кажа:Да ви е честит новият комуноидопровод.Станишко ви нагласи.А пък аз ще ходя на море в Гърция.

15

КОСТАС ЛИНКЕ

преди 11 години

ЩЕ ИМА ПРОВОД...НИКОИ ВУЛГАРОС НЯМА ДА СПИРА ПРОВОДА..ДА ЖИВЕЕ ВЕКОВНАТА ЕЛЛИНО-РУСКА ДРУЖБА.

14

кикоман

преди 11 години

До тюрктюрките пъ са майстори на империи, къде ви е литератирата, физиката, астрономията, музика на великата империя? били сме на принудителен стаж при вас 500 години, затова сме такива, мислех, че поне тов ае очевидно. смешници. ние 1989 имахме по-голяма наука, селско стопанство от вас дето не сте имали комунизъм. сега ни напълнихте с ширпотребата си, че и се мислите за голяма работа. вие и гурците сте една категория ***. ние ще се изправим пак.

13

аз

преди 11 години

а ти какво си мислиш.че като построят тия гробници Белене и Бургас - Александопулис няма да плащаш ток ли?:)))))***:))))каквото кажели гърците това ще става..хахахахахаха..тоя тон посраната Гърция може да си го държи на албанците вкъщи...но не и на България

12

до 16

преди 11 години

ситуацията се промени византийско шиле замаено.гърция е бита карта и ще потъва още дълго време.

11

до бургазлията

преди 11 години

едва ли си бургазлия.ако беше,нямаше да плямпаш глупости.по скоро си изкуфял каскет от пенсионерския клуб на серго.пий си хапченцата по често.

10

Анонимен

преди 11 години

С тая червена енергийна мафия във всяко правителство и 10 АЕЦ да построим тока няма да поевтинее.Същото се отнася и за петролопроводите и цената на горивата.

9

марко

преди 11 години

До даида,ама не Намерих си комсомолската книжка-това значи ли че още съм комсомолец,макар и на 56 години?

8

az

преди 11 години

въобще не ни пука за проблемите на Русия с проливите или пък за проблемите на гърцитеда го духат и гърци и руснациБургас - Александропулис няма да бъде построен !!!!!

7

123

преди 11 години

Заглавието създава впечатление, че българите не искат.. ама, там е работата, че никой не ги пита! Просто управляващите обслужват разни интереси между, които няма български:(

6

даида,ама не

преди 11 години

До вал: Че то комунистите са във властта ...в ГЕРБ какви са ? Да изброявам ли ? Нещо повече,вашият бог "Буда" е член на БКП от 1977 г. и още не си е върнал пртийният билет...

5

Салахадин

преди 11 години

Кога ще са следващите протести за тока??Вчера само топки.Имах и едно паве,ама айде!!И без това ще карам един приятел за летището,та да го съчетая!!Докато не станат нормалните 40 лв за домакинство,не трябва да се отказваме!!!

4

кикоман

преди 11 години

До DEMOCRATOSти лъв си? елин? всеки народ си има своите заблуди, вашата е, че имате нещо общо с онези, сложили началото на т.нар. западна цивилизация.

3

вал

преди 11 години

До зико и 3 Големи сте нещастници! За пари и криворазбран комунистически интернационализъм сте готови да продадете интересите на България и да затриете Черноморието и туризма ! Никога повече алчни *** във власт! БАСТА !!!!

2

зико

преди 11 години

Бойко,Бойко вола рие на гърба му пада. Ха сега хер Флик [Дянков] да напляска пак руснаците.

1

да-да,ама не

преди 11 години

Аз нямам нужда от министър-председател който е една доказана проста,алчна,*** мутра с фамозен прякор-"тиквата" и псевдоним-"Буда"След мутромилиционерите от групировката ГЕРБ и потоп.Бог да пази България.