20

Спонги

преди 11 години

В Германия видях вековни дървета за които се грижат специялно. Хилядолетният дъб над Кокалянския Манастир е в окаяно състояние. Около него, няколко по-млади на по 700-800 години също не се поддържат. В района има вековни липи и буки. Страх ме е , че някой примитив ще хареса района за строителство и ще съсипе тази неземна красота. Там където стъпи крак на мутра, не дърво - трева не никне.

19

Спонги

преди 11 години

До IcoНе познавам мястото, но всяко вековно дърво трябва да се запази.

18

Бай Благой

преди 11 години

Ми дайте да изсечем де що дърво има, бре умници!!! И кви ще дишаме тогава - молове и хипермаркети!! Аман от простотия и късогледство!

17

х

преди 11 години

Какво се дървите на някакви еколози, хайде искам да ви видя така озъбени срещу дънди прешъс металс, които ни ограбват най-безцеремонно, докато вие лаете срещу еколози, учени, пенсионери и т.н.!!?!??!?! ***, *** използваш само малкия мозък, обслужващ най-елементарните и животински нужди, задействай и хемисферите, те не са само за украса..............

16

Ico

преди 11 години

До СпонгиНе става само въпрос за това дали ще има хипер маркет или не,става въпрос за това че това място там седи празно вече няколко години гаргите пречат на живущите кучетата още повече !А еколозите като толкова знаят че да правят проблем за 5 дървета да видят какво става в западният парк където всеки ден *** сечат по 5-10 дървета !

15

българка

преди 11 години

Кметът на община Антоново Танер Али бе единият от хората, който участва във ВАРВАРСКОТО нападение над Октай Енимехмедов.В момента в района на споменатата община се извършва ВАРВАРСКО посичане и унищожаване на българските гори.Има ли заинтересован компетентен орган в тази държава, който да провери и установи под кое ръководство и закрила се извършва това мародерско посегателство над българската природа? И кой прибира тлъстите печалби от отсечените дървета?

14

Спонги

преди 11 години

До IcoМного примитивно мислиш. Хипермаркетите са повече от необходимото. Всеки нов такъв магазин убива 40-50 малки . Това означава, че новите работни места ще бъдат по-малко от закритите. Качеството на продуктите намалява, защото хипермаркетите пазаруват само от големи производители. Така се убиват и дребните доставчици. Трябва да има баланс между големите и малки магазини. А, колкото до дърветата - напразно е живял този който не е засадил поне едно дърво.

13

Анонимен

преди 11 години

И доган е еколог хидролог.

12

Анонимен

преди 11 години

Еколог= мафиот в България. Изнудване за собствена облага.

11

Ico

преди 11 години

Аз лично живея срещу това место и да ви кажа от няколко години си седи все така празно с 5-6 дървета които се различават от всяко едно друго по улиците на София единствено с това че стоят сухи целогодишно и че лятото се събират стотици гарги по него,освен това мястото си е наистина голямо и сигурно ще е много голям хипер маркет и ще има много нови работни места,а не като в момента 5-6 сухи дървета и глутница от 20 тина кучета !

10

Анонимен

преди 11 години

Ако еколозите толкова милеят за природата да излязат и да садят. Това дърво утре като убие някой да ги видя къде са тези мързеливци.

9

ICO666

преди 11 години

До ПречещиБраво много точно казано, БРАВО!!!!!!БРАВООООООО

8

Анонимен

преди 11 години

ако се грижеха за хората както за дърветата ти *** главо и семейството ти щяхте да сте вече насечени както и мноооого други хора.

7

Пречещи

преди 11 години

Най големите кърлежи в българското общество са така наречените еколози. По голями търтеи и кръвопийци са от политиците.

6

Анонимен

преди 11 години

ama ako njamashe nikakva reakzia ot obshtestvoto, napravo shtjaha da gi izse4at. 4ak sled kato obshtestvoto reagira fandukova se seshta da spre vsi4ko. hal haber si njamat kakvo stava v obshtinite tija

5

Анонимен

преди 11 години

много правилно дано спасят тези стари дървета! Стига с този селски манталитет изостанал! Асфалт да има, пък природата да се убива. Слабоумна работа, без поредния магазин може да се живее, но да ви напомня дърветата са жизнено важни за съществуването ни. Стига безразборна сеч и унищожаване на природата за да имаме повече цимент и асфалт!!!!

4

х

преди 11 години

Още един Лидл, кауфланд и т.н., ама не са ли ни много вече!?!?!? Това ли е огромния обществен интерес, верига магазини , които убиват малкото останало производство в страната, предлагащи най-нискокачествени *** от ЕС!? Последно сега, кое е обществен интерес дърветата или хората?

3

Анонимен

преди 11 години

Ако се грижеха за хора както за дърветата щяхме да сме супер

2

ICO666

преди 11 години

Абе много моралисти станахте бе? Тези 3 дървета ли ще Ви оправят живота, а това, че хората нямат какво да ядат бе? Този магазин или каквото ще бъде , ще даде ли нови работни места, на хора със семейства, които са безработни и едвам свързват двата края? Или да има дървета, а децата и безработните им родители да ядат корени ли бе тъпоумици ?

1

Салахадин

преди 11 години

За ГЕРБерите прогреса е само бетон и асфалт!!Тва природа,тва разум при тях не вирее!