27

Анонимен

преди 11 години

Целта на тази комична и лошо скалъпена пиеска е да се удари по имиджа на ГЕРБ във вътрешен и международен план. Сценарият е ясен и е написан пак от същите кукловоди на прехода, който създадоха ДПС, СДС, Атака, НДСВ сега ГОРД и Кунева! Тези хора искат пак да се върнат на власт чрез БСП-ДПС-Кунева но тъй като нямат шанс пред ГЕРБ стигат вече до опасни за етническия ни мир крайности! Тях ги интересува властта и нищо друго, те са болни за власт! Имат си милиони даже милиарди, но искат властта! Но този скандал ще навреди повече на БСП&ДПС грешно си направиха сметката! Ха, ха, ха!

26

Анонимен

преди 11 години

Е такъв цирк не бях гледал досега. Уж терорист, искал да убива, ама пистолета му играчка. Доган пък е поредния екшън герой, как само се нахвърли върху 2 пъти по-едрия от него бивш боксьор, който се пазеше доста смешно и го свали на земята-евала бай Догане!Добре де толкова ли нямат добри сценаристи в БСП-ДПС, да се изиграе пиестката по-истински за да се насладиме докрай на актьорското майсторство на Доган, а то пълен провал! Такъв талант като Меди и накрая смях в залата нескопосана игра според мен! Да не говорим за неочаквания гей финал, когато успяха да му свалят гащите!

25

Националист

преди 11 години

Ще се повтори това, което се случи на Октай, ама в много по - големи размери, еничарите ще ви държат, за да може башибозуците да ви ритат, бият и да ви смъкват гащите. Междувременно ще ви внасят ток и газ от Турция, а Вие българските турци и мюсюлмани ще теглите хомота заедно с нас, както винаги до сега. Помислете си дали някога е било различно?!

24

Националист

преди 11 години

Помислете, бе продажници ... Помислете! Ама не с гъзовете си, ако е възможно! ГЕРБ, БСП, ДПС и България на гражданите. ГЕРБ първи ще получат мандата за съставяне на правителство, с кого се коалират?! С БСП? - едва ли. с Кунева? - на дали. Отказват се от мандата и оставят БСП да състави правителство? - дори и теоритично невъзможно. И следва ГЕРБ и ДПС в коалиция, и тогава ще видите еничари и башибузузи в действие ... Ако Ви е малко до тука, стойте си по къщите и не гласувайте ...

23

Анонимен

преди 11 години

Последно, мълчи като риба или говори, понеже предната статия по темата казва съвсем друго, ..пълна дезинформация, кой лъже:)

22

Анонимен

преди 11 години

Как продължава да мълчи бе ***? Човека каза всичко, дори и бавноразвиващ може да разбере. Що за *** има в тези служби? Те по интерлект са равни на онези от НСО, който вместо да го неутрализират с оръжията си, хукнаха да го гонят по сцената. Ако беше с истинско оръжие и целеше убийство щеше да убие заради тяхната некадърност !

21

Националист

преди 11 години

Според "социолозите" в следващия парламент, най - вероятно влизат само ГЕРБ, БСП, ДПС и България на гражданите.А сега познайте, ако това се случи, то коя коалиция ще ни управлява?!Ще ни бият, ще ни ритат ще ни смъкват гащите и т.н. и т.н.По тази причина, съветвам всички, в това число и българските турци и мюсюлмани да гласуват за АТАКА и ВМРО, за да не се случи края на приказката, защото тогава те ще страдат заедно и наравно с нас етническите българи. То като те таковат, няма значение чужд ли

20

Националист

преди 11 години

Театрото продължава ...Но най - често не виждаме очевидното, защото ни акцентират върху по невзрачни детайли ...Иначе тази приказка е ясна и заглавието може да е "Как Бойко, Доган и Ердоган изиграха българските турци и българите" Колкото до Цветанов, той никога не е бил особено блестящ актьор ...

19

талибан

преди 11 години

всичко на доло е обработка на общественното мнение за да се потули цялата работа и атентатора да го направят герой.октай няма да лежи в затвора. за театара не се знае кой е дал поръчката,щтото властите нямат намерение да разкрият случая.

18

Анонимен

преди 11 години

Ами посъветвайте го както трябва и както вие си знаете и всичко ще си каже и кой го е пратил и колко са му платили и какво е обядвал преди една седмица бе Цветанов имате си спецовете...

17

Анонимен

преди 11 години

Я да пробват върху Цветанов

16

х

преди 11 години

г-н цветанов вместо да разследвате атентата и подбудителите вие внушавате на хората съвсем други неща,че нямало да го убие ,че е театър и ще се търси сметка на тези дето го обезвредиха.къде е държавната охрана?бтв сутрин казват ,че телефонната връзка се разпада ,когато питат къде ви е охраната или казват ,че преди всичко има атентат.новинарските сайтове изтриват верните коментари остават тези които говорят по вашия стил или тези които правят атентатора герой.обрботка на общ. мнение.

15

факт

преди 11 години

Защо няма все още дело за всички турци, които биха момчето? На всичкото отгоре говерха в ефир на турски, а на български казаха "не трябва да има деление на българи, турци и ***", защото всички са родени в България

14

факт

преди 11 години

От 1 м. с газов пистолет човек остава без очи.

13

Анонимен

преди 11 години

А кой ви каза че пистолета е газов?!И не беше ли режисирен побоя първо: с цел да се подмени пистолета без да се запише това на камерите и второ да се предизвика вълна от негодувание сред българите,като се насочи в друга посока/с готова версия на мвр/ престъплението!И за какъв *** пишман атентатора ще зарежда няколко пъти след като няма пълнител?!И бияча със сивия пуловер,дето му смъкваше гащите,не измъкна ли от собствения си джоб пълнителя с газовите патрони и го даде на хваналия престъпника?

12

тити

преди 11 години

да Цветанов да направи показно как няма да му стане нищо от такъв пистолет. да излезне пред НДК ИНА КОЙТО МУ СТИСКА ДА СТРЕЛЯ ПО НЕГО.

11

Темерут

преди 11 години

Нямам си и представа за какво толкова се плюнчи Цветанов, особено за експериментите проведени с плякалника, който е по-малко ефективен дори от воден пистолет! Иска да изкара *** пищовче 100 пъти по-опасно, за да могат да лепнат на младежа добра ефективна присъда, то си е ясно! Само не знам Цветанов за *** ли ни мисли? Явно, да!

10

Анонимен

преди 11 години

Г-н Цветан Цветанов да не е адвокат на това момче

9

!

преди 11 години

До ???Има българи,защо?Ти нещо да не се съмняваш?

8

Янко

преди 11 години

Време е компетентните органи - МВР,Прокуратура,Съдебна власт да се заемат с извършеното престъпление срещу Октай Енимехмедов , а именно хулиганство, побой съпроводен с нанасяне на леки телесни повреди ,закана за убийство , обиди и унижение от група членове на ДПС(между които депутати,общински съветници и кметове) на ПУБЛИЧНО МЯСТО пред свидетели и с явни и неоспорими доказателства съпроводени с видеоматериал!