191

Ростислав Петров

преди 11 години

Кокинов,Кокинов...винаги ще си останеш една политическа *** ! Нямало нужда от нападателите на момчето да се търси отговорност,а от кого бе *** ? Щяха да го линчуват пред погледите на цяла България,а едина ориенталска *** му събу гащите.Вие в кой век живеете г-н *** прокурор ?

190

lpp

преди 11 години

До Исмаил.Доган,чобанино е пияна комунистическа ***.А че ПИЧ да ти кажа пич е,че се подпичкосва със избирателите си повече от 20 години и все още ги клати както си иска с такива нескопосани театрални постановки.Но какво друго може да измисли неговия червен мозък ами само това на което са го обучили БКП-покушения,атентати,кажби.Нищо ново за него.

189

petkov

преди 11 години

PLATEN AGENT NA SIDEROV E NAPADATELQ.

188

папата

преди 11 години

Такава олелия се вдигна покрай тоя случай,че 18 февруари да бъде Догановден.А 2 февруари - празник на НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТА,който всяка годена с охота празнува !

187

Евала на СДС

преди 11 години

СДС показа най-ясна и добра позиция по проблема с Доган, най-после е удачно да видим кой е истински демократ от десницата1. ГЕРБ -тоталитаризъм2. ДСБ и остатъците около Мартин Димитров - секта3. Разните РЗС, Марешки и земеделците - творение на ГЕРБ и поръчка на ГЕРБСамо СДС, това е истината скъпи читатели на този сайт, само СДС - > 1

186

Анонимен

преди 11 години

Хора, това момче не е ли боксьор? Нормална реакция на човек свикнал да удря с юмруци е при засечка да удари с юмрук. Той защо не реагира първосигнално? Психолозите могат ли да обяснят това, което всички видяхме по ТВ?!

185

batmario

преди 11 години

като започнаха да го бият и по едно време спряха за малко и той беше обърнат към камерата и тогава го видях да казва---Олду,Олду...което на турски означава---Стига,Достатъчно...явно викаше на тия дето го накараха да направи това...

184

bg

преди 11 години

Sega liberastkite gadosti ot Belgia da si platat za shouto.

183

Даниел

преди 11 години

Ако това са думите на Кокинов, този човек по-добре да си подаде оставката моментално. Ясно е, че това е инсценировка и трябва да се открие кой е поръчителя. А обвинения срещу онези ***-делегати, също трябва да има, а не Кокинов да твърди че повдигането на обвинения не било нужно.

182

До политиците на БГ

преди 11 години

Защо пребихте човека бе г-да политици,вие сте анти--хуманни зверове?!

181

bg

преди 11 години

Napadatelite v Aljir doshli ot Libia.

180

ТЕАТЪРА НА ДОГАН..

преди 11 години

.....МИНА--ХА,ХА,ХАААААААААСЕГА ОЧАКВАМЕ ПИЕСКАТА НА СИДЕРОВ----/ОЗЛОЧЕСТЯВАНЕ НА "ЧЕРВЕН АТАКИСТ"--ВЪВ БАНЯ БАШИ/!!ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!!!!!!!!!!!!!!!!!!

179

Анонимен

преди 11 години

вече 100% ще гласувам за герб

178

Анонимен

преди 11 години

в дома на Енимехмедов в София е намерено предсмъртното писмо, адресирано до майка му, в което той посочва, че - може да загине и се извинява, че няма да може да завърши образованието си. Октай Енимехмедов се определя като честен човек, с висок морал, и напълно самостоятелен в решенията си. Неговото деяние представлява еманация на неговото его, чрез което иска да покаже, че присъства в този свят и има какво да каже на обществото,

177

СДС е СДС

преди 11 години

Само СДС, най-после да видим една европейска държава, която се управлява от демократи, от европейци, само такаСДС е марката, другите като Единство на Костов и Надето са менте

176

bg

преди 11 години

Otvrashtenieto Cvetanov da povdigne obvinenie s/u razjarenata divashka tulpa-"delegati".

175

bg

преди 11 години

DPS i PKK ne e edno i sushto.Turcite i *** sa natrapnici-prishulci po bulgarskite zemi,kakto turcite sa natrapnici-prishulci v kurdskite zemi.Kurdite sa mesten narod.

174

Калин

преди 11 години

Мазното турско ченге Доган отново излезе пред прожекторите , беше се покрил, постановката е ясна и за първолак, сега е великомъченик и "герой" в очите на неграмотната *** , но това са последствията от поредното сатанинско дело на комунистите, създатели на партията на паплачта за да си осигуряват гърба в борбата за кокала. Събуди се българино.

173

Буба

преди 11 години

Хубавото е ,че в чуждите медии изрично се подчертава ТУРСКИЯТ произход и на двамата.От това става ясно,че проблемът не е на етническа основа.Лошото все пак,че е намесена България в този цирк.

172

Анонимен

преди 11 години

"Българското общество е традиционно известно със своята толерантност, с взаимното приемане и с уважение между различните етноси и религии." Чета Плевнеливя, после чета коментарите и виждам, че или той не живее в България или по форумите не пишат българи...