102

Анонимен

преди 11 години

Пуснете който искате световен музикален канал и там ще видите сума ти разголени силиконови певици и танцьорки, но сте се втренчили само в тукашните.

101

BG

преди 11 години

Човекът направил програма, спечелил и това е. Друг е въпроса дали ако не беше от ГЕРБ ще спечели. А всички дето си чешат устата с проблема да бяха седнали и направили и те план във своята област и да печелят проекти. Не да се оплакват сега !

100

Край

преди 11 години

Хора проблема не е чалгата, а ОП "конкурентноспособност". Само зачетете за какво става въпрос - Не се смущавайте ако нищо не разбирата - не сте глупави вие - това нещо е написано така че да не го разбирате. Няма нормален човек който да ви отговори какво етова нещо "бизнес ангел". А на това нещо програмата меу дава пари. Какво е това "обществено тяло" и пр. глупости. Самата същност на програмата е налудна - дават се пари нашите фирми да станели конкурентни на техните - а одете да се гръмнете.

99

Край

преди 11 години

Да бе да - Денис ризов и звезди от ахат и буги барабата и васко кръпката и пр. са красиви - Преслава, малина, глория и емилия са грозни. А одете да се прегледате на очен или на сексолог. Много по-грозно е да свириш и пееш морално остаряла музика от 70 те години като рока. Който тогава си беше ОК ама сега е анахронизъм. И за него тогава се викаше че е низка музика пък някой неща си останаха класика. Като толко ви кефи гледайте Елтън джон а не Азис - макар че разликата не е фундаментална.

98

Анонимен

преди 11 години

Теди Москов първо да каже колко пари на данъкоплатеца потроши преди време в БНТ за семейната му боза "Улицата" ?

97

Датата

преди 11 години

Стига с това даване! Хората са си написали проект и са им го одобрили...ако не са минали по втория начин ... значи финасирането си е тяхно и толкова!А за тези дето все чакат да им дават...е няма да е вече така! Кандидатстваш и участваш...инак е тука в нета си дажайте мнения :)Никога не съм слушал чалга но нали е навсякъде... така че всички против а нея си я има ;)и друго... а бе тези кълтурните що все чакат да им дадат...що не кандидатстват...а някой сеща ли се за нова песен на Васко кеца?

96

Mite

преди 11 години

Лей, лей лей, лей, лей и винотоо налееей. Опса

95

Реалист

преди 11 години

До Ради Ангелов ДА ПРАВ СИ вмвесто да се оттадат на кутурен прием от душеуспокоителни текстове като БРЕМЕННО МОМИЧЕ КАК УХАЕШ НА АБОРТ , и на музика изпълваща целия ти живот - музиката на черно фередже да речем или на няколкото бездарници захапали кокала и монополизирали ефира. Слезнете на земята господа и дами и се върнете в нашта си държава

94

Ради Ангелов

преди 11 години

Текстовете на чалгата продължават да са ужасни и това не е защото не може да се плати за добри текстове, убеден съм, че голяма част от авторите дори биха си дали текстовете безвъзмездно(егото е силно нещо)-текстовете умишлено са ***. Същото е и с музиката - тя е умишлено осакатена. В крайна сметка се възпитава една елементарна естетика и ценностни категории в младите. А тези повредени млади хора после подхранват цялата тази индустрия на ***. Псевдокултура за масите това е чалгата.

93

Анонимен

преди 11 години

Чалгата не е част от живота.Тя е един от множеството инструменти на упадъка, разложението, смъртта и унищожението, геноцида, на който е подложен българския народ.Снимката към статията е много символична.

92

Анонимен

преди 11 години

Това , съвсем не означава, че трябва да се примиряваме с нея, защото животът, трябва да бъде хубав !

91

Анонимен

преди 11 години

Чалга = простотия

90

Анонимен

преди 11 години

С тея 2 милиона един археологичен обект щеше да се реставрира и да стане атракция за цял регион.Но държавата е много болна , един вид кръчмарско мислене и икономика.Все пак след 100 милиярда за бетони сгради по черноморието и събарянето на заводи скоро и 200 лв ще ни се виждат много.

89

Анонимен

преди 11 години

"В студиото се чу и тезата, че чалга се слуша само у нас и щом тя не се продава в Европа, явно има някакъв проблем."Поредната илюзия.. ако тези хорица си бяха направили труда да проверят колко изкарва пайнер от продажби на песни или лиценз на музика в западна европа и балканите явно ще получат инфаркт. Бил съм в макдоналдс в германия където на телевизора и по колоните върви песен на андреа, а в холандия в кафене пуснаха песен на галена в ангийска версия. Просто хората в БГ не го знаят...

88

hnaldzhiyan

преди 11 години

Може и да е част от живота, ама от къде на къде ще се дават народни пари за псевдо култура!

87

gost

преди 11 години

това музика лие.Хората в балгария имат криза на тия им превеждат пари аиде разбирам да е за не6то за което да си струва като вид музика но затова се пита струва ли си има ве4на музика като диското и рока както и бг класика за тях кои се се6та за тия тапи простии 4е един е едикои си си напраил некакав умрял паинер и умрял от глад та и помо6ти да им дават баси срама

86

Анонимен

преди 11 години

Каква врява дигнахте за този псевдо проблем не е истина. Ще кажа само едно - да не би *** иван и андрей да са по-достойни от пайнер да получат пари? А те вече са си прибрали милионите в джоба. Ако са по-достойни нека да няма пари за пайнер, ама май *** са дъното на културата в България, даже под чалгата...

85

Анонимен

преди 11 години

Васко кеца : Само Пайнер се съгласиха да пуснат новата ми песен.В случая не е страшно, че "Пайнер" са спечелили, а че другите не пускат българска музика. Да направят и те проекти и да печелят. Оня ден включих тяхната телевизия, пееше Галена. И снимките на видеоклипа бяха на световно ниво. Странно разсъждава Теди Москов, като иска да организира протести, заради получената субсидия. Нека види причината, поради която се дава. За да се искат пари от еврофондовете, трябва дапроизвеждаш, а не да въртиш на автопилот чужди клипове. "Пайнер" денонощно пускат произведени от тях клипове. Не съм т

84

Реалист

преди 11 години

До Анонимен Немое да се присвои туй дето вече е присвоено

83

Анонимен

преди 11 години

Някой да ви е опрял в пистолет в главата, че да слушате чалга не нали вие си ги създадохте, а сега плюете. Бегайте да се кланяте на Азис роби.