34

макето

преди 11 години

Еле ви казах дека и у европата има *** дава паре за сичко друго само не и за това дека требе

33

Анонимен

преди 11 години

samo avtomat 7,62 shte vi opravi .mafia .

32

e

преди 11 години

До: editor***showchina.org, english***hjts.cn, uygur***hjts.cn, chnembbg***live.bg, bul***cri.cn, elpc***vip.163Относно: Translated from Bulgarian language !!!!! The Chinese......Дата: Четвъртък, 2013, Януари 17 11:31:14 ЕЕТЧуйте ме и вие спътникови терористи от Китай ! Сега ,поради тези ви продължителни и неотклонни действия-недобронамерени към останалия свят,т.е. некитайския, съм длъжен да кажа следното.Инвазиите ви освен икономически,търговски,софтуерни,както и натиска върху "останалия свят"-чрез Световната банка,като раздавате "лесни кредитчета",които всъщност не са нищо добро,но пред

31

акуд

преди 11 години

царвуле калфин а миллета азис на кой на изборите ПЕЕШЕ ВЕ ??????????

30

3goro

преди 11 години

Не харесвам и не слушам Чалга,НО това е антибългарска позиция.Едни спечелили- други защо точно те спечелили ?Завист нечовешка! Не си спомням да се е изказвал против хонорара на Доган(хидроинжинер) Калфин не ти се плаща заплата (хиляди евра) за ТОВА !

29

Анонимен

преди 11 години

Тоя и станишката са си живели живота и по соца и сега! Кво знаят те за това как живеем ние?! Наследствени велможи, без почти никакъв житеиски и професионален опит! И те ни дават наклон на ...! Опомни се Българино!

28

Анонимен

преди 11 години

Държавата не е програма конкурентноспособност почни да схващаш разликата.

27

Анонимен

преди 11 години

Кои певци пяха на вашата последна кампания за парламент?! Не бяха ли Азис, Анелия и тем подобни??!

26

Анонимен

преди 11 години

Ако чалгата не е музика забрани я тогава бе Калфа ще приказваш ли или работа ще вършиш.

25

Доко доко

преди 11 години

Безсмъртни творби като "Напипай го" на Азис, Слави Трифонов 2012 - "Нирвана кючек '' "Тез червени домати кой ги мама разклати?","Левовете в марки" ,"Тирбушона врътка, врътка, "Яко ми действаш", "Боц-маане, "Искаш ли ме бейби, Ъха Ъха!", " Ун дос трес, тя ме фана с интерес", "Радка пиратка","Камъните падат", 'Ах, банана", "На теслата дръжката", "Купи ми бате сателит", "Предната седалка", "Ти си само 8 клас", "Забравени бикини", "Сто патрона", "Смукача", "Синя прашка", "Гаси тока", "Нирвана кючек", "Имаш милиони джобни за купони-удари го на любов. Ай джуму джуму джуму джума, а така " и т.н. тряб

24

Луцифер

преди 11 години

Какво представлява в същност чалгата? 50% демонстрация на тунинговани женски прелести, стигайки се до порно и 50% слаби, цинични текстове подплатени с елементарна музика. Ама имало фенове!? Естествено, че ще има при огромния контингент от "охранители", "застрахователи", лумпенизирани, полуграмотни индивиди и неориентирани без семеен контрол подрастващи. Е, точно този бизнес ли трябва да се подпомага? Не трябва ли държавата да се опита да промени тази порочна, пагубна тенденция?

23

Анонимен

преди 11 години

Каквото създадохте туй се спонсорира къде е проблема ?

22

Анонимен

преди 11 години

Нали си евродупутат а парите са европейски ти си виновен.

21

сиско

преди 11 години

Калфин е на *** *** !

20

Анонимен

преди 11 години

Калфин знае как се правят нещата,взимаш за чалга-даваш на клубовете по интереси,като те хванат ти спират фондовете.Ето така работеха те!!!

19

Глупости ..2

преди 11 години

... докопат до властта. И след това пак така.Ярък пример са дюните - там сакндалът е сигурно от пред 10 години - не съм фен на сегашното правителство, но нека опозицията да жъде градивна и да се съсредоточи върху смислените неща, а не само да подскача в популистки предизборни диспути.НАпример дискусията за задължителното образование на 4 годишните е много по-няболял проблем!

18

Анонимен

преди 11 години

Добре ,че не направихме ГРЕШКА ,да изберем Калфин за Президент..!Цар Кирил Рашков ----постаА!

17

Глупости ...

преди 11 години

Цялата тази абсурдна ситуация отрязавя кризата на нашето общество. Не съм фен на Пайнъра, но след като са спазани правилата - ок. Освен това по-добре на него отколкото да не ги дадат на никого.Към българските дейци на културата мога да кажа - кандидатствайте за да има пари и за вас!*** в случая е, че се вдига шум за такава глупостм, а не се дискутират наистина важните проблеми в обществото и държавата!Най-смешни са политиците - не искат нещата да се подобрят, а само вдигат шум да се докопа

16

Анонимен

преди 11 години

Защо БСП ,прие МАНДАТА на ДПС-ДОГАН ?Доган ни прогони от БСП като електорат ,...затова няма прошка !Доган разпределяше БАНИЦАТА ,.....в ЧУЖДА ДЪРЖАВА -----ЗАЩО,ЗАЩО,ЗАЩО....?

15

до 17

преди 11 години

Павианчо, къде си тръгнал да слагаш Холивуд до чалга помиярщините на разни селяци ? И кога САЩ като държава са спосорирали Холивуд ? Холивуд сам си изкарва парите, защото са кадърни, а тия мафиоти чалгари само пари затриват, ядат и пият, а друг плаща сметката !