17

go0o

преди 11 години

Версията за битов скандал е един от големите скандали на месеца, отново се опитват да замажат очите на обществото, абсолютно обийство е това, бащата и майката, бивши служители на Министерството на Вътрешните работи - единият, бивш военен другият, нека кажат с кого са имали взаимоотношения

16

go0o

преди 11 години

"Няма версии външно лице да е извършило убийството"Е как шизофреник които истрепва цялото си семейство може да бъде толкова изпечен убиец че с 4 истрела да убие 4 души, как никои в блока не е чул истрелите???

15

do 12

преди 11 години

В Блиц

14

мъдератор

преди 11 години

Тоя пасквил е един голям фекал.

13

Анонимен

преди 11 години

Някой ги е убил тези хора !!Външни убиици !

12

Анонимен

преди 11 години

Не е издържал човека и е почистил след себе си.

11

хайде сега

преди 11 години

Изстрели може да не се чуят,ако се стреля със заглушител, обаче множество прободни и порезни рани и никой да не чуе нищо, и никой да не позвъни в полицията и никой от семейството да не се опита да избяга от тоя прокълнат апартамент е невероятно. Да застреляш 5 човека не се изисква много време, но да колиш някого е трудоемка работа...Има нещо, което не се връзва въобще.

10

Анонимен

преди 11 години

В друг сайт са качили снимки на момчетата.Последното което може да предположи човек е,че са се вземали някакви амфетамини,или каквото и да било.Това не е версия.Бащата също го описват като много балансиран.На кого ще останат всичките апартаменти който са имали?

9

вярвам напълно

преди 11 години

Ей, Амфетамини - ти знайш ли кво е изтрещял военен /мисли се за бог и определя свои правила различни от общоприетите и законни /, не случайно и двете му деца са с проблеми. А най лошото е че властта го защищава , макар и формално.

8

Амфетамини

преди 11 години

Малкият син е убил брат си жестоко с множество наранявания с нож - типично за мафетаминова шизофрения. Бащата е изтрещял и го е гръмнал, след като е гръмнал защитаващите баба и майка, а накрая се е самоубил. Страшна е трагедията. Лека им пръст на невинните жертви, включително и бащата е жертва.

7

аз

преди 11 години

Ужасно е!Обаче как се самоизбиват 5 човека в един апартамент без никой да чуе нищо.Поне някаква борба е имало.Да не излезе съвсем друга работата.

6

Анонимен

преди 11 години

А ако бащата е вдигнал ръце инстинктивно да се предпази и пистолета ги е напръскал с барут.

5

Зигмунд Фройд

преди 11 години

Нютаун, дръж се, настигаме те!

4

tt

преди 11 години

a nali uz za sluziteli na mvr se izbirat kandidati sled psihotest?ili vsi4ko e nasi i vasi?

3

Анонимен

преди 11 години

Да приемем, че бащата е убил двете жени. Какво остава - единият син е наръгал многократно брат си и баща си, включително и себе си. Да не говорим, че са произведени МИНИМУМ 4 изстрела, които никой не бил чул. Не е за пръв път Цветанов и кохортата му да смятат обществото за балами.

2

учуден

преди 11 години

е как бащата ще е убиец.сутринта виктор цолов и ана николаевна казаха че е е сина с психичните отклонения.сега тия двамата *** ще се извинят ли.или както винаги босфор тв е безгрешна.бог да ги прости цялото семейство.

1

ясен

преди 11 години

Това наистина е трагедия. Баща да избие цялото си семейство .който е обичал толкова време!!