57

Анонимен

преди 11 години

67 - А, ето един смислен коментар.Тези хора трябва да се интегрират в обществото, а не да се изолират от него. Тогава може и да имат шанс за подобрение, а защо не и оздравяване.

56

ген. Б. Борисов

преди 11 години

27.04.2011 Загреб"Добре си живеем в България!"

55

p

преди 11 години

До Анонимен : (Това семейство не е било човешко - те са били влечуги в човешки образ. Мисията им е приключила и затова са се самоубили групово, за да се вънат на кораба-майка, който е паркиран зад Сатурн.) Ти май имаш нужда от весели хапченца и чичо доктор психиатър а?Такава простотия не бях чувал. :):):)

54

Елф

преди 11 години

Днес е голям кървав празник за българските журналисти!Празника за кръвожадните жур-***!

53

Анонимен

преди 11 години

Конспирация!Това семейство не е било човешко - те са били влечуги в човешки образ. Мисията им е приключила и затова са се самоубили групово, за да се вънат на кораба-майка, който е паркиран зад Сатурн.

52

Анонимен

преди 11 години

Защо като има масови убийства и кланета все страдат невинни хора. Как един път не се случи така, че луд да нахлуе при политиците в народното събрание.

51

Анонимен

преди 11 години

Има доста хора с отклонения!

50

Петокласник

преди 11 години

Много странно поведение от страна на полиция , медии и съседи защо ли ? Тук нещата хич не се връзват : 1 Бащата е имал пистолет това е ОК но той е бил наясно че синът му е болен и би могъл да направи беля с оръжието съответно го е криел ! 2 Съседите твърдяха че са тихи и скромни хора и не общителни ! как тогава никой не е чул изтраели ? Въпросителните могат да бъдат и още нека да се види имат ли кредити и т.н.

49

Конспиратор

преди 11 години

Айде, *** конспиративни теории потекоха.Я сега разкажете подробно как под Витоша е скрита гигантска машина, която кара хората да чуват гласове и да откачат? Не забравяйте и че тази злокобна операция се командва от подводница в езерото Ариана!

48

Gargamel

преди 11 години

До АнонименПрекрасно знам, какво е епилепсия, тъй като за известно време полагах грижи за човек с това заболяване! Често редуваните състояния от еуфория до дисфория или т. нар. биполярни растройства, които съпътстват заболяването, и възможните последствия от това, не са за подценяване, така че вземете се образовайте малко, освен ако и вие не попадате в тази група "психо" и сте напълно наясно за какво става въпрос!

47

Анонимен

преди 11 години

Тази история никога няма да изплува наяве.Става въпрос за престъпление от висок характер, с намесата на ДАНС

46

Анонимен

преди 11 години

vbox7/play:ce327b7f

45

Анонимен

преди 11 години

Запознайте се с разследването на Маргарита Михнева и потърсете Професора за коментар!!!

44

Анонимен

преди 11 години

vbox7/play:ce327b7f

43

Анонимен

преди 11 години

то наистина има доста психично болни в България , които трябва да се лекуват , но защо голяма част от тях са депутати , това не разбирам.

42

Тихомир Томов

преди 11 години

До 46 ТО И ВОЛЕН КРЕЩЕШЕ , ДОКАТО НЕ ВЗЕ СУБСИДИЯТА И СЕГА СПОКОЙНО СИ КУПУВА И СКЪПИТЕ ЛЕКАРСТВА И УИСКИТО И ВМЕСТО В КАРЛУКОВО СЕ ЛЕКУВА В ПАРИЖ , ЗАЩОТО ГЕРМАНСКИЯ МУ КУРОРТ МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ АРЕСТ .

41

Анонимен

преди 11 години

48, а ти какво предлагаш? Че няма вина е ясно, ама какво да правим? Наскоро писаха за някакъв, дето изял комшийката си в някакво странджанско село. И пак си е на свобода, невменяем бил. Аз съм съгласен, че доста психични проблеми се премахват с навременно адекватно лечение, но при други не е така. Оставят го на свобода, в един момент му щраква нещо и претрепва някого (или се самонаранява, както някакъв наскоро си беше отрязал оная работа сам).

40

Анонимен

преди 11 години

46 - И какво предлагаш? Да го заключат в клетка до края на живота му, като някакво животно ли? Той няма вина за това, че е болен. И следователно не би трябвало да бъде наказван за това (а пък затварянето в институция си е точно това - наказание).По света хората са намерили начини да се справят с този проблем и без да прибягват до фашистки похвати.

39

Даскал Грую

преди 11 години

Двете точки в заглавието ви са напълно излишни. Ако все пак държите на тях, поставете в края му въпросителен знак. Аман вече!

38

Анонимен

преди 11 години

До човека с "предразсъдъците"В моя вход имаме човек с шизофрения. Живее с майка си. По време на развития социализъм нямаше достатъчно добри лекарства и той често подивяваше. Редовно я пребиваше, писъците й огласяха целия вход. После идваше милиция и го откарваше в Карлуково. Дойде демокрацията, намериха му добри лекарства, сега е сравнително кротък но пак често й крещи. Нищо лично, ама е крайно време да се обърне повечко внимание на такива хора.