94

О'Дисни

преди 11 години

Люински.Яне Люински.Борисов знае защо.

93

от Чехия

преди 11 години

Това с регистрацията е просто да не се вижда по гласуването, че хората са за АЕЦ и против ГЕРБ. Само платените писачи са на обратното "мнение".

92

Анонимен

преди 11 години

Parvoputkin i *** sa DarveniGlavo4i na Propukani Glineno-Betonni Muhliassali republikiAgenti na Diavola s Petola4ka na4ellotoProkalnati iProkleti,kakto i SSamiterepubliki na Zloto,zaedno sLenin-Stalin,Massovite Ubiizzizzesstoko izbili 50-60 MillioniDostoini i Inteligentni hora

91

Анонимен

преди 11 години

Хей писачи,не ви ли е срам такива *** като този на снимката да са ви народни представители!И постоянно да му дават трибуна по ТV,медии и такива сайтове като този!Отгоре на всичко и правят законите ви!Също така харчат и парите ви,вашите,на децата и родителите ви!Да не говорим че се съюзяват и с миналите,сегашните и бъдещите ви душмани!И принудиха децата ви да напуснат родината си!Изберете ги пак!И ги слушкайте,те си знаят как да ви "оправят"!

90

Йойо

преди 11 години

Да има, да няма, да се провали, да се оттегли. После искате да има активност и мотивация сред хората. Ако на всеки дадете по 20 лв да отиде да гласува както си иска - Да/Не/ празна бюлетина знаете ли каква активност ще има...Какво се интересувате от чафки, интересувайте се предимно от себе си и това което зависи от вас

89

ХЕ,ХЕ,ХЕЕЕЕЕ....

преди 11 години

.....ЗА КАКВО ДА СЕ РЕГИСТРИРАМ....?!ТО ,... ДУПЕТАТИТЕ НЕ СЕ РЕГИСТРИРАТ ПАРИТЕ И ИМОТИТЕ ....ТОЯ СМУТЛЬО ИСКА ОТ МЕНЕ РЕГИСТРАЦИЯ..ХА,ХА,ХААААААААААА..ТИ СИ СЕ ОБЪРКАЛ НЕЩО БЕ, ПИЧ...ПРЕКАЛЕНО МНОГО ИСКАШ ,НЕЩО...ХА,,ХА,ХАААА??!!

88

Гърция

преди 11 години

Нали хората не били компетентни по ядрена енергетика. И какво правят "компетентните", че да ги запознаят преди референдума? НИЩО! В НС ДА НЕ СА ВСЕ ЯДРЕНИ ФИЗИЦИ?Търговци на страх и манипулатари управляват БГ.

87

Анонимен

преди 11 години

Ох ама как сте започнали да цъкате правилни чавки. Предизборно посегателство срещу демокрацията и тук. За какво да ви се регистрирам бе чавкаджии. Няма да си мръдна пръста.

86

Анонимен

преди 11 години

Референдума няма да има толкова гласове колкото на последните избори. И знаете ли защо. Първо - оттогава геноцида умари сто-двеста хиляди души. Второ - няма да има купуване на гласове. Разликата ще покаже колко процента са купените гласове при другите избори.

85

Анонимен

преди 11 години

По-смешен политик няма да намерите. Всички които гласуват за него веднага да отидат на постановка в сатиричния.

84

Леонсио

преди 11 години

Какъв е смисъла да коментираме от какъв референдум има смисъл!? В момента е за Белене! За други теми- не е сега момента.

83

Anonimous

преди 11 години

Крив чОВЕК. По скоро КРИВО човече. Все е на опаки. За всичко на "обратно". Не е луд, някои луди са готини, той си е просто крив човек, толкова крив и обратен, че се превърна в ***, но е и един пресметлив тарикат, затова сега е *** на Бойко. Вместо да го уволни си го направка Баатко.

82

Йей

преди 11 години

А те така или иначе вече са дадени, не е ли по-добре да ги усвоим и да излезем с решение, вместо с поредно мълчание в недоумение?

81

Анонимен

преди 11 години

Така и така повече от 200 000 души няма да ходят на този референдум по-добре е да си спестим излишни разходи.

80

Бай Ставри

преди 11 години

Пилците се броят на есен, а мислещите хора- на референдум!

79

Кок

преди 11 години

А вие не разбрахте ли, че властта и силата е във вашите ръце. трябва и вие да имате ясна позиция по въпроса и да си защитавате мнението, а не само да чакате

78

Бочко

преди 11 години

Няма нормална политическа сила у нас. Няма и правилно управление. Радикални мерки да се взимат и да се обнови изцяло политическото съсловия. А това може да стане само като сме активно и отговорно общество. Т.е. чрез гласуване, стачкуване и други.

77

АЙДЕ , ЯНЕ....

преди 11 години

....ВЕЧЕ ПРЕИГРАВАШ,ПИЧ ......ТОЯ Т.Н "референдум" Е ОБРЕЧЕН ...ХА,ХА,ХАААААААА...!!!НЕМА СМИСЪЛ ДА СЕ "АБИШ, БРАТО......ПИЙ СИ ИЧКИЯТА СПОКОЙНО!!!

76

vasko318

преди 11 години

Тоя Янев не разбра ли че е политически труп?

75

Анонимен

преди 11 години

Янев само цели да обърка хората. Референдум за ядрената енергетика ще има, защото хората ттака пожелаха, това е пряката демокрация. Но подобно на "пушателския" референдум на СДС, политиците искат да разбалбукат темата. Напразни усилия!