71

Koko

преди 11 години

Не е Станишев а Георгий Петрович Томбашки

70

чур

преди 11 години

погледнете последните коментари - браво на популистите, започна се от проблем на управляващите и се стигна пак до предишните. не казвам, че не са маскари но сегашните са особено нагли.

69

Анонимен

преди 11 години

Ами разбира се, че нищо не знае човека и нищо общо няма. То и малката ми дъщеря беше безкрайно учудена какво е това аки в памперса:))

68

Данъчен

преди 11 години

До Черен ПетърОбърни се към Фидосова, Аврамов - него помниш ли го или към други депутати от монтанския регион, а може и към Емил Димитров - не певеца/светла му памет/, а фаса!

67

БЫлгарски патент

преди 11 години

На престыпниците у нас им се дава телевизионно време да се оправдаят

66

Анонимен

преди 11 години

Ха ха ха , "лондонска фирма". Управителите сигурно са ***.

65

против

преди 11 години

Искам за знам защо днешните управляващи още като взеха властта не дадоха на прокуроратези които са престъпили законите,като са използвали властващото си положение?. Сегастана "ние си мълчахме,сега вие като говорите ще почнем и ние да говорим".Просто се прикриват едни други.

64

Анонимен

преди 11 години

до кога тези некъдърници ще им позволяваме да ни крадът и лъжат.това е най противното семейство живяло от 60години на гърба на народа.Как хитро се измъкват като че ние не знаеме за скритите "лимонки" на серГЕЙЧО.4години окраде държавата раздава комисионни и сега не го е срам да се показва по всички телевизии като ***.крадци и лъжци!!!!!!!!!

63

Анонимен

преди 11 години

Докога в икономиката ни ще са набъркани офшорки всякакви да си перат парите? Кой ги допуска до икономиката ни?

62

до 74

преди 11 години

Най-големите акционери във фонда Мадара бългериън пропърти са неизвестните у нас компании Моран трейд & инвестмънтс, F&C асет мениджмънт и RAB специални ситуаци.....................това са собствениците Офшорки за които никой нищо не знае...

61

клек

преди 11 години

До до 65г станишев отговаря на обвинение и не е той, този дето трябва да дава факти освен ако се наложи да оборва фактите на обвинението. каквито няма. просто бб го дава по нашенски - обвинят те в нещо и ти веднага казваш 'те и другите и те така правят'. власта е у вас - докажете че г станишев е виновен и действайте. но не, ДС плебея ББ е такъв страхливец щото знае, че шит сторма срещу неговото минало ще е спектакулярен

60

Гогата

преди 11 години

Герберастите са толкова жалкиЦвъ Цвъ нито Найденов така и не обясниха как се стигна до "Дюнигейт",но първата им реплика е,че Станишев е виновенТолкова нагли мутри

59

bolka

преди 11 години

Интересно ми е ще се намери ли някой информиран смелчага, който да посочи българската компания, която по думите на брата Станишев владее въпросната теритирия на Карадере от 707 декара и нейния истински собственик. Който и да е той.Всички останали коментари засега /а може би и по-късно/ ще останат в сферата на спекулациите и съмненията. Което е по-вероятно.

58

Селянка

преди 11 години

Мале мила ,знаехме и виждахме ,че се краде но никой не смееше да доказва и показва, а сегашните както им викате тиквуни вадят посраните *** на всички без значение какъв цвят са,е това ми харесва.

57

Българин

преди 11 години

Гьобелсова,пардон,герберастка пропаганда. Оказва се ,че сме изнесли не компютри ,а компоти, по точно- те са ни ги върнали ,защото били развалени. Нали трябва да си "избършат с някого нас..те ***"не подбират средства.Малко са хората ,които повярваха на "партенката" на Найденов ,защото се наслушахме на лъжите им.Ще видите какви идиотщини ще" излязат на светло" след като паднат от власт.

56

до раята проста

преди 11 години

И Шестака и Съсела нямат нищо общо със далаверата, това че брата и кума са замесени, нищо не значи !аааааахахаххахахахахахахха... докога ще допускате да ви правят на маймуни бе рая проста ?

55

monah681

преди 11 години

Sega vsichki znaem shemata,no nyama dokum.dokazatelstva .Stanishev ni luk yal ni luk mirisal I posle pak go izberete da dovurshi I mechtite na decata vi

54

до 65

преди 11 години

Фактите ти ги дадох-цитирах Г.Станишев. Нима многоуважавания брат на премиера лъже?:)

53

Бай Вълчо от Хисаря

преди 11 години

До бай ГочоБай Гочо ти пишеш:Каратистът психически загуби битката.Обзе го паника и удря във въздуха запотен...Бог да му е на помощ! Аз съм тренирал борба в Карлово.Знач ,че когато някой го хвърлиш суплес, то той за 2-3 сек. си е ,,споко,,.Този министър си е бетонирал власта и нито СДС нито който и да е /без шефа му ББ/ може да го помръдне.Имам съмнения и за прокуратурата.Много знае за всички тариккатлъци на ГЕРБ и изпълнява партийната полевя на партията.Само ,че идва Видов ден м.юли

52

клек

преди 11 години

До до 52не мога да повярвам, че продължаваш! пак ти казвам - като обвинявате някого, давайте доказателства. останалото са лакардии за селски вечеринки. никакъв фен не съм на станишве или брат му но не разбирам каква тежест може да има мнението на някой, който за да се измъкне от ситуация започва да обвинява другите (сякаш това е начина да докажеш невинноста си)? ти кажи, вие обвинявате!