51

хах

преди 11 години

Имам чувството, че повечето, които коментират са със средна възраст 40+ и не се сдържат да хейтват. Съвременната музика е клубна музика, дава се предимство на инструментала и ритъма. Текстът не е толкова важно да е смислен или стойностен, а да съвпада добре с музиката, за да стане хит. Такава е поп музиката по света, така се опитват да подражават и нашите. Това е пътят да се излезе на световната сцена. Може да си пусна Лили Иванова в нас, но няма как да я пуснат в клуба. Не бъдете тесногръди.

50

Милена

преди 11 години

абе песен няма ли от припева алаелйлейляяя не ми я хвали :P

49

334

преди 11 години

Правим песни като за ем ти ви

48

1

преди 11 години

Чакам с нетърпение още песни

47

до националсоциалист

преди 11 години

Забавен си, признавам :Д

46

ава

преди 11 години

*** музика е известна и не сте прави да я обиждата. В Унгария отидете да ви посвирят на цигулка пък тогава ми говорете за *** и че нямали чувство към музиката.Иначе до Мими чалгата не е българска музика, така че няма нищо общо с нашите корене. Дори, ако се замислиш чалга преди 20 години не е имало, ама Емил Димитров, Лили Иванова, Тоника,Тони Димитрова, Силвия Кацарова, Леа Иванова е имало. Това е наистина хубаво българска музика (изключвам нар. песни). Какво американско видя в тях?

45

Гей

преди 11 години

На мен ми харесва арменчето Рафи

44

до националсоциалист

преди 11 години

Ти трябва да си супер култовия таксиджия, честно, трябва да се кача някой път при тебе xD

43

Анонимен

преди 11 години

Може би само песента на Богомил - спри ,става за нещо...но като цяло се наблюдава неоригиналност...Българският език не е пригоден за западни музикални тенденции,търсете композитори от Румъния,Сърбия,Русия,Турция ако щете. Трябва да има балканско влияние иначе звучи смешно,българинът не може да пее друга музика,просто не му върви...Виште румънците какви хубави песни направиха... Ами гърците...Не говоря за чалга,ами зда поп музика с по-балканско звучене,по-естрадно ако щете

42

тцЪ

преди 11 години

Тази година излезе доста добър албум на "Ювиги". Приличен български прогресив метъл. Завърнаха се и "Обратен Ефект". "Кикимора" на Николо Коцев също изкара добри парчета, въпреки дебилните текстове. Odd Crew най накрая престанаха да копират Pantera и излязоха със силен албум.

41

МУЗИКАНТ

преди 11 години

В ТЕКСТА ИМА ЕДНА МАЛКА, НО ТВЪРДЕ СЪЩЕСТВЕНА СМИСЛОВА ГРЕШКА: ТВЪРДЕ НЕПРАВИЛНОТО ИЗПОЛЗВАНЕ НА ПОНЯТИЕТО "БЪЛГАРСКИ МУЗИКАНТИ"..... ПРИНАДЛЕЖНОСТТА КЪМ ОТБОРА НА ЗВЕЗДИТЕ - ЕДНОДНЕВКИ, ИЗДАВАЩИ ЧАТ-ПАТ ПО НЯКОЙ *** ЛЕТЕН ХИТ, НЕ ТЕ ПРАВИ МУЗИКАНТ!! "МУЗИКАНТ" Е ПРОФЕСИЯ, ИНТЕРЕСНА И НЕ ЛЕСНА, С КОЯТО СЕ ЗАПОЧВА МНОГО ОТРАНО И СЕ УСЪВЪРШЕНСТВА ЦЯЛ ЖИВОТ.... АКО НЯКОЙ НАИСТИНА СЕ ИНТЕРЕСУВА, НЕКА НАУЧИ КАКВИ И КОЛКО БЪЛГАРСКИ МУЗИКАНТИ ИМА ПО СВЕТА И У НАС И КАКВО ПРАВЯТ... ЩЕ СЕ ИЗНЕНАДА!!

40

1

преди 11 години

Българската музика се променя към добро

39

varg

преди 11 години

Каква музика е това пълни л***а.Истинската музика е на българската метъл сцена.youtube/watch?v=Bku-BKVlV1gyoutube/watch?v=CcPo505RPPsyoutube/watch?v=wlYQKpq1j0Mи други

38

Анонимен

преди 11 години

Аве знам, че не е редно, защото няма 18, ама на тая дивна много бих искал да й подуша гащичките и да й излижа прясната влажна слива.

37

Milena1

преди 11 години

Нито една от горепосочените песни не ми харесва - особено ми е отвратителна песента на Графа - харесаха ми само няколко песни отЕкс Фактор но тях не ги и пускат по радио и ТВ - например Нора Дончева която има 2 много хубави песни /Ако ме чакаш която взе 2 място в Златен Арлекин и I used to be Alone - Sugar DJs mix/ и то създадени изцяло от нея които ги имат всички радиа но само БГ радио,Дарик радио и Зорана ги завъртяха да не се обидят М.Илиева и Графа,които искат да са само те пускани по ТВ

36

Ани

преди 11 години

абе не знам по площадите, ама ние с компанията ми ще се разбием на чалга купон тази вечер!

35

Анонимен

преди 11 години

Боза до бозата....оригинала на "Обичам" е велик, тия лапетии, развалиха парчето на Бръснара с дебилния си "рап"

34

Анонимен

преди 11 години

НИЩО НЕ СТАВА ОТ НАШИТЕ МУЗИКАНТИ, МУЧАТ СЕ ХОРАТА АМА...ДО ТАМ.

33

иван

преди 11 години

За радост чалгата си отива, отива си и така наречения "шоумен"- бездарника Слави, основоположника на чалгата. Жалко за btv, че отново Слави, че е в центъра на новогодишното им предаване, но пък имаме избор, просто няма да го гледаме. Да живее хубавата българска музика и поздравления за кмета на Пловдив, който забрани чалгата на новогодишния концерт в Пловдив! Весела и Щастлива Нова година!

32

Анонимен

преди 11 години

хахах, пизда ти материна, цял вундеркинд си ... па как се излагаш, не знаеш :Д