20

Анонимен

преди 11 години

Форбс публикува някакви нарочени за влиятелни личности. Най-влиятелните ги държи в сянка. До скоро ни пробутваха, че Бил Гейтс бил най-богатия в света, а никой нищо не казваше за Ротшилд, Варбург, Шиф, Рокфелер - това са най-влиятелните хора в света - световно правителство в сянка. Останалите са само за парлама пред овцете, които вярват на всичко, което им сервират официалните медии (притежавани от същите тези влиятелни фамилии)

19

Анонимен

преди 11 години

Защо изпускате LSE, там е учил Кенеди и се е запознал с Дейвид Рокфелер, който е специализирал там. Станишев също е бил на специализация в LSE.А относно Бил Гейтс, майка му е била в един борд на директорите със CEO-то на IBM.

18

До 20

преди 11 години

Това, което съобщаваш, ме потресе! Значи тези нахалници проституират, за да могат да учат, вместо да дават спечелените пари на някой мъж като теб?! Ама накъде е тръгнал света,Боже господи?!Исках да ти сложа един хубав минус, но тази опция за мен се оказа блокирана.И как иначе? Когато искаш да унищожиш една нация, най-напред съсипваш жените й - тези, които трябва да родят идното поколение.Ако не можеш да ги разтуриш, поне гадна клюка за тях пусни!Браво,браво Бг.днес! Коментари като 20 не триете

17

Анонимен

преди 11 години

Има една поговорка: "ако си излязъл от селски мъди и от селска вуна нема как да си някой" Такива приказки има само в детските книжки. Но има едно НО дори и да имаш много връзки ако не можеш 2 изречения да свържеш - не ставаш за това е хубаво да се учи ако не друго поне за обща култура

16

Анонимен

преди 11 години

И хиляда минуса да сложиш на коментар 18, все тая! Белята вече е направена в исторически мащаб. Доказахме на света каква съдба може да има една държава, в която измислените привилегии в продължение на 45 години заместваха нормалната конкуренция между кадърните и амбициозни млади хора. Сега пък сме се заели да покажем какво може да се случи в страна, в която е възможно да се купи всякаква диплома - и за основно, и за средно, и за висше образование.

15

До 17

преди 11 години

Да, ама това се случва СЕГА. Допреди 20-25 години кой можеше да мечтае за такъв начин за получаване на образование?Да ти е жива и здрава дъщерята! Дай Боже повече такива млади хора у нас!

14

Челен опит

преди 11 години

Е, нашите донеотдавнашни управници пък бяха от онези, с основно образование, които след 09.09.1944 г. за по 1-2 години, по бързата процедура, са получили дипломи за висшисти в СССР или у нас, във Висшата партийна школа. Имаше и такива, които ставаха членове на творчески съюзи, а това през соца се приравняваше с висше образование.Следващите бяха или деца на активни борци,влезли във ВУЗ с предимство, или толерирани рабфаковци. Сега пък диплома може направо да се купи.Кой като нас!

13

ш

преди 11 години

До От Австралия(Сидни)глупостидъщерями направи магистратура в Колумбийския у-тет, а дори не сме плащали нищо за обучението й, сами се оправяха децата!

12

Анонимен

преди 11 години

то и тук има фабрики ама за ла*на

11

Анонимен

преди 11 години

АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА,КОФТИ КЛАСАЦИЯ ..............................................ВИФ,, ГЕОРГИ ДИМИТРОВ,, ............. КЪДЕ Е .аааааааааааааааааааааааааааааааааа

10

sawall

преди 11 години

До Анонимен: аааа, за Гейтс не си прав. Преди 1-2 години изнесе там реч и му дадоха почетна диплома. Сега вече може да казва, че е завършил :).

9

ЯСЕН

преди 11 години

Тези да го д*хат!! Тук, в Свищов е завършила " фолкдивата" Магда!!!!

8

От Австралия(Сидни)

преди 11 години

До 2.Абе те ги изхвърлиха но след време май Били Белята си купи дипломата. Поне на хартия. Май му я връчиха с цяла церемония. А Зукъбърг май го завърши същоНо като цяло е пълна порнография статията. За да учиш там родителите трябва да са милионериНа Били родителите му са от най извесните съдии/адвокати в щата. Как си мислиш ще отидеш да кажеш на IBM купи ми DOS-а. Кой си ти че да казваш квото и да е? IBM са на 2км от менАко ще гений да си портиера няма да те пусне, ако баща ти не е "някой"

7

Спонги

преди 11 години

Защо в класацията не е Школата за милиционерски кадри "Симеоново". У нас всеки 9 от 10 бизнес величие или партиен лидер са от там.

6

Анонимен

преди 11 години

Всичко опира до кръвните връзки, а не до това, къде си учил и колко можеш. Буш-младши е с акъл на ***, но стана президент, именно заради тях. Тези съчинения можехте да си ги спестите :D .

5

Анонимен

преди 11 години

Много е просто,наште са ги пращали в Москва а тяхните в Харвард.......

4

Дядо Мраз

преди 11 години

Е в тоя списък защо я няма академията в Симеоново, дето е произвела такъв забележителен световен лидер като Бойко Борисов. Или той не е световният лидер, а Обама си измисля.

3

Анонимен

преди 11 години

REKLAMNA STATIIKA.I SLED TOVA BOGATITE PARVENIYTA STE PRASTAT OTROCHETATA SI TAM,I STE PLASTAT KOLKOTO IM KAZAT.

2

Анонимен

преди 11 години

Университетa Харвард /САЩ/ са завършили кметът на Ню Йорк Майкъл Блумбърг, основателят на социалната мрежа Facebook Марк Зукърбърг, съотнователят на Майкрософт Бил Гейтс и председателят на Върховния съд на САЩ Джон Робъртс.Нито Зукъбърг ,нито Бил Гейтс са завършили Харвард........били са студенти ама не са завършили..........

1

Анонимен

преди 11 години

moje li i v zaglavieto greshki da dopuskate mnogo ste zle nqmate li si redaktori