153

Анонимен

преди 11 години

тая от Герб ли е

152

a

преди 11 години

Пожарникарино, нали твоите хора бяха носители на нов морал, пък Виолетка много добре бръкнала в кацата с меда. Наистина момиче за пример.

151

Еии Ади сега

преди 11 години

Писала си бонуси,ами имала нужда женицата.Кво ся, и вии да бяхти едвали ше пропусните да намажите.Само не ми се правете на честни.

150

CGY

преди 11 години

Аз имам едно предложение. При доказване на престъпление от длъжностно лице, всеки данъкоплатец да има право да заведе дело срещу виновното лице за сума до размера на нанесената на бюджета щета и до размера на платения от него, за предходната година, данък. При повече ищци, сумата да се разпределя на равни части. Така всеки гражданин ще има интерес да следи и преследва такива тарикати, а те ще имат едно наум, когато се разпореждат с публични средства!

149

Борисов,

преди 11 години

а ти колко открадна

148

Viva GERB

преди 11 години

Само калинки-крадли с фалшив морал е докарало това престъпно управление. Скоро ще се потърси сметка на всеки бандит в тази гербава мафия

147

кино фен

преди 11 години

Ето една реплика от известен филм. За кучета и котки може, а за прасета не , хайде де..е...е..е . Перафразирано за сегашната ситуация е : За Доган и Станишев може а за другите не . Така е в България щом си комунист-социалист и ДС доносник каквото и да направиш е редно на кражбата му се вика далавера или заслужил е .

146

маргарита пешева

преди 11 години

нищо няма да се случи на въпросната калинка ще се мотаят 6 мес до изборите послея камилата я камиларя какво стана с варненската калинка от мвр с двата апартаментанищо четох че я скрили в общината

145

Анонимен

преди 11 години

Защо се ---КАХЪРИТЕ?ЕС ,ще създава ----*** ДЪРЖАВА ,НА НАША ТЕРИТОРИЯ ...../статия ,преди 3-4 седмици /!А ЧЕСТИТО ...А,МЕРСИ ,СКЪПИ ----СЪОТЕЧЕСТВЕНИЦИ!

144

123

преди 11 години

Откъде ги намират такива нагли *** !

143

Чиновник

преди 11 години

И тази година ще има бонуси, пък народа нека да си лае.

142

IQ146

преди 11 години

До Бай Вълчо от ХисаряХронологически преди това са за затвора Милен Велчев, Р.Овч., Аамед Доган, СерГея, ГОЦЭ И още 1000 "бизнесмени" от тройната коалиция. След тях ще мислим за Боко Тиквата...

141

Бай Вълчо от Хисаря

преди 11 години

До 167 /анонимен/Не е бидонка , а поредната герберска менте служител. Вярно е ,че този път с диплома.Нека баш НАЧАЛНИКА и /Главния пожарникар на РЕПУБЛИКАТА/ този път да поеме отговорност.В РУМЪНИЯ ,УНГАРИЯ вкараха по 4и 6 министри в затвора,а пък в БЪЛГАРИЯ само бедни и менте дипломи ,,държавници 2-ра ръка,,.Когато видя МУТРАТА в затвора тогава ще се убедя ,че в БЪЛГАРИЯ има правосъдие.Нека обясни как се лети с военни самолети и вертолети на селски мачлета. Затвор за ТИКВАТА.

140

Петков

преди 11 години

Държавните служители не трябва да получават никакви бонуси. За това ,че си е свършил добре работата той получава заплата. А да си върши добре работата му е задължение по длъжностна характеристика.

139

Анонимен

преди 11 години

Бих я поздравил с една песен на Руслан , сещате се коя

138

получовек

преди 11 години

Кофтито е,че кюфтето си вярва !

137

коментар

преди 11 години

А стига , бе. Заради някакви си 53 бона , оризилихте жената.Дребни,завистливи душички.

136

Анонимен

преди 11 години

тая с масалце и във фурната на 260 градуса

135

писна ми

преди 11 години

до ШОП 140 - а бе пич много си зле... Тя си е вършила задълженията, за които е назначена на определена заплата и това САМА да си дава бонуси от парите на данъкоплатците е повече от нагло е престъпно. Как тя е успяла САМА реално да си изчисли какъв бонус заслужава? И аз утре да отида при шефа и да му кажа, че е длъжен да ми даде 2000 лв бонус, защото съм си вършила задълженията през месеца...Повече от смешно и нелогично е...Тя е долна крадла тая. Това е....

134

Анонимен

преди 11 години

И БОЙКО ще сърши като Хитлер Сталин Чаушеко Кдафи