66

Осман

преди 11 години

Какви евро-либерали са Доган и *** му ?? Това просто са евро-спекуланти и тарикати

65

софиянец

преди 11 години

докато не умре и пос;едният хамерикански реднек, заедно със последният селхозник няма да има мир... неутронна бомба за катализаторите на този процес и всичките им ***....

64

Анонимен

преди 11 години

Странно. Либерали защитават нелиберални възгледи и начин на живот

63

До Марк

преди 11 години

Нали беше иконописец? Кога прие будизма? Или си някой друг Марк?

62

Гацо

преди 11 години

Това е опит за вмешателство в независимата ни съдебна система ! Тия либерали са купени от Турция и вече виждаме явна корупция на ниво евро парламент . Местото на Доган и ДПС е в затвора не в парламента . АКо бъдат настъпани както подобава ДПС талибаните бая ще стане интересно .

61

Джена

преди 11 години

Машалах брей, какви красавци са на снимката. Да могат да дойдат да натъркат брадица в мойта ци**, ще забравят за какво ги държат тия лозунги. И без това повечето не могат да прочетат на български какво пише. Евала за коравата вяра и постоянство де. Така са и в кревата и се множат с по 5-10 деца.

60

Анонимен

преди 11 години

До Марк до 98Май бъркаш будизма с индуизма.

59

Анонимен

преди 11 години

Евролибералите да си гледат *** и много да не знаят,че ония скоро ще бъдат повече от тях. Лицемери.

58

makita

преди 11 години

Ааахахаха българин приел исляма..... Е те това вече не е нито българин нито мюсюлманин. За българските турци - разбирам, няма проблем да са си мохамедани. Ама българин, забравил вяра и история и станал мохамеданин, толкова ще е и мюсюлманин... Нито съм свръхвярващ, нито съм свръхнационалист, ама това е е*ахти и извращението със себе си и с общвството... Пич, какво каза *** и като спря да си бръсниш брадата и сложи чалмата? Как сега ще ядеш свинските луканки дето ги прави баща ти?...

57

Rudolf Hess

преди 11 години

Sega otivam da se izpikaia varhu korana. Ne se maitapia.

56

според мен

преди 11 години

Като православна държава България не трябваше да се отдалечава от Русия

55

Хан Крум

преди 11 години

Ако за евро п***расите исляма е екзотика, за нас е 5 вековна кървава история.

54

румен221

преди 11 години

83-ти,Староосманския е измислен в Бухара и е компилация от основните езици в Османската империя - ирански, арабски, български и гръцки...- Турския наистина е модернизиран староосмански, но И ТОЙ Е ИЗКУСТВЕН ЕЗИК....!!!

53

Анонимен

преди 11 години

77,щом не искаш да си "разложен от западно-европейските ценности" какво правиш тук? Вдигай си партакешите към любимите Турция, Сирия или Ливан! И там се прави на мъж колкото ти душа иска! Какво чакаш? Или все пак в "прогнилия запад" (та дори и в България) е къде-къде по-добре, отколкото по местата, където властва "миролюбивия ислям"?

52

Анонимен

преди 11 години

А бе как става така, че в Европа арестуват разни хора за проповядване на радикален ислям, а в България- не може?! Вече съвсем не разбирам логиката на "европейците" Експеримент ли си правят с нас..какво ли?!?!?!

51

Анонимен

преди 11 години

Хубава гледка е това(Досега тия фундаменталисти управляваха държаватаВече усещат че губят почва под краката си Вече започва да има държава Българите започнаха да се събуждат

50

До 66

преди 11 години

Исус е Бог,не пророк!

49

Плановик

преди 11 години

Нещата наистина стават сериозни. Щом хранят гладните ***, май ще ни спретнат "ислямска зима". Султан Ердоган не се шегува с неоосманскта си политика, щом петата ни колона ДПС, БСП и ГЕРБ в единен строй стоят зад него. Просто маските паднаха. След преврата през 89 новите" приятели" ликвидираха индустрията, аграрния сектор и армията за да бъдем лесна плячка на реваншистка Турция.САЩ и Турция не отрекоха плановата си политика за ликвидиране на България, а ние отрекохме плановата икономика.

48

до 80

преди 11 години

виж сега има едно нещо,което му викат език и той си е бил турски,всичките документи са написани на османски,който е предшествал турския,сиреч както нашия църковно славянски ,демек старобългарски,Ататюрк въвежда латиницата на мястото на арабските букви,но дотолкова,думите си остават същите,туркменистанците не говорят на турски въпреки,че и те са тюрки,нито Узбеките.

47

Колко

преди 11 години

По колко пари платиха на ***, което държи плаката и на бабите в шамиите, те са мноого запознати с религиозните въпроси!Тези на снимката не ми приличат на хора, които са в състояние да напишат така старателно тези лозунги!Някакси действителността и историята на България не отговарят на твърдението им за мирния ислям!ДПС и хлебодавците им - турските служби ги уреждат протестите и планират действията!Нека си протестира Доган и псевдо "либералите,целият цивилизован свят се бори срещу ислямизма