51

Здравка Ал Харири

преди 11 години

Пази боже,сляпо да прогледне!Сития на гладния не вярва!Молете се ,да не падне ужасът ,който преживяват хората в Сирия на вашите глави,защото никой не е застрахован.Така от страни ,да се подигравате и да философствате ,е лесно.Трябва ,да сме човеци,щом умират хора някъде ,за човеците това е лична драма,а в тези коментари ,нямам думи.Вие хора ли сте?!!!!

50

до "Здравчето&q

преди 11 години

Моше, Казвам се Иван Иванов Петров.Айде стига селски номера.Асад е Алавит. А Сирия се намира под плътна информационна завеса. САЩ и Израел се постараха да блокират изцяло излизащата от там информация. САНА пробива понякога информационната блокада.Но научаваме потресаващи неща, които нямат нищо общо с "официалните" новини, които ибват от "обсерваторията на сирийската наблюдателница", със седалище МИ 5.

49

Анонимен

преди 11 години

А знаете ли един от гафовете на пропагандата при първата атака на чуждестранната инвазия в г. Холмс.Жена седи до убити си син, плаче и говори. Еврейската преса предава: КОлко е жесток Асад, войниците му убиха сина ми и т.н.Да но по случайност вървял и друг запис. Само дето се оказва, че жената проклина убийците на сина си. И пита, къде е армията (на Асад), защо ги няма, ако те бяха тук, синът ми щеше да е жив.Както се вижда живеем в свят, в който ИСТИНАТА я нямат за нищо 2 държави.

48

Здравка Ал Харири

преди 11 години

Кой си ти 52 ?Даже нямаш смелостта ,да напишеш името си,а нападаш с обиди/обидите ти ,показват колко си слаб/.башарчето е еврейска издънка и тези като тебе ,които слугуват на еврейската пропаганда.Първо си подреди мозъчната каша в главата си и след това коментирай.Не знаеш нищичко от това ,което става в Сирия ,за това се скрии в дупката си и замълчи с малкото достойнство ,което може би имаш още ,за да се наречеш човек.

47

Анонимен

преди 11 години

Помните ли преди месец статията за "нещастните жертви на холокоста". Снимки на живи скелети, "невинни жертви на германците". Тук се търсеше със същия похват на жалост, да се създаде омраза към Германия.Жиждате ли един и същи почерк, една и съща схема как работи и се ползва.Кой е, знае се, еврейската пропаганда и еврейските медии разпространяват това. А защо го правят. Винагио да създадат омраза. Срещу този, който им е неудобен.И обикновено това няма нищо общо с ИСТИНАТА.

46

Анонимен

преди 11 години

Същата пропаганда евреи и американци опитаха и с Иран. След като застреляха една студентка и след това се опитаха да джиросат престъплението на иранските полицаи.Сценарят изисква да се съзададат Мъченици. По възможност за тази роля използват деца и жени.Играе се на съчувствието и жалостта на хората. За да се предизвика омраза към определен човек.

45

Анонимен

преди 11 години

Почерка детската песенчица на децата: колко е лош фараона. Защо е лош? Защото е изгонил евреите от Египет (ей, е това е бил мъдър и прозорлив владетел).Виждате ли как се промиват детски мозъци.А каква е Йордания. Както се изрази един евреи, това е"приятелска страна". Или държава, под израелски диктат.Там се обучававт от израелски инструктури всички мирни демонстранти и опозиционери. База - военната база Ал Мафрак. Използвана за пръв път 1980г пак по същия сценарии.

44

do 51

преди 11 години

коментар 49 каза ли ти *** *** ви еврейска пропаганда. Сега с нови номера ли излизате. Чудите се какви нови лъжи да измислете.И сега ни сервирахте "нов проект" с лъжи и измислици.*** *** сте, спор няма

43

Здравка Ал Харири

преди 11 години

Истина е коментара на 40! Това е истинското начало на историята за алчността, на един режим!Пиша си истинското име,защото не ме е страх от истината,защото част от семейството ми и в момента страдат в гр.Дараа и те заслужават ,да разпространявам ИСТИНАТА.В село/Бусър/Ал Харири *** на башар/малка буква,защото е нищожество,а не човек/убиваха деца,разбивайки главичките им ,като ги блъскаха в камените зидове.НЕКА ТОЗИ,КОЙТО КАЖЕ ,ЧЕ Е ЛЪЖА ,ДА МИ ГО КАЖЕ В ОЧИТЕ ,а недасе крие под измислено име.

42

Путин

преди 11 години

Плъховете ще бъдат смачкани,Башар !!

41

Анонимен

преди 11 години

Сирия е жертва на гадните планове на ислямисти и САЩ. Асад е просто президента , на който се падна лошата участ да поеме удара и да защити доколкото е възможно държавата си.

40

ЕДНА

преди 11 години

Идете на пазара на коли в Горубляне и се поинтересувайте за по-старичка дизелова кола. Веднага ще ви питат: "За Сирия ли е?" Изнасят се коли-бомби и то съвсем безпрепядствено! Тук си храним терористите, начело с министъра Младенов, дето пък и цели трапези им слага в Правец!

39

Анонимен

преди 11 години

копирайте в търсачката на vbox Как се инсценират политическите убийства в Сирияда видите как правят снимки на живи бунтовници и после ги пускат в медиитекато убити мирно население от редовната армия на Сирия

38

до 40

преди 11 години

тия деца могат ли да финансират с пари ал кайда и ислямистите в сирия . ари следващият път не дай да правиш жертва децата .

37

Анонимен

преди 11 години

В България и Станишев и Б.Б са по-лоши от египетски фараон,но кой го боли за нас на Запад!??!

36

ИСТИНА

преди 11 години

ИМАМ ЕДИН СЪСТУДЕНТ ОТ СИРИЯ.БАЩА МУ Е СИРИЕЦ,МАЙКА МУ БЪЛГАРКА.УСПЯЛ Е ДА ИЗБЯГА ОТ СИРИЯ ПРЕДИ ГОДИНА.ТОЙ МИ КАЗА КАК Е ЗАПОЧАЛО ВСИЧКО.ГРУПА ДЕЦА НАРИСУВАЛИ С ГРАФИТИ НЕЩА ПРОТИВ АСАД.СЛЕД ТОВА ЕДНА ОТ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ИМ ПОЛИЦИЙ АРЕСТУВАЛА ДЕЦАТА И ГИ ИЗМЪЧВАЛИ И ИМ ИЗТРЪГНАЛИ НОКТИТЕ.И ОТ ТАМ ЗАПОЧНАЛИ ПРОСТЕСТИТЕ И ТАКА..

35

Анонимен

преди 11 години

египтяните са боготворели Фараоните но евреите са ги мразили щото са били роби и мойсей е бягал от фараоните

34

eko72

преди 11 години

Сравнението "фараон" не е правилно. Египтяните са боготворели фараоните.

33

до 33

преди 11 години

Абе да ти кажа предпочитам франция и сащ да източват петрола , отколкото *** да забогатяват :)

32

...

преди 11 години

По принцип сипматизирам на американската политика , но съм съгласен че не трябва да се месят в близкия изток. То се видя че арабина е куче . Не може да си построи нормална държава. Ако свалиш диктатора ще си сложи ислямисти :D.