26

До 34

преди 11 години

Абе, това на какъв език е? Какво значи, преведи го моля те.

25

az

преди 11 години

много *** и *** е тая статия , а бе жени ако имате нещо в главата направете малко усилие замислете се , след като харесвате и живеете с мъже които според вас са "загубеняци" ви какви сте ? , щяха ли тия мъже да точно с вас ако не бяха такива:))

24

до 28

преди 11 години

а ти какво праиш тука :D . Ти от кой тип загубеняци от изброените си . А загубеняци харесват безхарактерни жени които не търсят щастие а просто някъв авторитет да я комнадва като турчин . Или си от тея дето никоя не техните години не е толкова проста да им се върже на простотиите и излизаш само с доста години по-малки ***

23

selenka

преди 11 години

ima li v bradvata ima i v sapa vina

22

Анонимен

преди 11 години

А от мен да знаете, че няма такова животно 'бивша' *** или ***.Вълкът kозината си менял ама нрава никога.Обикновено,ако "дамата" в едно семейство е оборотна , то мъжа е загубеняк и обратното.

21

байо от село

преди 11 години

Всеки си търси еша, на който не му държи да търпи другия има закон ,в съда и чао.Нито загубеняци ,нито загубенячки търпя в моя живот, изобщо простотия не мога да надвия, затова и отбягвам такива.

20

Анонимен

преди 11 години

19 и 21 са модерирани от "бързата ръка" на смешния сайт в който чатим... Имах предвид "от 1-ви до 10-ти микрорайон" ЛИУЛИН, ама пак ще го преобразят... знам!

19

23

преди 11 години

Разбирам че истината боли , цъкайте минуси барем ви олекне, но не се самозаблуждавайте нито свестни нито загубенячки някога ще се обвържат с вас , ще си карате сингъл с тоя манталитет до деня в който ще ви закопат в хладна дупка . Може да обърнете резбата,за да си увеличите шансовете за връзка , ама и обратните ще бягат от вас , ако знаят какви глупотевини пишете в днеса.

18

Анонимен

преди 11 години

Защо сте ме снимали така бе, много рядко съм толкова ядосан.

17

tqloto

преди 11 години

razkaraite zagubenqchkata:1.ako samo mrunka za pari i podaruci2.debeelee3.misli si che ima zlato m/u krakata4.dosajda5.sledi big bradur i suchuvstva na zlatka6.pachavra... ostanaloto prochetete v lista koito shte si napishete sami

16

Българин

преди 11 години

Мъже,пазете се от жени (колкото и красиви да са !) , които гледат на вас като на 24-часов работещ банкомат и вибратор едновременно!Разкарвайте такива гадини още в началото!Да не си скубете косите после.

15

Анонимен

преди 11 години

Хахахаахахаха , под статията са се събрали сингал неудачниците и почнали да разсъждават как щели да натирват некакви жени загубенячки , при положение ,че жена скоро освен на картинка не са виждали. Много сте забавни като си разправяте мокрите сънища онлайн , ама нали се сещате ,че някоя трябва първо да се обвърже с вас ,че да можете да я разкарате.

14

OPS

преди 11 години

Следвайте съветите на Dnes.bg и останете стара мома! :)))

13

do 2

преди 11 години

sluchila si na unikalen tupir

12

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

ДАЛ БОГ....НА ВСИЧКИ ЖЕНИ КОИТО ХАРЕСВАМ....МЪЖЕТЕ ИМ ДА СЕ РАЗКАРВАТПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ...

11

Анонимен

преди 11 години

Е, ако всички спазват ваште завери... как ще се размножават с "Люлин"???

10

Ерген-осеменител-37г

преди 11 години

Млада, журналистка с виШе от сайта Dnes.bg отива на юбилея на един столетник и пита умно -Господине ,каква е тайната на вашето дълголетие?-Няма никаква тайна!Останах вдовец-ерген преди 68 години

9

ЗОРО

преди 11 години

до-10.....Може,ама ОТПРЕД!!

8

Анонимен

преди 11 години

поредната жалка статийка преписана от някоя незадоволена женичка с претенции да бъде журналистка

7

Дидо

преди 11 години

Ахахах а тоя как прилича на Ники Михайлов, дали не е нещо скрито, че и той е загубеняк относно жените :) За спортните му успехи няма да коментирам тъй като ако не беше баща му, той щеше да гони топките в някой окръжна група :)