113

Nasko

преди 11 години

Защо ли пазят толкова тази "съдийка"??Цялото МВР, щяло да го търси, абе вие от МВР-то, намерете Галевите, че те и парички задигнаха, ама и бая мутри също, търсите ...КОЙ е написал една ИСТИНА ли??Обществена тайна е, легитимацията на разни "висши" функционери в администрацията ни пред закона/полицаите по пътя/ те как да не им подражават??Пил, някой, ама защо не хванат Пенгезов, той нали шофира така - пийнал, според едни телевизионери??

112

алооооооооо

преди 11 години

лично на мен,ПРОСТИЯ калпав матриял,ми е интересно,КАК МОЖЕ ТИКВУНЕСТИТЕ да си мислят,че в ТЕРИТОРИЯ,не държава като БГ,бандитите могат да укрият инфо от КВАЛИФИЦИРАНИТЕ шпиони на ЕВРОПА И СВЕТА...СИГНАЛА-аве ей,там ви имат досиета до 21 коляно...*** гейбери...

111

ТИКВЕНИК С ЛУК

преди 11 години

Със свещ го дирим тоа дето е писал сигнала. Ще го наградим с един апартамент в хотела на Мишо Бирата.

110

Пешо

преди 11 години

Е па я го подадох сигнало и кво са да не ме обстрелвате с гранатомет!

109

btr

преди 11 години

Ай стига ревали че ще ви пусна Доган и Станишев.

108

Брейвик

преди 11 години

Аз подадох на Марковска...

107

666! СУПЕР...

преди 11 години

Антонио Лопес (л) и Цветан Цветанов (дъ)Снимка: БТЪ

106

666! СУПЕР...

преди 11 години

МВР го дири спешно кой е ***.

105

666! СУПЕР...

преди 11 години

чии го дири спешно кой е *** !

104

Огнян

преди 11 години

Това морално правило маймуните не спазват....

103

Българин

преди 11 години

И после ходи подавай сигнали в МВР... както се мъчат да ни убеждават.Току виж, от изпълняващ гражданския си дълг, станеш арестант. А някакви взели да се обясняват, че МВР не е мафия..... Кого си мислите, че лъжете?

102

вестоносец

преди 11 години

не наказвай вестоносеца!

101

Огнян

преди 11 години

" Аз не работя,аз съм депутат..."В България не е важно истини ли говориш,а против кого.Нормално да бъде анонимен.Ще бъде търсен и преследван,дори и истини да говори!А в кавичките цитирах един от избраниците ни....

100

Стоян

преди 11 години

ЦвЦв забегна при ЕНП да търси подкрепа и намерил подкрепа в лицето на генералният секретар на партията (Антонио Лопес), които дори така нищо неподозиращ е скършил ръчички до доволният придворник на вожда.

99

Анонимен

преди 11 години

А не е ли по правилно да се потърси ОТГОВОРЪТ на въпросите вместо човекът, които евентуално ще се откаже от твърденията си. Междрудругото: "Според него България отдавна не е проблем в Европа и за нея сега не се говори така, както по време на предишното правителство."разбирайте - СИЛНА - ядрена енергетика

98

Анонимен

преди 11 години

"МВР ще направи всичко възможно да установи кой е подал сигнала срещу Венета Марковска. "Аха, демек не е важно, че сме сложили в КС основна деятелка на корумпираната съдебна система, а е по-важно кой ни е изковладил на Брюксел, та оттам ни критикуват толкова здраво. Все едно да разследваме кой ни издаде за злоупотребите на Батко и Братко, та затуй ни спрели за кратко еврофондовете....... Та кой издаде нещата тогава????

97

Анонимен

преди 11 години

Марковска беше в близки неформални отношения с Главния прокурор Иван Татарчев(от 1992 до 1999г.) и сигурно той и е оставил доста нелицеприятни документи, които ако видят бял свят, Уикилийкс с неговите разкрития за тъмното минало на бб, ще изглеждат като дружески шарж. А сигурно и на почти всички герберасти, защото там репресиран няма, всичките до един са милиционери, партийни и комсомолски секретари, кадесари, векерета, които с доноси и действия са затрили хиляди човешки съдби. А Татарчев, самият той репресиран, имаше органична непоносимост към пребоядисаните комунисти, които се изкарваха жертва на системата, а всъщност поради тъпотия и малоумие не са могли да се издигнат в партийната и служебна йерархия.

96

MANGO

преди 11 години

TOVA VE4E E TURSKI KENEF!!!!SORI!

95

Тодор Живков

преди 11 години

Другарки и другари,, не търсете виновника за сигнала. Признавам, аз го подадох. Но не е проблема в сигнала, Цветанов какво се оправдава и не си подава оставката.

94

анонимка

преди 11 години

То както е тръгнало където и да удариш,управленска власт,магистрати,църква,доктори все глило излиза!*** ситуацията,здраво у държавата нема!Само матрияло все още стиска,ама докога ли?!