37

български И Д И О Т

преди 11 години

ДРУГАРКО Марковска,от името на българския народ Ви моля да напуснете поста! В противен случай нанасяте огромна щета на имиджа на България

36

П.Петров

преди 11 години

Случая с приятеля на Венета Марковска - Георги Георгиев е подробно описана в архива на в. "Капитал"capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2010/06/04/912087_semeistvo_i_priiateli/Регистраията е безплатна, за да може да се прочете.Итересното е, че двамата полицаи, на които Георги Георгиев е показал карата на Марковска и още една фалшива карта за длъжност директор във ВАС, което би трябвало да е документна измама, са уволнени на основание, че при ареста са упражнили сила и са псували задържания, което в последствие е опровергано от вътрешната проверка, но въпреки това са уволнени поради натиска оказан от Марковска, чрез зам. министри на Цветанов, което е злоупотреба със служебно положение. Представяте ли си полицай и то със стаж и опит, на когото е показана картна на Съдия, да го напсува ?! Дори пълен *** не би повярвал на подобна лъжа!България се нуждае от два закона, за да отговаря на изискванията на ЕС."Закон за защита на държавния служител", според който на държавните служители се гарантира неприкосновеност, когато спазват и изпълняват закона и служебните си задължения, със строги наказания срещу нарушителите на тази неприкосновеност. Вторият закон да е "Закон за борба с корупцията на всички нива в държавата", който регламентира събирането на доказателства, воденето на разследване и суровите наказания срещу всеки държавен служител, назначен или избран, който си е позволил да вземе подкуп или е злоупотребил с дадената му власт и положение.

35

от 30 до 36

преди 11 години

А пък аз съм чувал да казват, че човек трябва да се занимава с политика само ако това му носи някакви ползи. Иначе е само загуба на време и нерви. Но и Волтер е прав до някъде.

34

до 30

преди 11 години

Волтер е казал "Няма значение дали един човек се занимава с политика. Важното е, че политиката се занимава с човека". Схващаш ли на къде бия. Политиците най много обичат такива дето им е писнало и не се занимават с политика. Това поведение на практика им дава разрешение да правят каквото си искат. Едва ли това е целта ти.

33

Анонимен

преди 11 години

Венета Марковска, съдия на БСП, ДПС, Мафията и личен съдия на Доган. ББ просто клекна с надежда за втори мандат, а крадците около него са си просто от кликата на БСП, ДПС и Мафията което си е едно и също, де. Без националистите няма да се мине но и те са се разпарчетосали и не се знае дали ще успеят да се обединят. Ако го направят ще гласувам за тях.

32

Антикумонист

преди 11 години

Защо от Dnes.bg ми забранихте да пускам коментар за Фидосова и връзките и с Марковска.Вие да не сте медия на Фидосова.Веднага ми дайте обяснение,ако не ще заведа дело в страсбург срещу потъпкването на свободата на словото.Ние няма да мълчим,а ще съдим българия и нейните ръководители пред международният съд в хага.

31

Анонимен

преди 11 години

Само в Бг!Пред ---ДАЛАВЕРАТА--- ,НИЩО ДРУГО НЕ ВЪРВИ !

30

Диман

преди 11 години

Умният човек би си подал оставка след тези скандали?

29

Антикумонист

преди 11 години

защо немога да пускам коментари

28

Анонимен

преди 11 години

Писна ми от политически игри в тази държава. Спирам да им обръщам внимание и почвам да си живея живота.

27

Чичко

преди 11 години

До Ана: Чл. 147, ал. 3 от Конституцията гласи: "За съдии в Конституционния съд се избират юристи с високи професионални и нравствени качества, най-малко с петнадесетгодишен юридически стаж". Ето затова няма как да има млади хора.

26

Антикумонист

преди 11 години

Долу тази *** комунистическа бабичка. Боко Тиквата да не се крие като мишок,а ми да си оправи бакиите,че отново засмърдяхме пред Европа с тези корумпирани ченгета от Дс и техните мръсни покровители.Искра Фидосова държи милиони и с нейнят сръбски съпруг член за земунския клан искат да ни заробят.тя затва от толкова лапане е станала като адската ***

25

искам

преди 11 години

червените форумни вълци а нададат много силен вой.

24

Анонимен

преди 11 години

Неоспорим факт е,че юристите винаги действат в рамките на закона , но никога честно и морално

23

Анонимен

преди 11 години

В политиката ,МОРАЛ и ПРАВИЛА ---НЯМА ,и всичко сършва до тук!

22

Анонимен

преди 11 години

Когато се срещне някой с --Бг-политик ,още на първият въпрос ,политикът пита ---ЩЕ ИМА ЛИ ДАЛАВЕРА ?

21

88061

преди 11 години

Изказва се мнение за отвод на съдийката. Аз съм на доста години, но такова чудо някой устремил се към властта и по пътя сгафил нещо да си е дал отвод не си спомням. Става дума за България. Депутатите се тупат по гърдите, че вече всичко става прозрачно. Да, но това не им пречи да правят поразии. Нагли до безобразие.

20

Анонимен

преди 11 години

В.М.,е голем пи,ама малко прилича на ....мъж!

19

Анонимен

преди 11 години

Защо сте снимали Виктор Калев?Ръчичките от фона колко са тематични ....

18

Анонимен

преди 11 години

И.Й.Костов е сам ,от другата страна ,....да не би да ПОДГОНЯТ и И.КОСТОВ ,В ПРОКУРАТУРАТА И СЪДА?А то има ,.....защо!