32

Анонимен

преди 11 години

Предлагам метеоролозите да излязат и публично да си направят харакири!Вчера вече писах, наблюдавайки прогнозите, че в Бургас заваля още преди обед, независимо от апокалиптичните прогнози за Родопите.Миналата събота и неделя в Странджа валя много, това също не беше предвидено в прогнозата.Чувал съм по телевизията за ясно и слънчево време в сутрешен блок в Бургас, а мъглата на се вдига два дни...Никой не е съвършен, но да не стане като италианските учени, които ще надзъртат от тюрмата...

31

Киро ескимоса

преди 11 години

Какво пак негодувате бе, племе татарско!!!!

30

а бе

преди 11 години

Стига плювахте бе-природа!Я изсипете 100 литра в един квадратен метър за да видите за какво количиства се говори!*** пак някой друг е виновен!

29

Анонимен

преди 11 години

ei na rabota sam i mi e mn tupo

28

горския

преди 11 години

Да се оплакват на некъдърните си архитекти и проектанти за скапаната си канализация

27

Анонимен

преди 11 години

към коментара на 24 : освен,че летят и оставят дири през цялото денонощие, привечер и в по-късните часове въздухът ужасно мирише на развалени яйца. Някой има ли обяснение с какво ни тровят бащиците- изедници и долни продажници?

26

до коментар 23

преди 11 години

Долен мръсен гаден малака.Ние сме свикнали и на дъжд и на студ,ама вие малаки смотани ревете като вдижици за *** и при един пръст сняг.Жиьте го смотания малака си отворил устата.

25

ФОЛКВАГИН ПОП НАРОДЕ

преди 11 години

Си бичим у Голфу че си переме баце ни дажд ни сняг ни спре баце

24

гном

преди 11 години

И ко стана сега!?Малко вода ни уплаши,а иначе сме готови за зимата и снега,така ли?!

23

Конспиративна Теория

преди 11 години

... И в допълнение на коментарът ми под номер 24 ;) После НЕ СЕ ЧУДЕТЕ на "причудливите климатични промени".. Зачестилите Урагани.. Порои.. Наводнения.. Земетресения.. Както и на зачестилите онкологични и психични заболявания ! Само Бог знае какво ни "мятат" всеки ден отгоре и се смесва със въздуха,които дишаме.. храната,която похапваме... водата,която пием... И дано точно БОГ ни пази! Защото друг няма да е..:(! Тъй като това едва ли става БЕЗ ЗНАНИЕТО НА ПРОДАЖНИТЕ БГ ВИСШИ ЕТАЖИ НА ВЛАСТТА!!..

22

Анонимен

преди 11 години

Да вземат да изчистят коритата на реките!! В родния ми Асеновград коритото на Река "Чая" на някои места прилича на джунгла! Който е минавал пред някои от мостовете там знае за какво става въпрос!! Освен коритата трябва редовно да чистят и шахтите - помня как преди години точно заради непочистени шахти водата избиваше през тунела на блока, а улицата надолу наподобяваше малка рекичка. А уж нямаше да ни изненадат валежите.. да бе да!

21

Волф

преди 11 години

Ловя снежинки в "полет" ! ;) 0.01 ст./бр.

20

Конспиративна Теория

преди 11 години

.. Пороен дъжд.. Уикенда - Ураганен вятър.. А иначе цяло лято потресаващи жеги от 33 градуса нагоре и зверска суша.. ?!?! В същото време поне от година гледам ВСЯКА БОЖА ВЕЧЕР И ПРИВЕЧЕР.. а в последно време и през нощта когато ставам от терасата ми.... Едни самолетчета,които минават по няколко наведнъж и остават абсолютни "КЕМТРЕЙЛС" следи по небето ?!? Кои знае какви "ОПИТНИ ЗАЙЧЕТА" сме.. Не искам и да си мисля какви КЛИМАТИЧНИ ОПИТИ СЕ ИЗВЪРШВАТ СЪС НАС СЪС СЪГЛАСИЕТО НА ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ!!!

19

смехурко

преди 11 години

Урааа, аз пък съм доволен, имам си и лодка и ако има още порои ще си карам на воля и ще се кефя все едно съм в малката Венеция, по-точно наводнената България. Голям кеф ще ми е да знаете!:)

18

фреш

преди 11 години

Дори на 31 декември да падне сняг пак е изненада за чистотата.

17

Анонимен

преди 11 години

I DA DUA I DA VEEE MEN S GERB NE MI SE JIVEEE.

16

Анонимен

преди 11 години

После нямало валежи със стопанско значение и хляба ще става 3 лева.На ви валежи!

15

Анонимен

преди 11 години

ЛЕЛЕ МАЛЕ КОЛКО СМО СЕ ОС.АЛЕ. ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КАКВО ЩЕЕ ЗИМАТА И НАПРОЛЕТ КОГАТО ЗАПОЧНЕ ДА СЕ ТОПИ СНЕГА.

14

Анонимен

преди 11 години

Лиляна Талпата каза, че зимата няма да ни изненада, ама есента успя:)

13

Анонимен

преди 11 години

И това е при първия по-сериозен дъжд. А представям си какво чудо ще настане като завали снега. И изобщо в България всяка промена на сезоните винаги ни изненадва и винаги сме неподготвени. Като видях днес какво беше в подлеза при НДК, направо не ми се мисли какво ще става зимата! Луда работа!