99

ha,ha

преди 11 години

Komunistite fasizoidni da go duhat,dolu bsp

98

Ангел

преди 11 години

НЯМА ГУБЕЩА ЦЕНРТАЛА В СВЕТА ПИЧ НЯМА И СКОРО НЯМА ДА ИМА НАБИЙ СИ ГО В ТИКВАТА

97

abvlado

преди 11 години

Комунист с комунис се пререкава, байно ле...

96

Ангел

преди 11 години

КАТО СПРАТ СЛЕД НЯКОЙ ГОДИНА АЕЦ КОЗЛОДУЙ ЩЕ ВИДИТЕ КАКВИ ЦЕНИ НА ТОКА ЩЕ ИМА ОТ СКЪПИТЕ ТЕЦОВЕ ,ВЯТЪРНИ МЕЛНИЦИ.ТЕ СА ХУБАВИ НО СКЪПИ.ТОКА ОТ АЕЦ ЗА МОМЕНТА Е НАЙ-ЕВТИНИЯ -ФАКТ,АКО ПОСТРОИМ БЕЛЕНЕ НЯМА ДА СЕ ВДИГА ТОКА .ЩЕ ЖИВНЕ БИЗНЕСА И ИКОНОМИКАТА,ЩЕ СЕ ОТВОРЯТ ОКОЛО 50 000 РАБОТНИ МЕСТА В ОБЕКТА И ОКОЛО НЕГО.ЩЕ ПРОДАВАМЕ И ЩЕ ПЕЧЕЛИМ СУМАТИ МИЛИАРДИ СЛЕД КАТО СЕ ИЗПЛАТИ.ТЕГЛИ СЕ ЗАЕМ ПРАВИ СЕ ЦЕНТРАЛАТА И АЕЦ БЕЛЕНЕ ПЛАЩА ЗАЕМА С ПАРИ ОТ ПЕЧАЛБАТА ОТ ПРОДАЖБАТА НА ТОК.

95

Анонимен

преди 11 години

Маниполират ни с Белене.Политиците и енергетиците сътвориха поредната глупост с избора на площадка.Първо острова е в сеизмична зона.Второ основата не била стабилна-геолозита са за линчуване.Трето,ако има земетръс,може да се появи цунами от Дунава,което ще оскъпи още централата,тъй като тя трябва да се огради с бетонна крепост.Сега всички се чудят как да се оправдае безхаберието им.

94

breneke

преди 11 години

Най- безопасно е вятъра и слънцето да ни произвеждат тока.Няма да има нужда да съхраняваме отработено ядренно гориво.Ще спим спокойно,защото ако думне някой реактор не дай си боже ,с малка България е свършено.Ще се раждат уродчета,пакови заболявания години и години напред,край с туризма,край със селското стопанство.Украйна е голяма и имаше къде да се изселят хората.При нас накъде-в Турция???

93

СЕЛЯНКА

преди 11 години

Япония ,Германия и много други държави замразяват ядрената си енергетика ние селски ергенчета се натискаме да сме вкрак с модата след моден сезон.България е толкова малка,че ако пръднеш ще замирише през Дунав ,та камо ли две атомни централи в една и съща земетръсна зона.

92

Спонги

преди 11 години

АЕЦ е нужна само ако в страната се развива индустрия. Няма национално съгласие за това как ще се развива държавата. За сега е ясно само, че ток трябва на хотелиерите по застроеното черноморие и по оаканата планина. Няма индустрия. Ако ще развиваме индустрия добре, ама никой не ни дава, а мутрите от производство не разбират. Едно комунистическо величие - Банев приватизира 100 предприятия и до едно ги затвори. Другари, за какво ви е ток - за вечеринките в клуба ли или да топлите празния хладилник.

91

Анонимен

преди 11 години

Ако ще се строи, тя трява да е руска !

90

Някой

преди 11 години

НЕ си правете илюзии,че руските атомни електроцентрали са по-зле от американските. Това е абсолютна глупост. Като им се каже руска АЕЦ хората правят асоциации със стар москвич или с лада. Това са пълни глупости. В момента ако има нещо по което Русия да не отстъпва на щатите това е точно атомната електроенергия.. Руските централи са признати в цял свят като най-модерни и надеждни за момента.. така,че всякакви асоциации от рода на комунисти, руско влиияние и тн са напълно не на място

89

outsider

преди 11 години

АЕЦ "Белене" ще се строи, но не при управлението на ГЕРБ. На тях сигурно вече са им платили за да го спрат и затова сега няма как да се съгласят за да има референдум с въпрос, в който да се пита точно за проекта "Белене". На едно интервю с Владимир Каролев той каза буквално следното: "Има силен натиск от наши партньори да не се строи АЕЦ 'Белене', защото те се надяват те да построят у нас друга АЕЦ". Явно тоя натиск вече е осребрен.

88

Акъл море

преди 11 години

Герб с пълна сила заминава на пи**а си майчина! Тази пасмина няма да издържи на насъбраната ярост срещу тях!Проблемите на България си оставаt,но най-големия е на път радикално да бъде разрешен--изкопаемите от Герб на ***! Congratulations!!!

87

Анонимен

преди 11 години

boiko nedei da stroi6 belene

86

jjjjvvvv

преди 11 години

Г-н Борисов, не ви ли ясно, че тези французи и румънци, които построиха "Черна вода" нямат никакъв итерес да построим "Белене". Нашият ток ще бъде много по-евтин от тяхния. Те искат да ни го продават скъпо. Ето за това става въпрос. Французите и румънците не искат да има "Белене". Ако построим "Белене" цената на електричеството ще поевтинее. Тогава и на народа нище стане по-леко. Икономиката ще се вдигне. Пенсионерите няма да умират от глад. Г-н Борисов, народът не може да яде асфалт.

85

до 101

преди 11 години

Аха да ти поставя плюс и си написал накрая най-голямата глупост: "поощряване на производителите на алтернативна енергия". Думи нямам. Прости им, Господи, те не знаят какво пишат. Алтернативна енергия! Искат киловата по левче да плащат.

84

МАРСИАНЕЦ

преди 11 години

ГОСПОДА,БЪЛГАРИ , НИЕ ЗАПОЧНАХМЕ ИЗГРАЖДАНЕТО НА БЕЛЕНЕ ОЩЕ ПО ИВАН КОСТОВО ВРЕМЕ ! САМО ЧЕ ,ТЯ ВЕЧЕ НЕ Е РУСКИ ОБЕКТ , А Е НА АМЕРИКАНСКА КОМПАНИЯ ! НИЕ ТОЧНО ТОВА ВИ ЛЪГАХМЕ НАВРЕМЕТО -РУСКИТЕ ЦЕНТРАЛИ СА ОПАСНИ И ГЪРМЯТ ,КАТО БАЛОНИ ,ЗАЩОТО СА КОМУНИСТИЧЕСКИ , А АМЕРИКАНСКИТЕ СА НАДЕЖДНИ И СА ДЕМОКРАТИЧНИ ВЪВ ВСЯКО ЕДНО ОТНОШЕНИЕ ! ЕТО ,ДОЙДЕ ВРЕМЕТО ,КОГАТО НАШИЯ ПО МАЛЪК БРАТ ,БОЙКО ,КОГОТО ОСТАВИХМЕ ДЪЛБОКО ЗАКОНСПИРИРАН , ДА ИЗПЪЛНИ ТОВА НАШЕ ПЪКЛЕНО ДЕЛО ! БЕЛЕНЕ ЩЕ Е !

83

!

преди 11 години

GERB

82

Анонимен

преди 11 години

както и да формулират въпроса, България трябва да каже едно твърдо НЕ на опитите за установяването на руската олигарщина и засилване на руското влияние и монопол на територията на нашата страна! НЕ на руската мафия и НЕ на доживотното заробване на и без това одрипавелия български народ в дългове! вместо това трябва да се вземат спешни мерки за съживяване на средния бизнес и за поощряване на производителите на алтернативна енергия, така както правят на запад!

81

Анонимен

преди 11 години

Герберастите да четат пост 91. Главната причина за отказ от АЕЦ Белене рухна. Но, че централата е икономически неизгодна е уж главната причина. Истинската причина е, че вече е късно да вземат тлъсти комисионни за тоя обект. Псувал съм тройната "ламя", но ГЕРБ задмина всички и по лъжи и по кражби.

80

Анонимен

преди 11 години

Забавиха проекта и изгониха инвеститорите тия нещастници от ГЕРБ.. и сега другата година като се вземе решение да се строи АЕЦ познайте кой ще го строи.. няма да са ГЕРБ, защото те вече ще са потънали в септичната яма на българската политическа история.. ще я строят другите, а тия нещастни мутри ще седят от страни и ще се правят от опозиция на чужд гръб.. тия не заслужават да живеят.. не заради БЕЛЕНЕ.. а заради гаврата с българите - пенсионерите, майките, лекарите, полицаите и тн