114

образно казано

преди 11 години

страната ни е нападната от ***, но няма нито елфи, нито джуджета да ни помогнат, така че трябва да се оправяме сами.

113

Анонимен

преди 11 години

Случаят с ромите е проблем на заводите за производство ***, щото не са си прибрали матрияла от улицата.

112

Анонимен

преди 11 години

И за *** не стават...Крайно време е вече да спрем да ги търпим. Заплашват да ни режат главите да ни колят, това ли е интеграция да търпим заплахите на тази ***. Хората докато не излязат с тълпи по улиците като в Гърция и Испания няма да ни обърнат внимание. На всичкото отгоре ще ни забраняват да подчитаме собствените си национални герои?!?!?!?!?! WTF!!!!! Не мога да повярвам какво овчедушие и тъпота...

111

Анонимен

преди 11 години

Проблемът е в държавата, която мери с различни аршини. Ако си български гражданин, спазвай българските закони!Защо арменци, евреи и т.н. могат да учат, от тях се изисква всичко, което се изисква от българските ученици друг е ? как съсипваме училището си), *** (роми) могат да правят каквото си искат и всички да ги съжаляват.Някой да е затворил училищата за тях, някой нещо да им забранил?Само че кой знае защо всички сме им длъжни!

110

тцЪ

преди 11 години

Проблемът дори не е в образователната система. Проблемът е в пълното безхаберие на българите какво провят ***. Ако тая *** беше контролирана и санкционирана, такива изцепки нямаше да има. Защото, уважаеми защитници на малцинствените групи, интеграцията означава ПЪЛНО приобщаване към правата и ЗАДЪЛЖЕНИЯТА на гражданите на съответната държава. Българи,арменци, турци, евреи - това са ГРАЖДАНИ на България. *** в момента са със статут на бездомните кучета.

109

Анонимен

преди 11 години

Две доживотни присъди постанови заместник-председателят на Окръжния съд в Пловдив Магдалина Иванова срещу убийците на 88-годишния Димитър Папазов от Ново село, съобщи Дарик".На 2 март двамата роми рецидивисти влезли да крадат в къщата на самотния възрастен човек, известен с прякора Папаза.

108

Марта

преди 11 години

Не ни интересува от какъв етнос са, не измествайте конкретността на проблема към някакви проблеми на образование! Преди да се от някакъв етнос, те са БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ И КАТО ТАКИВА ДА ПОНЕСАТ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ-за престъпление срещу държавата, да бъдат влачени по съдилища, родителите им да платят глоби и таксите!Да се изпратят в ТВУ.А "малцинственияТ произход" ИМА ЗНАЧЕНИЕ-никакви културни пластове,най-примитивната идентификация, характерна и за животните -със сексуалност. Отвратителни са

107

до 127

преди 11 години

Бих добавил и гражданската позиция на безхаберие!

106

до 123

преди 11 години

Турците са издали присъдата и заповедта за обесването а реално палачите са били ***!както и основна част от башибозука

105

Анонимен

преди 11 години

Четете пост 112 и мислете,българи!

104

Анонимен

преди 11 години

Абе едни глоби по 5000 лв. на калпак за подобряване на условията в училището нямаше да са излишни!пък те за ескимоси да се мислят все тая

103

Анонимен

преди 11 години

Турците, които са обесили Левски, никога не са се гаврили с паметта му, а някакви нещастни неграмотни *** го правят. На въжето!

102

Хммм

преди 11 години

Че тия на снимката са си чисти българи !

101

!!!!!

преди 11 години

Каракачана нещо даде на заден - не е много сигурен на коя страна е !!!

100

Анонимен

преди 11 години

Брях как го измъдрихте ама. Умници на умниците на умниците и още малко отгоре. Ама то отбор юнаци са се изказале. Каракачанов *** калинке кво стана с национализъма огат имаше атентати ? Никъв та нямаше да си загрижен ... ей така просто. На почивка ли беше ? Кат другия "националист" - Боленчо. А за Цветелинка няма кво да говорим. Колко ви платиха гербажиите за да се изрепчите по медиите ?Проблем е единствено и само на полицията. Ама Цвинокио бега и се скри. Понеже са му иелектурат.

99

7

преди 11 години

България-значи казваш "ПРОБЛЕМ".РАЗБИРАЙ ПРОБЛЕМ ВЪВ ВСИЧКИ СЕКТОРИ.

98

до турчин

преди 11 години

аз не мисля, че евреин, турчин или арменец ще направи подобно нещо. нито дори арабски или нигерийски емигрант. не случайно индийците са натирили това *** племе преди 3000 години.

97

Анонимен

преди 11 години

Образователната ли система прави така, че *** с 12 деца да взима като пари в пъти повече, отколкото медицинска сестра с едно дете?

96

българин

преди 11 години

Проблема с *** е много сериозен хора, не ви е припарило на задни*а в големите градове...но вилните зони, доколкото ги има, защото те ги унищожиха и в част от селата..там е ужас и разсипия...за изсечените кубици дърва(ежедневно няма да говоря...като листни въшки са, но опасват цели гори

95

Анонимен

преди 11 години

проблемът с *** е проблем на спец-частите, мен ако питате:)