18

Анонимен

преди 11 години

При нас няма опасност от дълголетници. Щом доктори си позволяват на пациенти да казват : Я до колко години сте доживели, ние няма да можем или на една овца дето се изкряка на един дядо : Как искаш да не се уморяваш на тия години и раково болен, ще чакаш и аз съм уморена.

17

е,

преди 11 години

Днес парите въртят света,Много хора казват че не парите , а здравето било важно, но съвсем наскоро научих от един евреин, че безпаричието било половин болест.Понякога докато го разбереш , половината ти живот мине

16

още по-

преди 11 години

а още по-любопитен факт е, че за да има такъв добър стандарт на живота в развитите държави - някой трябва да го изработи и да го плати. Странно защо именно робите в колониите имат нисък стандарт на живота и *** като мухи. Да му се чудиш защо?!

15

стефан

преди 11 години

не се лъжете по разкази и реклами по телевизията,никъде не се живее много добре. няма такова място-навсякъде хората мрънкат и са недоволни. тези дето най-мрънкат по форумите че им е лош живота ,сиг няма да устискат и месец в "щастливата " държава usa. там дето конкуренцията между хората е жестока,работата е до гроб и всичко е на кредит. няма перфектно място на света,освен може би на село...

14

Анонимен

преди 11 години

Стресът убива най-бързо и безотказно, затова ще гласувам догодина отново за ГЕРБ, защото като гледам из форума до каква нервна криза ги докарва комунистчетата само като му видят снимката и знам, че като гласувам за него ще вкарам в гроба поне десет чугунени спинозни тикви ....му-ха-ха-ха :-)

13

До 14

преди 11 години

Повече от половината свят НЕ е в Европа!

12

Анонимен

преди 11 години

Аз съм моряк и трябва да ви кажа, ако видите какво е в Бангладеш ще бъдете безкрайно благодарни че живеете в БГ. Те са с горе долу нашата територия и са 150 000 000. Тока им изгасва през 20-тина мин.Стига сте се оплаквали за глупости! Повече от половината свят живеят много по-зле от нас.

11

мтм

преди 11 години

ние като най бедни какво?ще живеем най късо.ама ще се пенсионираме ли?друг път и в друг живот,на друга планета,и в друга държава

10

2012

преди 11 години

На фона на туй откритие Айнщайн е гола вода

9

Ангел

преди 11 години

Абе като цяло откритието е за Нобел:-)Самоче защо никой от говорещият за развитият и богат запад не се замисля през какъв АД са минали за да проведат индустриалната революция и да се откъснат напред.Щото никой не чете вече книги-затова.Ако си чел Дикенс или Зола +малко история и ще започнеш да гледаш по друг начин на реалността.

8

Анонимен

преди 11 години

Не може да бъде? Лъжете!

7

Анонимен

преди 11 години

Стига бе не думай.Как така държавите в които хората не се изнервят още преди да са отишли на работа и си имат работа за един достоен и доволен живот, живеят повече от колкото в държавите в които нямаш работа, а ако имаш дохода ти е два пъти по малък от приетия праг за оцеляване.

6

хммм

преди 11 години

и къде е новината тук??

5

KIro

преди 11 години

Tova se uchi oste v treti klas i e super logichno, ne moga da poviarvam che sa pravili spezialno izsledvane, che i go publikuvat na vsihckoto otgore...

4

Анонимен

преди 11 години

Къде ги намирате тия *** статии бе? То е ясно, че при по-добър живот живееш по-дълго.За шимпанзета ли е предназначена статията?Но като гледам коментарите по статиите ви - не се учудвам, че пускате на *** ви коментатори такива статии. Важното е да цъкат и да се множат рекламките :)))

3

Анонимен

преди 11 години

СТРЕСЪТ - стресът и несигурността ни разболяват и ни скъсяват живота. Несигурността дали утре че си на работа, несигурността ще има ли с какво да си нахраниш децата, ще има ли с какво да си платиш сметките и т.н. и т.н.

2

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

КАТО ЗНАЯТ КАКВИ ПЕНСИИ ЩЕ ВЗИМАТ .....ВЕДНАГА ИМ ИДВА МЕРАКА ЗА ЖИВОТ....

1

ВТ

преди 11 години

Genius!!!