8

Анонимен

преди 11 години

Този 100 Кила защо не се замисли да си слага субтитири на клиповете ???Той е по-зле от Тити Папазов и Любен Дилов-син взети заедно !!!

7

Гошко

преди 11 години

Даваха ми нова "кю седмица", но в последния момент реших да взема 40 тона лютеница... Това не е ли ярка култова реплика?

6

Анонимен

преди 11 години

100 килорамовия да глътне микрофона и да се откзва, защото по-зле скалъпени "рими" от неговите не съм чувал (без да споменавам Дриско, защото той дори не заслужава да се отчете). Клипчето на Ъпсурт е мега, но то е направено от един от най-добрите в жанра- Валери Милев.

5

Анонимен

преди 11 години

Факт е, че тази година всеки втори пикльо с компютър реши да нареди няколко крадени семпъла, свалени от нета и тръгна да си реди глупостите върху тях. В България количеството винаги е било приоритет пред качеството. Какъв възход на БГ музиката, какви 5 лева. В добро състояние е само проклетата чалга, защото мнозинството българи са достатъчно елементарни, за да им харесва и да се отъждествяват с текстовете в нея.

4

skunka

преди 11 години

toia kilata e NAI- SLABIQT RAPAR koito sum wijdal. Bqh mu predi 1 godina na livde w jim beam,tolkowa e zle gorkia,che ne moje da si pee wurhu glasa ot pesenta,koqto zwucheshe,nishto ne moje da izkara.w studioto moje i da e po-dobre.obshto wzeto,ako naprawi freestyle s nqkoi koito znae za kwo idwa rech,she mu wzemat jobnite ;)

3

няма значение

преди 11 години

за песните не знам, но клиповете са страшни :)

2

Трити

преди 11 години

Килцата направим песен :)Тази година наистина има доста бг музика.

1

Lo_Ridah

преди 11 години

Абе на Килата му се е получило, ама Ъпсурт нещо с епоизложиха с тая песен...Факт обаче тая година много силно - и Килата, и Dim4ou и F.O. и един куп други лица изкараха мн добри работи