38

Не-богат

преди 11 години

До optimistСори не съм те разбрала ... доста съм афектирана щото от 3 седмици чакам отговор от въпросната фирма как ще ме обезщети за провалената почивка и бях толкова изненадана че това се случва именно с тая фирма от която винаги съм била доволна ... а сега виждам че мойто са бели кахъри и трябва да съм доволна че не са ме изхвърлили и самолета ме е прибрал обратно ... Паднало ми е пердето и им скъсах телефоните ... а те се били покрили щото са прецакали други бая повече от мене ...

37

optimist

преди 11 години

до 39 - постът ми беше ироничен :))

36

№ 18

преди 11 години

Министерството на икономиката, в частност Агенцията по туризъм

35

Не-богат

преди 11 години

ОптимистЕкскурзиите в Турция не са толкова скъпи така че не вярвам да са богаташи - аз ходя няколко пъти в Турзия и ми излиза на същите пари като у нас почти. Ти щом имаш възможност да си 2 седмици на море хич не си бедняк.А иначе какво значат думите на министъра "хората да проверяват фирмите, преди да осъществяват екскурзиите си чрез тях." ? Аз от години пътувам с въпросната фирма и винаги съм била доволна и без оплаквания - това БЕШЕ една от най-големите и стабилни туроператорски фирми у нас

34

@ 36

преди 11 години

Ами да ги забранят на територията на страната и да ги съдят , толкова е просто , обаче за да стане трябва ние като общество да натиснем , защото както казваш явно имат партиен чадър , ако ние си траем ще си ни лъжат до откат. Да идват *** и пульо от Турция и от не знам си къде и да ни лъжат , а държавата да бездейства , това го има само тук !

33

optimist

преди 11 години

Хората са бедни и притиснати. Явно тези 40 души са шепата богаташи, които имат депозити в банките, а и могат да отидат на почивка в Мармарис. Ние, останалите, бедните ходим само за по 2 седмици на Созопол и Слънчев бряг и това е.

32

дур

преди 11 години

Сега *** ще ги чакат на автогарата и ще питат: ,,Носите ли си вазелина,,?...

31

7

преди 11 години

До .).Колега фирмата е турска и отдавна дължи пари на всички авиопревозвачи в България.Но явно имат чадър от правителството и ДПС/за тях съм сигурен-знам/.

30

Б1

преди 11 години

"... от същия българския туроператор "Он Травел", който не се погрижи за туристите си в Марбея..."Втори случай и ... нищо!- Туроператора "Он Травел" и собственикът му трябва да бъдат осъдени за измама и нанасяне на морални щети!- Да му се отнеме лиценза и правото да съществува с РБ (на "Он Травел")!Някой туроператори не са нищо по-вече от телефонните измамници, които лъжат бабите и дядовците по телефона!!!Ама на старите не им стигат париците за адвокати!!!

29

Анонимен

преди 11 години

Да си бяха седели в БГ.Ейй като почнат да ми припадат-турция та турция коолко било хубаво там.Курорти като курорти - има песък,море и хотели.Май манджата била без пари.Затва *** са направили навалица и тая фирма като ги е преебала сега реват.Не,не ми е кеф,че некви мой сънародници са ги прецакали,обаче ако ходя на екскурзия някъде никога не бих се доверил на някаква фирма аз да им давам пари пък те да плащат вместо мен нещо си... Мижи да те лажем.Парите в джоба и кеш на място.

28

.).

преди 11 години

Може би трябва да се помисли вече за пандиз за шефовете и управителите на подобни туристически агенции , както и уволнения на служители на посолствата в чужбина , които си клатят краката и се отнасят с българските граждани , като с просяци или доведени деца. Как мислите ? Не е изненадващо, че не им пука за собствения им народ или родина, така са ги учили *** , техните бащи , знаете пролетарията няма родина. За да променим *** трябва да се държим заедно българи и да действаме.

27

ощипан

преди 11 години

Да се готвят туристите на БУТИК ТРАВЕЛ!

26

Кайчо

преди 11 години

До 15.11 фирма Он Травъл ще обяви фалит. С тази фирма има и друг проблем, именно те са продали чрез сайт за колективно пазаруване още преди няколко месеца екскурзия до Индия. Сещате се, че въпросната екскурзия няма изобщо да се състои, а платилите по около 1000 Евро изобщо не са малко. Сега очакваме продължение...

25

grep

преди 11 години

До сега за нито една почивка или екскурзия не съм търсил услугите на туристически агенции. Както се вижда - има защо. Евтинджоса накрая избива от някъде: я от хотел, я от транспорт или забавления. За всеки, който си мисли че може да "такова" дявола: няма хубаво и евтино, особено когато не си го правиш сам. За съжаление, ако приложим тези мисли за всеки аспект около нас, влизаме в порочния кръг на самодостатъчността, където трябва да орем, сеем и да пасем овцете сами.

24

Яким Вълев Донев

преди 11 години

... Реват за бензина и хранителните стоки... Обаче все още НЕ съм видял фалирала бензиностанция,намаляване на задръстванията и намаляване на оборота известни хранителни вериги нали така?!?!....... Така че НЕ МИ Е ОСОБЕНО МЪЧНО... Имали пари далавераджиите... Дали ги на други далавераджии... и сега си стоят там и чакат чинно :) ;) :)! Има хора,които от 10 години не са видяли почивка... със по три деца... и се чудят как да си платят тока,храната и учебниците на децата! За тях ми е по мъчно !!!....

23

Яким Вълев Донев

преди 11 години

Българите НЯМАЛИ ПАРИ ли?!?!.... ха ха ха! По голям виц от това не съм чувал ;) :) ;)... 70-80 процента от Българите си имат доста добра финансова обезпеченост обаче чисто и просто ГИ Е СТРАХ ДА ГО КАЖАТ,защото почти на всички тях парите са им от различен вид далавери!!! Това е истината! Тия закъсали в Турция... ония закъсали в Палма Де Майорка... трети закъсали на Хаваите... Те тия километрични задръствания сутрин из Столицата със какви ли не западни коли сигурно са от "ХОРА БЕЗ ПАРИ" а?!? ;)..

22

ШЛьондер

преди 11 години

Брей..вместо зимнина да стягат - те на курорт ходят..Абе ей...правите се на тежки ама като не ви дойде автобуса и спите по гарите с куфара....Да би мирно седяло - не би чудо видяло...Ако искате да сте хасъл гъзари - палете колата и идете...ама не можете,защото градим България с вас..и нямаме пари за бензин само в едната посока..Ама нищо..аз ще събера все някога за билет за навън

21

СмаХнат

преди 11 години

"В тази връзка зам.-министърът даде съвет на хората да проверяват фирмите, преди да осъществяват екскурзиите си чрез тях." тия чиновници за какво вземат заплати, на ли са контролиращ орган. Ако няма да си вършат работата да не тежат на бюджета.

20

Анонимен

преди 11 години

Зам.-министърът да проверява къде ще има земетресение преди да отиде там.Бива ли такова смешно изказване да направи

19

лимонад

преди 11 години

държавата след като всеки път се изявява в подобни случаи , би следвало да връчи сметката на фирмата, която е взела парите на тия хора. да им вземат имущество ли каквото имат там ако трябва. така няма да се спрат да се гаврят с хората. всеки месец ще имаме подобни случки. Не ги ли ухапят като направят белята , ще продължат да правят бели.