61

Карагьоза

преди 11 години

Имам чувството че, Владко Пръ*лето ще остане.

60

Анонимен

преди 11 години

Бони ще излезне, защото *** си испърдяха ваучерите миналата седмица

59

Анонимен

преди 11 години

Аз пък се учудвам на тези, които не го гледат с какъв огромен ентосиазъм коментират.Ама май само се правите, че не го гледате малки, сладки псевдо моралистчета такива.

58

Анонимен

преди 11 години

Български мъже, докажете, че Николай не е представителна извадка от всички вас.Докажете, че вие си МИЕТЕ КРАКАТА и РЕЖЕТЕ НОКТИТЕ, и не се завирате по ъглите да шушукате като пу*ьовци.Докажете, че сте КАВАЛЕРИ и можете да се държите с една жена подобаващо, независимо от нейния етнос, възраст, външен вид и т.н.

57

Към 77

преди 11 години

Нашите випове са лицемерни и долнопробни!Помните ли как заметоха издънката на неграмотния ни културен министър? "ЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗбогом!" И сигурно е важно да направиш по най-безотговорен начин дете и да се скътаваш после цял живот! Погледнете нещастника Влади! Погледнете и истеричната Александра Сърчаджиева! Явно това е някаква епидемия сред селските ни звезди! Жалка робата!

56

Жужубан

преди 11 години

Искам ново реалити предаване - ДЕПУТАТИ НА БЕЗЛЮДЕН ОСТРОВ !!! ВСИЧКИ НАСТОЯЩИ И БИВШИ ДЕПУТАТИ, МИНИСТРИ И ТЕМ ПОДОБНА ПАСМИНА ДА ИМ ДАДАТ ПО ЕДНА ЛОПАТА, МОТИКА И ТОРБА СЕМЕНА И ДА ГИ ГЛЕДАМЕ КАК ЩЕ ИЗКАРАТ 12 МЕСЕЦА !!! ГАРАНТИРАН ТОП РЕЙТИНГ !!!

55

Анонимен

преди 11 години

Слушах снощи световно безизвестния режисьор Слабаков как нагло прозоваваше хората да изгонят Кривошиева и Влади, защото Стефан Данаилов му бил дружка! Да не го излагали! АЛОООООООО, ако тия хора умрат, на дъргия козел Данаилов и на разплутата му жена съвсем ще им стане удобно! Гордее се, че отглежда чуждо дете (защото му е толкова акъла), а е зае.ал родния си син! За психясването на тези двама нещастни и объркани човека (Ирен и Владо) дъртия пръч носи огромна вина!Да си плаща!

54

Анонимен

преди 11 години

Абе в къщата да остане само *** - много е сладък.

53

catenaccio

преди 11 години

зБОГОМ!

52

Анонимен

преди 11 години

*** Бонка да си върви- достатъчно *** има около нас.Ники е мъжкар и българските мъже не го обичат, защото не могат за се закачат на малкия му пръст.Владо е един *** с объркан живот, жалко за младостта му.

51

bolka

преди 11 години

до 69 - може и Ники Кънчев, но задължително продажните сценаристи и продуцента, които за пари са готови да всякакви низости.Ясно е, че резултатите от гласуванията са натъкмени също дотолкова, какъвто е и сценарият на т.н. шоу за наивници.

50

клишета!!!

преди 11 години

Мразя клишета!"Защо реши да участваш?" - "За мен това е предизвикателство"Какво ще направиш?" - "Ще дам всичко от себе си.""Как се справи?" - "Бях себе си!""Какво мислят родителите ти за твоите "изяви"?" - "Те ме ПОДКРЕПЯТ."ПОМООООООООООООООООООООООООООООООООООЩ!

49

анонимен

преди 11 години

искаме Никито Кънчев къщата, заедно с жена му , кучето му, тъща му и да живеят една седмица с бюджет от петдесет лева хахахах голямо шоу ще е

48

алелелелеййй

преди 11 години

Бони разбра, че си тръгва и плачеееее

47

Темерут

преди 11 години

Сценарий за следващото издание на Vip Brother: Ники Кънчев в къщата, сам! Докато *** предаване не бъде най-после свалено от екран! И, те така!

46

бати коко

преди 11 години

чао чао Бони - бонбони тя излиза

45

Темерут

преди 11 години

Чудя му се на Ники за какъв дявол се нави да участва? Предизвикателство било, да бе да! Къде-къде по-интересно беше реалити-то "Сървайвър"... и, дума за сравнение не може да става!

44

Темерут

преди 11 години

Не се пише "замини", а замине :) Иначе... тя цялата игра и без това е ***... много важно, кой щял и кой не щял да си заминава...

43

bez ime

преди 11 години

Познайте кой ще си замини ? НИКОЛАЙ.ЗАЩО?ЗАЩОТО ТАКА трябва.За мен той е победителя единствения здраво стъпил на земята играч.Всички останали играят една *** игра и се излагат до такава степен че няма и накъде повече.И Ники я играе ,но не се излага.

42

Анонимен

преди 11 години

Владимир е едно супер-мързеливо ***,*** маринкин,който се прави на отворен,само защото има подкрепата на майка си.А Ирен такава мечешка услуга върши на сина си с тази безпрекословна защита на простотиите му,че е въпрос на време да си скубе оредялата коса.