38

Анонимен

преди 11 години

Не знам кои са тези световни медии, защото като цъкна Ю-туб и всички предавания които правят тестове, слакат Айфона зад Самсунга. Ти да не халюцинираш някакви въображаеми световни медиии? А между другото, няколко заглавия на световни медии "Айфон 5, без ефекта Ау", "Новия Айфон 5 разочарова", "Това не е iPhone 5"... това заглавие е при представянето на iPhone 4S а статията обяснява разочарованието на хората. Май ти не четеш световните медии а който е тествал самртфони, сменя Айфона с Галакси.

37

Анонимен

преди 11 години

Само дето световните медии правят също ежедневни тестове, но казват точно обратното. Андроид е номер едно единствено в болните ви мозъци, изпипаността на iOS Андроид никога няма да я стигне. А тоя дето ти е казал да си вземеш Галаксито пред iPhone е явно от ония "разбирачи" дето сравняват телефоните чисто хардуерно и гледат 100 ядрения процесор на Галаксито и си мислят, че ще работи по-добре, а то не отлепва. Ползвал съм и двете платформи и разликата е потресаваща ;)

36

Анонимен

преди 11 години

Фенчето на Ябълката да отиде и да отвори сайта мобилебългария, който е само и единствено за мобилни телефони и новини за тях. Само до преди 1г. всички редактори и модератори на сайта бяха с Айфони и бяха най-ревностните им защитници в момента те всичките са с Самсунг Галакси S3 и признават, че тела е в пъти, повтарям в пъти по-добър от Айфона. А Андроид е много по-добрата платформа. Точка по-въпроса, хората там правят всекидневни тестове на всички видове телефони, за разлика от Айфонаджията тук.

35

Анонимен

преди 11 години

ха ха Епъл фена гледам пак е писал глупости ха ха особенно ми хареса плитката мисъл как който нямал пари си купувал Самсунг. Трябва да те разочаровам, когато си купувах Галакси тройката тя струваше 1350лв. тъкмо беше излязъл модела, отидох в магазина и питах дали да избера самсунга или айфон 4с, Айфона го даваха за 1150лв. Продавача ми каза, ти Галакси 2 да си вземеш пак ще е по-добре от 4с, какво остава за Галакси 3! Така че дадох повече пари за Галакси 3 отколкото за евтин Айфон.

34

Анонимен

преди 11 години

Я се гръмни бе, андроид сгърчен. Щом може да ползваш телефон с Андроид и дори това да ти харесва (???) ми е ясно колко си зле.

33

Анонимен

преди 11 години

kato predishen potrebitel na Iphone i bivsh???Sobstvenik ne vidqx nito edin + vav tazi Marka iphone???? daje mise draifa ot neq!!! smenix mnogo tel.....Smatrfoni i ot kakto polzam Android galaxsi s 2 nod 1 lg 3d ...Zavretisi aiphonite vav ....???? nese dokosvat do tova nerecheno Smartfon ??? noto softwer nito xarduer nito prilojeniq nito tovar na procesora nito Displeiiiiii????? S 1dna DUMA FAK NA QBALKATA...PLASHTASH EDIN KENEF SAMO ZARADI EDNO VREMESHNATA MU SLAVA!!!! Samsungg N:1

32

Един от многото

преди 11 години

Много *** под тази новина много нещо. Като се започне с оня НапърдялникЕЕ и другия Анонимен. А ме съмнява че може да е един и същи човек :DDD. Че и сам си цъка сам плюсовете. НапърдялникЕЕ ми е много забавен. Оправих си настроението тази вечер. А и между другото да не забравя да му нацъкам минусите под всеки един коментар. :D

31

Анонимен

преди 11 години

Е те така!Даму се не види,таман се канех да стегна 2 куфара самсунзи и да ги шитна у УСА!Все че се намери некой да прецака далаверката!

30

смех

преди 11 години

Смешковците дето бъркат по кофите и нямат кинти да си позволят Apple, е нормално да хейтват и да дават минусчета ахахаха :) Когато започнали да събират парички за да си купят Iphonе разбрали, че няма да успеят и се задоволили с Samsung-a и сега .. разбираш ли Apple за нищо не става.. ахахах . Аде купувайте си пластмасовите боклучета , ама като видите Iphone сърце ви се свива. Еххх мечти..

29

еэсв

преди 11 години

Леле кви са продухани епъл юзерите!Давайте си парите ***!

28

Анонимен

преди 11 години

Колкото и да повтаряш колко са му евтини материалите на iPhone няма как да изкараш, че една пластмаса ще е по-скъпа от стъкло и алуминии. Все пак производителят, станал пословичен с евтини и некачествени стоки е именно Самсунг. При Епъл е нормално да се плаща надценка, тъй като човек плаща за марката и реномето, а не за чистия хардуер. Самсунг имат реноме на крадци, така че няма как да искат да сложат премиум цена на телефон, направен като за деца с използване на чужди концепции.

27

Анонимен

преди 11 години

Справки Techradar: Кой е най-добрият дисплей? При закупуването на телефон дисплеят често ще бъде фактор, който за много потребители няма да е от решаващо значение. Важно е обаче да разбирате това, което ви се предлага. Идеалният вариант за всеки се свежда до това за какво използва телефона си най-често. Ако искате да гледате филми и да играете игри на телефона си, AMOLED е най-добрия избор, благодарение на изключително високия контраст в сравнение с LCD. Ако обаче по-често сърфирате в интернет или разглеждате документи, LCD е малко по-добрия вариант тъй като текстът е малко по-отчетлив и по-лесно се чете.

26

Анонимен

преди 11 години

Като е жалко не го прави! А кое е по-скъпо и евтино, няма нужда да споменаваш само за сравнение флаш паметта на Айфон 5 от 16 до 64 гигабайта се оскъпява с 29 долара а те искат с 200 долара повече. Толкова по-въпроса. При Айфон всичко е евтини материали, с 500% надценка, за да вярват балъците, че евтиното тенеке е благороден метал. Няма логика най-евтиния смартфон да се предлага с най-висока цена. Заради цената балъците си мислят че тела им е лукс а той 2 пъти по-евтин от конкурентите си.

25

Анонимен

преди 11 години

Като притежател на Айфон и бивш фен на ябълката, мога с чиста съвест да заявя - не не опроверга моите очаквания (от 1 година насам). Айфон 4 беше революция - 4с и 5 са подигравка!

24

Анонимен

преди 11 години

И между другото да си гласуваш сам за коментарите е адски жалко ;)

23

Анонимен

преди 11 години

Явно си плямпаш едно и също. АМОЛЕД не отговаря на критериите за цветова акуратност, цветовете му колко контрастни са е без значение. Реалистичният цвят не е яркия такъв ;)

22

Анонимен

преди 11 години

Единствения неграмотен технически си ти. Амолед дисплеите или вече Супер Амолед и Супер Амолед плюс при Галакси 2 и тези на Айфон са напълно различни и по-добрия избор за смартфон е именно Супер Амолед плюс Защо? Защото при супер амолед плюс, промяната е в изграждането на под-пикселите, което се доближава до LCD технологията, а това означава по-контрастни образи /при четене на текст/. Тоест разлика в образа на Айфон и Галакси причетене на текст в интернет практически няма или и да има тя не е видима с невъоръжено око. благодарение на изключително високия контраст в сравнение с този на Айфон Супер Амолед плюс дисплея е много, много по-добър за гледане на филми, клепове, игри.. все неща които най-често се правят на смартфона. Да не споменаваме, че имат и доста по-ниска консумация на енергия. А за цветовете много правилно ти го казах, друг е въпроса че не възприемаш.

21

Анонимен

преди 11 години

Вече ми е ясно, че си технически неграмотен. Знаеш ли изобщо какво означава 100% sRGB colour gamuth? Това е най-прецизното възможно представяне на цветовете от един дисплей. С подобно качество досега се отличаваха едиствено професионалните цветово калибрирани монитори. А за IPS матрица чувал ли си? AMOLED-a дори малко не се доближава до подобно качество на цветово възпроизводство, а наточените цветове се използват от производителите на нискокачествени дисплеи за да замаскират недостатъците им. И не, това, че можеш да намалиш яркостта на дисплея и контраста на цветовете му не го прави с цветова акуратност като на Ретина дисплея.

20

Анонимен

преди 11 години

За, ретина дисплея да ти кажа че Епъл си го купуват от Самсунг и Ел.Джи. Толкова по-въпроса какво могат да правят едните и другите, относно интерфейса, това е най-постния интерфейс на смартфон и дали мисля, че Епъл не могат да направят по-добър? Напротив вярвам, че могат, но това ще струва пари а те обичат да се охарчват. За това пробутват старите неща, за да лапат повече парички, това ти обяснявах. За това и смортфона им е най-евтин като производствена цена. За това ти и писах за корпуса на Айфон 1,2,3,4,4S. 5 модела с един и същи корпус!!! Вярвам, че са можели да правят нов дизайн за всеки нов модел, но и вярвам, че не са го направили, за да им излезе по евтино. А относно дисплеите на Самсунг/явно изобщо не си запознат/ имат настройки на цветовете. 4 нива на цветност ако отидеш на ниво естествен вече цветовете ти са като на Айфон. Разликата е в това, че на Айфон не могат да станат така ярки и красиви цветовете като на дисплея на Самсунг, докато на Самсунг могат да станат като на Айфон.

19

Анонимен

преди 11 години

Проверил съм всичко умнико. Та по същество: дисплей ретина дисплея е ненадминат, особено обновеният такъв, който е със 100% sRGB цветово покритие. АМОЛЕД-а е пълен ***, с наточени цветове и контраст, все пак разработките на Самсък са предназначени за хора без особени претенции за качество и това е разбираемо; ОС Андроид може само да мечате за стабилността на iOS; Интерфейс при Епъл той винаги е бил издигнат в култ, изключително изчистен и максимално опреостен. Ти на кое се кефиш, на шаренийки и уиджети по дисплея ли, хах. Нали не мислиш, че Епъл не биха могли да направят подобен интерфейс, могат разбира се, но просто те са компания, която прави всичко с мисъл. А относно размера на дисплея, не си ли забелязъл, че Епъл само го направиха по-висок, но запазиха ширината му и тук отново проличава изключителното им внимание към детайла. Ти с колко ръчички трябва да си държиш телефона, за да работиш комфортно на него? За компютрите няма да говоря, там Епъл отдавна са със статут на премиум бранд. Между другото четох, че Самсък щяли да пускат своя услуга за теглене на музика и така щели да се конкурират с iTunes, успех им желая. Не се отказват, обаче, трабва да им се признае. Колко ли още глоби ще трябва да платят, за да им дойде акъла, хммм ...