56

Тиквата

преди 11 години

и разни други умници като него днес цял ден се упражнаваха да се изказват как да бъдели формулирани въпросите във реферндума. На тоя *** няма ли кой да му каже, че закона ясно казва Чл. 13. (5), че "Народното събрание може да редактира, без да променя смисъла на съдържащия се в предложението въпрос или въпроси",а Чл. 10. (4) гласи Въпросите се изписват на общоупотребим български език, кратко, точно и ясно.

55

ФАКТ

преди 11 години

Тодор Живков построи АЕЦ със съветски пари и съветски интереси.Ако сега я построят частници от САЩ какъв ще е нашият интерес? Нулв,нали,само тиква и сие ще изкярат!

54

...

преди 11 години

ЦРУ каза,че тиквата е престъпник,ако той им се нагъ... може и да забравят!? А,боко?!!!!

53

до тиква №66

преди 11 години

А ако народе каже "да" това значи ли,че трябва да смукат АЕЦ на наша територия някакви неиндетифицирани *** отдвъд океана?

52

до 38

преди 11 години

Казваш, че грузинците "не искат САЩ да им оределя кой ще им бъде приятел и кой враг", но Иванишвили им обещал друго: "Външната ни политика ще остане неизменна, ще продължим пътя си към евроатлантическото пространство и без всякакво съмнение ще се присъединим към НАТО".

51

Уяц

преди 11 години

Против АЕЦ,та да пре...м герберастите и хамериканците! *** извън океана искат да си го построят...Що? Нали няма далавера,а има опасност...за кой е опастноста,за кой сметката?!!!!!!!!!!

50

Анонимен

преди 11 години

Тия *** станаха нетърпими ! Карат я на авто пилот ! Боко се интересува единствено от личната си сигурност,утре може и с танк да тръгне да реже ленти !Хаосът е образцов! Министър на икономиката-бакалавърче по арт изкуства, Изп.директор на АЕЦ-баничар ?! Мин.на културата с вечно зачервен нос-хулиган позволяващ си да удря бългполицай по време на служба ?! Вътр.министър-физкултурник и то задочник,предс.на НС-Раб Фак +Партиен секретар?! Е,какво чакаме от тия ? *** с праз ?!

49

Анонимен

преди 11 години

Тоя мишок и на пазара в Димитровград ,няма да го вземат!

48

наблюдател

преди 11 години

Боцко и ГЕРБ хептен оплетоха конците, паниката е пълна и затуй правят хаотични, резки движения и се оплитат още по яко... Смех....

47

николай

преди 11 години

Хайде за замразим ГЕРБ докато им трае мандата, ще живеем много по-добре!

46

Анонимен

преди 11 години

ТИЯ СЪВСЕМ СЕ ОПЛЕТОХА- ПЪРВО ЦЕЦКА ЦАЧЕВА КАЗА, ЧЕ ЗА ИЗГРАЖДАНЕТО НА СТОПАНСКИ ОБЕКТ- АЕЦ БЕЛЕНЕ, НЕ МОЖЕ ДА ИМА РЕФЕРЕНДУМ. СЕГА ЩЕ ИМА.НА КАКВА ТЕМА- ДА ИМА ЛИ ЯДРЕНА ЕНЕРГЕТИКА В БЪЛГАРИЯ- ТОВА ВКЛЮЧВА БЕЛЕНЕ И КОЗЛОДУЙ- КАК ЩЕ РАЗГРАНИЧАТ ДВЕТЕ ЦЕНТРАЛИ? ИЛИ СЕ ОПИТВАТ С ЕДИН КУРШУМ ДВА ЗАЕКА?

45

до 66

преди 11 години

никога не сме били руски крепостници,ама сега ще станем роби на американците,както сме слуги на гърци,италиянци се европа,и българките им лъскат бастуните щот тука няма кво да ядат,

44

Анонимен

преди 11 години

Много "загрижени' за демокрацията се оказаха БСПинозните ***!Подписки правят за референдум, защото те за 10-12 г. демократична власт само и непрекъснато референдуми "провеждаха'! Толкова много пъти се "допитваха" до народа, вкл. за затварянето на реакторите, за източването на спестяванията на народа, за заменките, за приватизацията, за цената на газа, за членството ни в ЕС и НАТо, за кражбите.... Абе за всичко се "допитваха", та затова ни докараха до просешка тояга!Гнусни лицемери!

43

БОЙКО Е ПРАВ!!!

преди 11 години

ЕДИН ДЕЙСТВИТЕЛНО-ВДЕМОКРАТИЧНО ПРОВЕДЕН РЕФЕРЕНДУМ, ЩЕ Е ЧУДЕСЕН ТЕСТ ЗА СЪЗРЯВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ОТЪРСВАНЕТО МУ ОТ РУСКИТЕ БОЛШЕВИШКИ ЗАБЛУДИ И ИКОНОМИЧЕСКАТА ОЛИГАРХИЯ НА НАШАТА БКП/бсп И БИВШИЯ СССР!НЕКА БЪЛГАРИНА ДОКАЖЕ САМ .....ДАЛИ ИСКА ДА Е СВОБОДЕН ---ИЛИ РУСКИ КРЕПОСТНИК!ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА!!!!!!

42

Анонимен

преди 11 години

Абе утре някой от тия, американците, ще шитнат на Боко някой и друг милион и проекта пак ще тръгне - не го ли знаете Мутрата какъв е продажник!

41

dragunov7.62

преди 11 години

Пълна идиотщина , какъв референдум ще се прави след като 99,99% от народа си няма никаква представа и понятие от ядрена енергетика и физика , за какъв *** са тия политици и специалисти да чакат баба Куна от село да им каже какво да правят ли? Пълна идиотщина .*** народ слаба държава .

40

аман

преди 11 години

аман от ДУПЕДАВЦИ!!!!се някой требе да ви клати,*** най-много ви е кеф да ви клати *** дебела полуимпотентна мутра....дето по ТВ каза че знамето ни е бяло,червено, зелено....ша строим-няма да строим-тука има -тука нема,ама тука има повече...е фирмата,предлагана от охлюва приличащ на ***,няма да се обвързва с нищо-сиреч,ще си държи БЕЗ да плати нищо на БГ АЕЦ,и ще си продава ток на когото си иска,и както си иска-е къде го има тва по света?АМА *** МНОГОООООООО,е като 64,админчето...

39

Анонимен

преди 11 години

До ХИТЪР ХОД....Комунистите три пъти фалираха държавата,а Боко само веднъж ! Значи има още два опита ! Пожелавам му успех!

38

Анонимен

преди 11 години

Кой лъже повече ? Съсела или Тиквата ? Писна ми от всичките !

37

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 58Няма страшно,Боко ще те уреди да го продаваш в Банкя !