193

с любезното съдейств

преди 11 години

ЕТ герб, с любезното съдействие на Маргини Брадърс, представят новия си сапунен сериал, Лъжливото пожарникарче. Ще Видите: как Цецо лъже за апартаментите; как Дянков лъже за заплатите и за пенсиите; как кметката лъже за винетките за паркиране; как плевела лъже, че е истински президент; как пожарникарчето лъже, за каквото си иска; как българите лъжат, че вярват на пожарникаря. Очаквайте и други изненадки...

192

СРАМ И РЕЗИЛ

преди 11 години

ГОЛЯМИЯТ БОЙ ЗА ГОЛЯМОТО КРАДЕНЕ ЗАПОЧНА!

191

до Социолога

преди 11 години

А червен конец имаш ли вързан на ръката?Правя соцпроучване относно суеверието при социолозите.

190

до 238 - ??????????

преди 11 години

И какво прави в днес.бг социолог с 12-годишен стаж в бранша?И спори с простосмъртните хора колко прекрасен е Проекта Белене.Да не си безработен? На свободна, платена практика?

189

румен221

преди 11 години

ЦЕНАТА НА АЕЦ-БЕЛЕНЕ И ТОКА- До сега, за 1,39 милиарда, са произведени два и половина реактора за АЕЦ-Белене, чехския, готовия и втория полусглобен на 25% и почти цялото помощно обурудване и основите на единя реактор, чието разбиване струваше колкото направата основите на втория!!!- С разликата до 3,95 милиарда, само български министър, ***-гербаджия или седесар-кюмурджия не ще може да дострои АЕЦ-Белене!- Спроред консултанта HSBC, крайната цена е 5,75 милиорда евро, а усреднената себестойност на тока от АЕЦ Белене за 60 години при която печалбата е нула е само 2.4 ст/кВч. - Цената на тока през най-тежката година която покрива всички разходи и вноски по заема е 4.4 ст/кВч. - Днес Козлодуй продава по 6,5 ст!!!ПРОСТО Е, но не и за корумпирани министри - Себестойността на ТОКА (средна за 60 години) от Белене е 2,4ст. (доклад на англичаните стр.11 долу в ляво), а ЦЕНАТА на Белене е 3,95 милиарда евро при подписването... Продажната цена в доклада е 7,5 ст. средно за 60 години)- АКО НЯКОЙ МИ КАЖЕ КАКВА ЩЕ Е ИНФЛАЦИЯТА ДО ЗАВЪРШВАНЕТО - ЩЕ МУ КАЖА "КРАЙНАТА ЦЕНА"...МИНИСТЪРЧЕТО ДОБРЕВ ЛЪГА В ПАРЛАМЕНТА, КАТО ДЪРТ САЦИАЛНО СЛАБ, КОГАТО КАЗА, ЧЕ ЦЕНТРАЛАТА СТРУВА 20 МИЛИАРДА- А ЗА ИСКАЩИТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНА ТВЪРДА ЦЕНА НА ПРОЕКТ КАТО АЕЦ-БЕЛЕНЕ - ПРОЧЕТЕТЕ КАКВО Е ИНЖЕНЕРИНГОВ ПРОЕКТ... И... МОЖЕ БИ..., САМО МОЖЕ БИ..., ЩЕ ПОУМНЕЕТЕ... ТА ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ СТРОИТЕЛСТВОТО НА ГОЛЯМ ИНДУСТРИАЛЕН ОБЕКТ НЕ Е ПОКУПКА НА ДЪНКИ ЗА 5 ЛВ. В КВАРТАЛЕН ДРИП-ШОП!!!

188

до 236

преди 11 години

Просто си поредният надяващ се да докопа парче от тортата, наречена Проект Белене.Нищо повече. Не ми се дискутира с подобни хора. Няма никакъв смисъл.

187

до 233

преди 11 години

Много интересно, а трябва да работят безплатно ли? Хахахахахаха, като чуя ей такива изказвания, падам от смях...Искаш проучване, плащаш си! Резултата ако щеш си го обявявай или не, но да трърдиш, че видите ли всички данни от проучвания са фалшифицирани, защото има двама поръчкови социолози известни на цялото общество, е най-малкото - некоректно.Работил съм 12 години в бранша и подобни изказвания са несъстоятелни!

186

до 231

преди 11 години

Хубавото нещо в България е, че през тези 23 г. преход хората смениха толкова много работни места, че са в час с всички далавери в държавата за десетилетия напред и подобни писания вече са направо смехотворни и се приемат с лека усмивка.

185

БСП подписвачите

преди 11 години

Лихвите и главницата по заемите за Проекта Белене се предоставят на БСП за изплащане.

184

Анонимен

преди 11 години

Проблемът не е в цената на АЕЦ Белене, нито в ядрената опасност, нито в това да се строи или не, нито продажбата на тока, нито отработеното ядрено гориво и отпадъци, проблемът е че не могат да си разделят парите от строителството и печалбите след това. Там е далаверата и става въпрос за повече от толкова колкото можете да сънувате. Ако това се реши на другия ден и без референдум строителството почва. Казват че парите не миришат.

183

до 231 Стъкмистика

преди 11 години

Анонимен, в България всички социологически агенции и социолози са платени от 20 г.Питай работилите там как стават нещата със социологическите "проучвания".

182

АЕЦ ПЕРСОНАЛ

преди 11 години

В АЕЦ Колзодуй работят над 4000 души.Дайте списък на постоянния персонал на АЕЦ Колзодуй. Без ръководните кадри. Те са партийни.

181

до 225

преди 11 години

Защото там е приета по-различна система за изпълнение на необходимите действия по поддръжка и експлоатация на АЕЦ. За почти всичко се ползват услуги на външни дружества, докато Козлодуй се експлоатира само със собствени работни ресурси.

180

минус-бутончета

преди 11 години

до 226: Кажи, кажи, не крий по колко плаща Овчаров на клик?

179

румен221

преди 11 години

ГЕРБ, АЕЦ-Белене И "КИСЕЛОТО ГРОЗДЕ"...Помните ли баснята за лисицата и "киселото грозде"...- ЯДЕ И СЕ ГРОЗДЕ, ТА ПРИМИРА ОТ ГЛАД, АМА... Е ВИСОКО И НЕ ГО СТИГА, ЗАТОВА СЕ САМОЗАЛЪГВА - "СИГУРНО Е КИСЕЛО..." Та и от ГЕРБ...- ЗНАЯТ ЧЕ АЕЦ-БЕЛЕНЕ Е ВЪПИЮЩА НУЖДА ЗА БЪЛГАРИЯ, ЧЕ ТОКА МУ Е СЪС СЕБЕСТОЙНОСТ САМО 2,42 ст. (така пише в доклада на англичаните стр.11 долу в ляво), - Общ размер на ПЕЧАЛБАТА ЗА ПЪРВАТА ГОДИНА Е 405,45 МИЛИОНА ЕВРО, а за 60 години, с инфлацията - 97,2 МИЛИАРДА ЕВРО!!! - АМА... ОКРАДОХА ПАРИТЕ ОТ БЮДЖЕТА И РЕЗЕРВА И СЕГА РЕВАТ КАТО РАЗГОНЕНИ МАГАРЕТА ЗА МАГАРИЦА...:- "БЕЛЕНЕ НЕ НИ ТРЯБВА... СКЪПО НИ БИЛО (ГРОЗДЕТО Е КИСЕЛО)..."- ГА ОКРАДОХА ФИНАНСОВИЯ РЕЗЕРВ И ЗДРАВНИТЕ ВНОСКИ НЕ ИМ БЕШЕ СКЪПОДА БЯХА ЧЕЛИ ОСВЕН КНИЖКАТА ЗА ВИНЕТУ И НЕЩО ДРУГО...

178

Анонимен

преди 11 години

В АЕЦ Колзодуй работят над 4000души, а в европейските централи дори с по-голяма мощност от нашата персонала е 500-600 дущи. Защо е така?

177

до 220 - Инфото

преди 11 години

От къде имаш тази информация? Дай ми името на фирмата, "произвела" поредното проучване на общественото мнение? Нали знаеш, че всяко подобно твърдение трябва да се докаже?

176

Ганчовец

преди 11 години

Мислех си, че Роската е по-пич ама и той почна глупости да говори - референдум. И какъв въпрос ще зададат? Реферндум се прави За или Против ядрена енергетика например, като За вариантът съществува единствено ако е много по-евтина, а случая не е такъв. Плащат се наякакви си милиони на такива и онакива е..си м.й.к.та консултанти и накрая никой не излиза да каже "Вижте сега плебеи, опа, пичове тая работа с Белене има/няма далавера. А те какво - искат да питат Златка, сака ли не сака атом.

175

минус-бутончета

преди 11 години

В днес.бг са се настанили платени "минус-бутончета". По колко плаща Овчаров на клик?

174

Н

преди 11 години

Съгласен съм с президента. Първо референдум. Ако е отрицателен - няма АЕЦ. Ако е положителен - строим. Аз лично съм против, но както кажат хората. Кой каквото иска да си плаща. Аз ако не ми оттърва ще си направя off-grid PV.