197

Р. Овч

преди 11 години

е на светлинни години по-умен от Иван Костов, пък за Тиквония и дума не може да става да се мери с него

196

Само Българска

преди 11 години

АЕЦ , трябва да е Българска . Поне 51 % , трябва да е българското участие .(вече са вложени средства ми площите са Български ) Не може една неизвестна компания , да строи АЕЦ . За каква независимост бълнуват тези , като продадат Белене и няма да контролират за какво се използва. Българоя няма да става парче зема за изхвърляне наядрени отпадъци на дтуги държави.

195

Смехуро:))))))

преди 11 години

Ов4ар4е Ов4ар4е :))))))))))))) как спе4елихте референдм с мъртвите души :)))))))))))) я не паси овцете а по4ети Гогол:)))))))))))) .Колкото и да лъжете и се дерете не става :))))))))))))) народа Ви би шута.

194

Анонимен

преди 11 години

цитат от Захари Стоянов:Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле русофили. Никога те не са апелирали към Запада, защото са знаяли, че неговия камшик повече боли от турския.

193

Андрешко

преди 11 години

Костов каза друго и съм склонен да му вярвам.

192

Спин и Диария

преди 11 години

Ако от БСП са СПИН от който отърване няма, ГЕРБ са Диария, днес ги има утре ги няма

191

Станишев

преди 11 години

Кажи им , Румене , кажи им !!!!!!!!/......... шепти ми Румене , шепти ми ..........шуми ми Румене , шуми ми ....на Зелени долари и в Мойта Сметкаааааааа /

190

електорат

преди 11 години

ДО 213: Колкото и да се дереш - не ти се урежда въпроса!! АЕЦ Белене ще си я построи БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА - напук на *** и истерясалите им *** като тебе! Тъй че - свиквай - от тук нататък ще има все повече референдуми! Колкото и да се пенявиш - това е положението - и нищо не можеш да направиш!!!

189

"nie pak sme tu

преди 11 години

Делата в в моделирания си вид се "обработват"в досъдебно производство",доизпичат се в прокуратура и ето ви цветанови новини или казано на бойков език:"Преди да е станало престъплението,ние вече сме там".реално в българия текат чалги,т.сериали и манипулации на МВР и премиерско ниво.

188

Българин

преди 11 години

Референдума е начин хората да си изразят мнението, а правителството ТРЯБВА да намери начин да го изпълни. Иначе за какво ни са такива министри, дето нищо не могат да свършат ?! Да се оправдавам и аз мога, но онези със заплатите от нашите данъци да си размърдат мозъците и свършат нещо, а не само да мислят на кого какво да дадат и от кого какво да вземат !

187

П.Петров

преди 11 години

Продажни червени ***, разбрахте ли, че сте слагали минус на думите на Васил Левски и Захари Стоянов в коментар 178? Гадни, мръсни предатели са комунистите, това е, а за предателите само едно /+/

186

Анонимен

преди 11 години

Р.ОВЧ. БИЛ ЯДРЕН ФИЗИК??? ДА ВАРДИ ГОСПОД, ТОЯ ДА НЕ НАПРАИ НЕЩО С РЪЦЕТЕ СИ ЗА СТРАНАТА!!! ХАЛАЛ ДА МУ Е ДИПЛОМАТА, ДА СИ Я ОКАЧИ НА КУХАТА ЛЕЙКА!!! САМО НЕЩО ЯДРЕНО ДА НЕ ПИПА, МОЖЕ САМО ЗА САМОЗАДОВОЛЯВАНЕ....

185

руските технологии

преди 11 години

в автомобилостроенето верно не бяха на висота, но в атомните технологии си е наред. 40% от урана, използван в амер. ядрени централи е руски. Прозведен е по технология с центрофугиране, която американци и "копи-пейст" китайци не могат да възпроизведат. Политици се напъват да говорят за енергийна независимост и скапани руски технологии - американците като практични хора самите те го използват. В Украйна и те като нас опитаха с пръти на Уестинхаус и след като се разрушиха бързо купиха руски

184

киловатчас

преди 11 години

Р.Овч. бил крадец - ама поне по образование е ядрен енергетик, пък досега не съм чувал да има пожарна с ядрен реактор! И Овчаровците знаят колко да откраднат,че да има и за другите,пък простата Тиква открадна всичко - цялата АЕЦ и за тлъст рушвет я подари на американците..

183

до 201

преди 11 години

Ако се отоплявам на ток, произведен от Белене след 10 г., едва ли до тогава няма да измислят отопляеми на ток тапети, настилки и стъкла.И тъй като зелените технологии са изключително икономични, то просто Белене няма да ни е нужна, въобще.

182

ДЯДО КОЛОНИЗАТОР

преди 11 години

КОЛОНИЯТА НА МАРС ША БЪДЕ ОТ ЧЕРВЕНИ БЕТОННИ ГЛАВИ -1. ИЗДЪРЖАТ НА РАДИАЦИЯ, ПРОВЕРЕНО ПОКРАЙ ЧЕРНОБИЛ. 2. ИМАТ СИ ЧИНИЯ НА БУЗЛУДЖА. 3. АКЪЛ НЕ ИМ ТРЯБВА И НЯМАТ, ДОКАЗАХА ГО ЗА 70Г. 4. МНОГО ИЗДРЪЖЛИВИ НА КЮТЕК, ДОКАЗА ГО СТАЛИН. ЩЕ ИЗДЪРЖАТ СРЕЩУ МАРСИАНЦИТЕ, АКО ИМА ТАКИВА. АМА И ДА НЯМА, ЧБГ ЩЕ СИ ГИ СЪЗДАДАТ В ПАРТИЯТА, КАТО ВЪТРЕШЕН ВРАГ. ---- ВЪОБЩЕ ИДЕАЛНИТЕ КОЛОНИЗАТОРИ....-----

181

до 201

преди 11 години

Топлофикация София не е на ток!

180

до 200

преди 11 години

Имам предложение, герберите да се преброят и като видят резултата да се скрият по дупките си.

179

но неим

преди 11 години

Всеки може да говори каквото си иска, без да нарушава правата на другите.Това е то демокрация. Но защо този, не обясни къде беше през част от зимата на 2009г, когато имаше проблем с отоплението, вследствие едно политическо решение на две други дължави от който Бг пострада. Доколкото си спомням същият бе министър в правителството.

178

Реалист

преди 11 години

Имам предложение:Да проверят по ЕГН колко от хората са на възраст над 60 г.Поради простият факт, че Белене ще се строи за 10 г.Така че тези хора просто няма да участват в евентуалното му ползване при тези условия за живот в държавата.