42

до 46

преди 11 години

ТОЗИ живот НЕ ни харесва.И ОНЗИ не ни харесваше.ТРуден е животът и в други държави, Но НЯМА такова ПОТЪПКВАНЕ и обезличаване, каквото има ТАМ, където е стъпвал"експерименталният соцком крак". Има КОРЕННА разлика между обедняване в нормални страни, където е нЯМАЛО 45 години тоталитаристичен соцрежим+ 23 години преход и нас.Та въпросът е:КОЙ да бъде начело на държавата, като отвсяйде нАПИРАТ със соцчип в главата?КОй да бъде, който НЕ е от старата школа и НЯМА зависимости? Тук е въпросът.

41

Анонимен

преди 11 години

ако хората у нас са полудели, то greenpeace ще спре най-глупави проект в света

40

Анонимен

преди 11 години

Iskam da vi kaga che : VAV USA VSICHKI CENTRALI SA CHASTNI

39

Анонимен

преди 11 години

Всички в НС са луди!!!

38

Boko

преди 11 години

Aaaaa, USA good, mnogo good. Belene super. Ikonomika grow.CONGRATULATIONS

37

бляяяяяяяяяяя

преди 11 години

А бре хора, какви сме ние бе, мижитурки ли сме овце ли сме наистина, какво чакаме Още да стане, че да се надигнем най-накрая?!!! С какво не ни поробиха, с какво не ни затиснаха- какво още може да стане, докога ще ги търпим, колкото и издържливи да сме има си и граници.... Честни бъдете-харесва ли ви този живот, доволни ли сте, спокойни ли сте, работа имате ли, пари?Какво чакаме още питам?

36

666

преди 11 години

А ЦЕЦКА НЕ СИ ЛИ ЗНАЕ ЗАДЪЛЖЕНИЕТО ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАСРОЧИ РЕФЕРЕНДУМ СЛЕД КАТО ИМА ТОЛКОВА ПОДПИСИ И СЛЕД ТОВА ДА "ПРЕГОВАРЯТ"С АМЕРИКАНСКИТЕ СИ "ПРИЯТЕЛИ" КОИТО НИКАКВИ ГАРАНЦИИ "НЕ ИСКАТ ОТ БЪЛГАРИЯ" А САМО ЩЕ СИ ВЗЕМАТ ВСИЧКО ЩО ПРОИЗВЕДАТ ЧРЕЗ ЦЕНАТА НА ТОКА...

35

дядо

преди 11 години

не се свършиха глупаците дето им са криви руснаците

34

тука има, тука нема

преди 11 години

Спираме Белене, пускаме Белене!Всички от ГЕРБ сме стабилни, и слон да ни го нач*ка, пак няма да мръднем!

33

НЕ на АЕЦ'Белен

преди 11 години

НЕ , това не е истина! Руската наглост няма край.

32

Анонимен

преди 11 години

Оставка на праввителството на ГЕРБ. Бойко Борисов, Българопродавеца да си ходи.Заробване на поколения българи за много десетилетия напред. Продажници от ГЕРБ, махайте се.

31

Руски американци

преди 11 години

Тази американска незнайна фирма смърди от всякъде на руска партенка - дано не се окажа прав.

30

До шамана

преди 11 години

Разликата, Шамане, не е в принципа на действие на централата и ако тя работеше с пелети, няма проблем. Да, ама -не! Работи с обогатен уран и компоненти в таблетките, които се изготвят по технология, точно за тази централа. И какво става, когато американците я построят. Горивото идва от срещуположният край на Земята и не само то. Централата иска запчасти, измерителни прибори, замяна на цели звена-пак от другата страна на кълбото. Тогава ел. енергията произведена от нея ще бъде пъти по-скъпа.

29

Шаман

преди 11 години

До 30Горивото и реактора ще са руски, в това спор няма, но няма да има взимоотношения от наша страна с Русия, това ще са си договорка Русия - американчетата от незнайната фирма. А вярвай ми, между Русия и САЩ няма търкания в момента.

28

ХАА ЗДЬРАУЕЙТЬЕ

преди 11 години

ЕТЬО ВЕШЕ ШЕ ИМА ХАМЕРИКАНСКА СЕНТРАЛ АТОУМ, ШЕ ИМА И ШИЙСТОУ ГААС, ШЕ ИМААА И ГЕ-МЕ-О-ТЕ АБОУРИГЬЕНЬИИЙ ТАКИУАА, ХАА ЗДЬРАУЕЙТЬЕ

27

Шаман

преди 11 години

До възмутенЩо сега да не си енергийно независим другарю? или имаме 51% участие в Росатом?

26

възмутен

преди 11 години

Абе, хора, какво още трябва да се случи с държавата ни, с нас самите, че да излезем и да защитим правото си на достойно съществуване в собствената ни държава! Не виждате ли, че сме на път да стане енергийна зависимост от уж американци и без грам участие на България и какво правим - има проект, няма проект, има договори, няма договори, ще строим, няма да строим и ХОП - събудете се хора!По-зле ще става!Не трябва да се чака края на мандата, защото ще става много, много зле! Може и да нямаме държава

25

Шаман

преди 11 години

До мимиА по добре ли е да сме на колене пред Русия? Така поне ще имаме алтернатива, иначе имаме САМО Руски газ, петрол и ядренно гориво. Ако решат руснаците могат да правят с цените си каквото искат (както и става). Не че очаквам американците да не го правят, но пак казвам, има алтернатива и се разчупва монопола. Трябва много да ти липсва Белене в стария му вид, та да не го проумее човек!

24

Анонимен

преди 11 години

PIKAITE GAZ KOMUNIAGI !!!

23

мими

преди 11 години

Това ще бъде най-голямат грешка ако дадат Белене на американците, доста държави са съсипани на този принцип и народа е на колене