67

Violeta

преди 11 години

Започват сега да хвърлят камъни по силните за деня,които основна заплаха за Проекта на госпожата и олигархията.Друго и не очакваме,освен да играете мръсно

66

Гергьовски

преди 11 години

Хах, кой се обади пък сега. Това не знам как да го коментирам. А и не знам тя дали знае как го е казала.

65

Анонимен

преди 11 години

Тъй, тъй, ще платим няколко милиарда и виновни няма да има. По-важното е да направим всичко възможно такива неща да не се случват. Първо не бива да се възплагат поръчки с държавни пари без да се обявява конкурс и под прикритието на секретността. Всичко трябва да става на светло защото иначе на тъмно се въдят лакоми същества които измъкват и без това оскъдните средства на държавата. Второ зад всеки подписан договор трябва да има отговорни хора чийто глави да хвърчат ако са бъркали в меда.

64

Анонимен

преди 11 години

Загледайте се внимателно в снимката на Пръмовица ама хубаво се загледайте с пагоните на ризата и копчетатаЕ , не Ви ли прилича на комомолски секретар на събрание ?но не и от женски пол - по скоро изпаднал Гей комсомолецна събрание

63

Анонимен

преди 11 години

През моя кратък живот бях свидетел на три градниозни обира на държавата - при всеки от тях се окрадоха над 10 милиарда долара - през 1989, 1997, 2008. Наказани няма, крадците са на свобода и ми дават акъл как да затягам колана.

62

Анонимен

преди 11 години

абе таа куневицата кви ги е събрала, некви дет си менката партийките както си искат, некви гладни за големиа кокал, е тоа от седесето от плевен, зеленогорския , кво праи при неа, баси таа нема да земе и 0,5% на изборете

61

БЕЗПАРТИЕН

преди 11 години

ДРУГАРКО КУНЕВА/ПРЪМОВА,НАЛИ БЕШЕ ОСЕМ ГОДИНИ НА ВЛАСТ С ЦАРЯ,СТАНИШЕВ И ДОГАН. КАКВО НАПРАВИ? НИЩО! А СЕГА СЕ ПРАВИШ НА НОВОИЗЛЮПЕН ПОЛИТИК. АМА ТОВА Е ЦИНИЗЪМ И ПОДИГРАВКА С БЪЛГАРИТЕ.Я СИ ВИЖ ФАМИЛИЯТА ПРЪМОВИ, ОТ КОГА СА НА ВЛАСТ. И ПО КОМУНИСТИЧЕСКО ВРЕМЕ И СЕГА.Е,ОЛИВАШ СЕ ДРУГАРКО ПРЪМОВА.

60

do67

преди 11 години

Mislime i poradi taia prichina chakame obedinenieto na vsichki patriotichni partii,koeto shte stane skoro-za da glasuvame za tiah!!!!!!!!!!!!!!!

59

Патриот

преди 11 години

Българи , не мислите ли , че е крайно време да има мощен националистически блок в парламента .Сигнали за това , вече се дават ,че е напълно възможно това да стане . В почти цяла Европа националистическите партии са във възход - Франция , Австрия , Швейцария , Гърция , Унгария и т.н. Спрете да се залъгвате с Партии като ГРОБ , БСП , ДПС и подготвяните нови техни клонинги на Куневица , Марешки

58

Анонимен

преди 11 години

Кунева, точно ти не се обаждай за АЕЦа. Всички помним как ни отряза 3 и 4ти блок на АЕЦ Козлодуй без ЕС да са искали такова нещо от нас. И ти работиш против националните ни интереси и ближеш задниците на американците.

57

kukoto

преди 11 години

До АНТИПАРТИЕЦАпропо коя партия в *** не е ***?

56

празнодумници

преди 11 години

Кунева = Яне Янев + Волен + Лъчо мозъка.

55

levskarcheto77

преди 11 години

И още - хайде Кунева да влезе в парламента, пък тогава да дава акъл кой крив, кой прав. Вече на много места излезе информация, че ще прави коалиция с ГЕРБ. Някак си не върви сега да ги ругае, а после да прави коалиция с тях. Ама това са егоистичните хора, които мислят само за своя собствен интерес.

54

levskarcheto77

преди 11 години

Като видиш с какви хора се е събрала Меглена Кунева, да ти стане ясна каква политика ще прави. Ама пък точно тя да излезе тук и да ми говори за АЕЦ "Белене", като по нейно време и с нейно безучастие беше затворен 4-ти блок на атомната ни електроцентрала - това аз не мога да го разбера.

53

Дедо поп

преди 11 години

До56 Сравнявайки Кунева с кукумявка обиждаш кукумявката която е и много по интелигентна и много по полезна и много по красива от Кунева_ПРъмова Изобщо сравняването на *** с животни и наричането им с животински имена е жестока обида за животните независимо какви са животните

52

плевенчанин

преди 11 години

Мислех си че Кунева ще покани умни хора в партията си - НО НЕ! След като видях Зеленогорски /в Плевен му викаме Зеленогейски / - никога няма да гласувам за тях !!!!!!!

51

jan

преди 11 години

новите мераклии за баницата

50

22

преди 11 години

Тази хлевоуста фурнаджийска лопата не спира с лъжите си само и само да се завре във властта. Влизането и в Парламента може да стане само като турист. Заедно със С.К. Горския не спират да се хвалят, а всъщност те закопаха България.

49

lubimec_13

преди 11 години

Всяко изказване на Кунева относно Белене е жалко. Именно тя е виновната за затварянето на реактора в Козлодуй и сега не знам с какви очи ми говори за аец Белене? Наглостта и край няма, дано се провали на изборите

48

66

преди 11 години

Тази кукумявка не стига че е главен виновник за спирането на 4 ри реактора от АЕЦ Козлодуй ами търси и под вола теле.